Racefremmedes parallelsamfund spreder sig i Danmark: “Munkebo bliver det nye Vollsmose”

MASSEINDVANDRING: I Danmark har vi flere store parallelsamfund som Vollsmose, som breder sig støt og roligt til mellemstore og mindre byer. Formanden for boligforeningen Skovparken i Munkebo lidt uden for Odense slår nu alarm.

Jørn Pedersen er formand for boligforeningen Skovparken i Munkebo lidt uden for Odense og han ser ikke frem til, at invaderende racefremmede nu oversvømmer det fredelige Munkebo.

“Munkebo bliver til det nye Vollsmose. Det sker stille og roligt, men sikkert,” siger Jørn Pedersen til fyns.dk.

Koncentrationen af racefremmede beboere i Munkebo er steget kraftigt, og det betyder mere asocial adfærd og splittelse mellem beboerne.

Jørn Pedersen siger til avisen, at unge mennesker med anden etnisk baggrund råber og skriger, tager stoffer. De er uden vilje til at indordne sig, og der bliver også lavet mere hærværk.

“For et par uger siden blev der begået hærværk for 20.000 kroner. Det skal vores beboere betale”, udtaler han sig.

Han oplever også, at danskere bliver dårligere behandlet end de racefremmede beboere af kommunen og boligadministrationen.

“Jeg forstår ikke, at der skal forskelsbehandles på den måde, der bliver. Vi havde en dansker, der havde et kaninbur, der stank. Hun skulle flytte ud, hvis hun ville beholde sin kanin. Så hun flyttede. Dem med anden etnisk baggrund råber og skriger, og hvis de får en betinget fraflytning, så griner de og fortsætter deres adfærd, indtil de bliver smidt ud af boligen. Så får de fat i en sagsbehandler og siger, at de er glade for at bo her, og så får de lov at blive boende. Det er ikke rimeligt”, siger Jørn Pedersen.

Byrådsmedlem: Ikke så slemt

Byrådsmedlem John Eriksen (S) bor også i Munkebo. Han har selv oplevet problemer.

“For nylig var der to indvandrerdrenge, som stjal vores nabos knallert. Så fulgte jeg efter dem, og så kom politiet og fik dem anholdt”, forklarer han.

John Eriksen mener dog ikke, at Munkebo er særlig hårdt ramt.

Kilde:
Den Korte Avis


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Det er dét, de kan finde ud af. De kender kun til små kriminalitet. De kan kun finde ud af at lege krig.

    De kender ikke til total krig.

    Hvis man vil se, hvordan fremtidens krige vil udforme sig og blive ført, af forskellige folkegrupper, så skal man blot gå tilbage i historien, og se hvordan diverse folkegrupper har ført krig, førhen.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //