Racefremmede voldtager og mishandler ukrainske flygtninge over hele Europa

KULTURBERIGELSE: Ukrainske kvinder og børn oplever ofte det modsatte af sikkerhed i Vesteuropa, da racefremmede står klar til at udnytte deres sårbarhed.

Chokerende historier om voldtægt og seksuel vold rettet mod ukrainske flygtninge af racefremmede mænd dukker op igen og igen i Vesteuropa.

I Tyskland er to mænd blevet anklaget for at have voldtaget en kvindelig ukrainsk flygtning på et tysk hotelskib for flygtninge i separate hændelser med kun få minutters mellemrum.

Ifølge anklagemyndigheden skulle de tiltalte, Rachid B fra Tunesien og Abdullahi A fra Nigeria, ikke være bekendte og skulle ikke have samarbejdet om at udføre deres respektive voldtægter. Ifølge hændelsesforløbet skulle Rachid have fulgt kvinden tilbage til hendes værelse efter et måltid og derefter tvunget sig ind i hendes kahyt. Efter Rachid flygtede fra stedet, gik der kun 10 minutter, før Abdullahi trådte ind i kabinen og begik den anden voldtægt. 

Hvis de findes skyldige, risikerer de to tiltalte fængselsstraffe og udvisning.

Hændelsen er en del af et mønster, hvor ukrainske flygtninge udsættes for rovdrift fra racefremmede i Vesteuropa. I Portugal er en pakistansk mand anklaget for at have voldtaget en 6-årig ukrainsk pige. I en anden hændelse i Tyskland er en afghansk sikkerhedsvagt blevet anklaget for seksuelt misbrug af to ukrainske piger på 6 og 7 år. I Italien er parlamentsmedlem Giorgia Meloni, som forsøger at blive landets første kvindelige premierminister, blevet involveret i kontroverser efter at have retweetet en video på Twitter af en ukrainsk flygtning, der bliver voldtaget af en asylansøger. Videoen, som kan ses her, ser ud til at vise kvinden blive angrebet på åben gade.

KILDER:
Dailymail
REMIX
LBC


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Brynjulf Diabolus says:

  vågn nu op, kære politikere, de racefremmede hører ikke til heri Europa, UD MED DEM

 • Altså hvis du er hvid og er udsat så vil the liberals and the democrats små sorte bakterier angribe, ligegyldig hvilke køn du er. Så længe det appellere til bakteriernes ringe natur, altså deres lave moral, lave stolthed og manglende selvjustis. Jeg har boet i et negerkvarter i 7 år nu, og er blevet og bliver dagligt udsat for mobning fra de sorte bakterier af og de hvide kvinder der bor i kvarteret. Myndighederne er også inde over, og bruger en teknologi på mig der hedder: Remote Neural Monitoring (https://archive.org/details/remote-neural-monitoring-leak), til at uddrage mit privatliv med, og oplysninger gives videre til bakterierne og tøsebørnene til yderligere ydmygelse af mig. Jeg har gentagende gange forsøgt mig i at advare nordfront om hvad myndighederne sammen med the deep state altså the intelligence community (CIA, NSA, FBI, DOJ etc . . ) har gang i. Men det er svært at kommunikerer det ind i hovederne på nogle der er mere optaget af at svinge rundt i legestativet og lave vilde spring fra gyngen af 😀 ?

 • Heksejægeren says:

  Hvorfor er der så mange skizoide boomer posts på nordfront?

 • Anti-Zionisten says:

  Jeg synes du skal flytte fra dig negerkvarter, særligt hvis du ikke kan lide at bo der, Anders. Men jeg tvivler stærkt på, at du er så interessant for myndighederne, at de bruger ressourcer på at overvåge dig, mere end alle andre, og videregive den information til dine naboer. Det er kun noget man ser for højt profilerede personer såsom Simon Lindberg, Jacob Vullum og Rasmus Paludan, og denne information bliver delt åbent gennem pressen.

  Mængden af “skizoide boomer posts” på Nordfront er intet sammenlignet med, hvad der findes på FaceBook eller i kommentarsporet på andre medier såsom BT. Der er mange mennesker som er utilfredse med den førte politik og bange for at deres rettigheder bliver krænket på den ene eller anden måde, hvilket er helt forståeligt og ikke forkert, der er bare nogle som spekulere i nogle mystiske kanaler dette foregår på. Personligt synes jeg, at man skal fokusere på det som er bevist. Heriblandt overvågningen gennem telefoner, internettet (særligt samarbejdet med de amerikanske myndigheder, som gør at NSA kan læse alt der bliver skrevet eller sagt over telefonen i Danmark) og chikanen af politiske modstandere fra PET og statens forlængede arm antifa.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //