Racekrigsstemning i Frankrig efter arabisk overfald

RACEKRIG: Tjetjenere er rejst til den franske by Dijon i massevis for at hævne et overfald på en af deres.

Efter det at det blev rapporteret, at en 16-årig tjetjener blev overfaldet af arabere i den franske by Dijon, er mellem 100-200 tjetjenere rejst til byen for at søge hævn. De blev også støttet af pårørende fra Belgien og Tyskland.

Tjetjenere er et folkeslag fra Kaukasus indenfor Ruslands nuværende grænse. De er hovedsagelig muslimer. I 1990’erne førte tjetjenske separatister krige mod Rusland, som førte til en vis immigration af tjetjenere til Vesteuropa.

Tjetjenerne siges at have hærget tre nætter i træk, fra og med fredag ​​i sidste uge. Blandt andet skal et pizzeria være blevet angrebet af de kaukasiske hævnere bevæbnet med baseball-bats.

Ifølge byens anklager Eric Mathais blev seks mennesker såret i løbet af de tre dage, andre kilder opgiver ti sårede. Ingen personer er efter sigende arresteret.

Efter at Dijons borgmester talte med Frankrigs indenrigsminister Christophe Castaner, ankom 37 oprørsbetjente og over 100 gendarmer til byen i søndags.

Flere film er blevet frigivet fra de racekrigslignende begivenheder, hvor en bil, der angiveligt er kørt af en araber, kører i høj fart mod en gruppe tjetjenere, som han dog ikke rammer, hvorefter han kører galt.

Kilder:
Speeding car FLIPS OVER amid clashes between Chechen and Arab gangs in Dijon, France (VIDEOS)
French City Rocked by Unrest Blamed on Score-Settling Chechens


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Krautling says:

  Komisk. Europa er blevet kampplads for andre racers og etniciteters interne anliggender. Gid dog nogen havde kunnet forudsige dette.

 • Herman von Snaps says:

  OGGGGAAAAAAAAAAAAAAA BOOOOOOOOOOOOOOOOOGAAAAAAAAAAAA!!!!!1

 • XLviking says:

  Indtil vi kan få dem alle smidt hjem, så er det da positivt at de bekæmper hinanden.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //