Rede 1 demonstrerede mod »Aabenraa Pride« 

MODSTANDSBEVÆGELSEN: Medlemmer fra Rede 1 var i weekenden i Aabenraa for at demonstrere imod byens planlagte homo-parade og for at fortælle byens borgere nogle ubehagelige sandheder omkring homolobbyens og dens tilhængere.

Medlemmer fra Rede 1 ankom til den planlagte »Pride«-parade bevæbnede med skilte og flyveblade, der alle havde det til fælles at tydeliggøre, at der intet var at fejre ved homolobbyens forsøg på at nedbryde den biologiske verdensanskuelse.

Homooptoget var planlagt af AURA, der er et »landsdækkende socialt tilbud« som består af seksuelt afvigende frivillige, der i deres fritid tilbyder LGBT-samvær til børn og unge uden børnenes forældres vidende og samtykke. Hvorved børn groomes ind LGBT-fællesskabet.

Ved ankomst til byens bibliotek hvorfra optoget skulle begynde, besluttede et par aktivister udstyrede med kameraer at rekognoscere området, og det blev hurtig gjort klart, at politiet var mødt massivt op til dette optog, der maksimalt talte 100 deltagende.

Optogets deltagere samlet foran byens bibliotek. Foto: Nordfront.dk

Foto: Nordfront.dk

Foto: Nordfront.dk

Politiopbuddet bestod af 3-5 politibiler, hvoraf nogle civile, motorcykelbetjente, cykelbetjente og en håndfuld betjente til fods.

Der gik heller ikke længe, før politiet fattede mistanke til Modstandsbevægelsens to aktivister, der ellers var klædt i civilt og udelukkende tog billeder af forsamlingen. De to stoppede derfor med at rekognoscere i området, så aktionen kunne gennemføres som planlagt.

Foto: Nordfront.dk

På de medbragte skilte stod der blandt andet skrevet sandheder såsom at den danske LGBT-forkæmper Axel Axgil var dømt pædofili.

Med skilte i hænderne vandrede aktivisterne ad en omvej rundt om selve optoget og skar optoget af.

Der gik dog ikke mange sekunder, før der stod betjente imellem aktivisterne og homoerne, ligesom der også ankom patruljebiler. Det resulterede dog ikke i nogle problemer, og aktivisterne kunne fortsætte med at sprede budskabet.

Optoget gjorde ikke det store væsen af sig, udover at der blev råbt et par ting efter aktivisterne, der blev blandt andet råbt mod aktivisterne: »Der er ikke plads til jer her!«

Mængden af børn der var blevet slæbt med af deres forældre til denne unaturlige fejring, chokerede dog flere af aktivisterne.

Se billeder nedenfor:

Foto: Nordfront.dk

Foto: Nordfront.dk

Foto: Nordfront.dk

Foto: Nordfront.dk

Foto: Nordfront.dk

Efter optogets forsvinden og en kort snak med politiets indsatsleder, begav aktivisterne sig videre i byen og uddelte flyveblade til personer og postkasser med overskriften:

»Der er INTET at være stolt af!« 

Forsiden af flyvebladet bestod af nogle ubehagelige sandheder og statistikker omkring homoseksuelle og deres perverterede livsstil såsom homoseksuelles massive overrepræsentation indenfor pædofili.

Bagsiden bestod af følgende tekst:

Homolobbyen er med dens »Pride«-parader en del af et umoralsk og unaturligt samfundsforfald. Ikke i noget andet demonstrationsoptog er seksualitet så vigtigt, at deltagerne med glæde viser deres kønsorganer frem og poserer med deres sexlegetøj. At helt åbent springe rundt blandt små børn og fremvise sit kønsorgan, er hverken normalt eller sund opførsel. 

Den mindste kritik af »Pride«-paraderne, LGBT, kønsskifte og lignende, og disse grupper kommer skrigende om homofobi. Er man ikke positivt indstillet overfor homofile, er man i dag en homofob, og at hylde kernefamilien, er i dag synonymt med homofobi.

Mod denne galskab står kun et fåtal af grupper, som hvert eneste år bliver færre og færre, men én organisation går imod trenden og vokser og udgør en stadig større modstand – en sidste forpost i kampen mod homolobbyen. Vi hedder Den Nordiske Modstandsbevægelse. Læs mere på: Nordfront.dk

Foto: Nordfront.dk

Foto: Nordfront.dk

Foto: Nordfront.dk


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Jernhandsken says:

  Godt at se, at I kommer ud offentligt. Kanon aktion drenge!

 • Lars Agerbæk says:

  Rigtig godt at se aktioner med gennemtænkte og rekvisitter af god kvalitet.
  https://www.nbcnews.com/nbc-out/out-news/google-searches-questioning-sexuality-gender-1300-2004-analysis-shows-rcna86127

 • godt arbejde. dejligt at nogen står imod vanviddet

 • “Der er ikke plads til jer her”Ahaha.. vildt mangfoldigt. God aktion!

 • Pride er Skammens optog


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //