Regeringen: Indvandrere med børn skal have 1900 kr. ekstra om måneden skattefrit

POLITIK: S-regeringen har spillet ud med et midlertidigt tilskud til børnefamilier på 1900 skattefrie kroner hver måned, som i høj grad kommer til at gå til racefremmede i Danmark.

I valgkampen sagde Mette Frederiksen, at hun ikke ville øge ydelserne til indvandrere (se nedenstående video).

Nu er hun blevet statsminister, og så er sagen en helt anden.
S-regeringen har spillet ud med et midlertidigt tilskud til børnefamilier, der er på integrationsydelse eller er ramt af kontanthjælpsloftet. Beløbet foreslås at være 63 pct. af børnechecken pr. barn, som dog højst gives for to børn. Det betyder, at en familie med to børn under to år kan få det maksimale tilskud på ca. 1.900 kroner ekstra om måneden skattefrit.

Det er ifølge Udlændinge og Integrationsministeriet næsten udelukkende personer fra arabiske og afrikanske lande, der modtager integrationsydelse, og det er hovedsageligt par, hvor begge personer er på kontanthjælp, der er blevet ramt af kontanthjælpsloftet. 2 ud af 3 kontanthjælpspar er ikke-vestlige indvandrere, og det midlertidige tilskud til børnefamilier på 1900 skattefrie kroner hver måned, skal derfor i høj grad ses som statsfinansieret forsørgelse af racefremmede i Danmark.

Tilskuddet er midlertidigt, fordi en ydelseskommission skal komme med anbefalinger til yderligere forhøjelser af ydelserne. Kommissionen skal blandt andet se på, hvordan kontanthjælpsloftet kan afskaffes. De 1.900 kroner kan altså blive til endnu flere.

Kilder:
JP

Via:
Kulturradikalisme Smadrer Danmark


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Krautling says:

    Mette Forræderiksen.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //