Roseanne Barr benægter »Holocaust« og bekræfter jødisk magt

HUMOR: Jødiskamerikansk komiker benægter »Holocaust«.

Emmy- og Golden Globe-vinderen Roseanne Barr, som blev kendt fra tv-serien Roseanne, kom i denne uge med nye kontroversielle udtalelser, da hun gæstede Theo Von i podcasten This Past Weekend.

Roseanne Barr har arbejdet som skuespiller, tv-producer og radiopersonlighed, og hun stillede op for Peace and Freedom Party ved præsidentvalget i 2012. Men hun er komiker i hjertet og siger i podcasten, at komik i dag er »den sidste kunstform med ytringsfrihed«, og at »så længe vi optræder, er tingene ikke så slemme, som de kunne være«.

Denne udtalelse kommer i en kontekst, hvor Roseanne og Theo Von diskuterer det faktum, at medierne kontrollerer befolkningen med massiv censur og direkte løgne, og at hvis man siger noget, der ikke er politisk korrekt, bliver man smidt ud af Facebook, Youtube og Twitter. Da diskussionen drejer sig om sandhed og fakta, siger Roseanne mildest talt nogle kontroversielle ting.

– […] Og det er sandheden. Og der døde heller ikke nogen i »Holocaust«. Det er sandheden, siger Roseanne og fortsætter.

Men det burde ske. Seks millioner jøder burde dø i dag, fordi de skaber alle problemerne i verden.

Da Roseanne siger dette, bryder Theo Von ud i en lettere nervøs latter, men han stiller ikke spørgsmålstegn ved hendes benægtelse af »Holocaust«. I stedet fortsætter diskussionen om jødernes magt, og Roseanne bekræfter, at »jøderne tydeligvis kontrollerer Hollywood«.

Ud over at være komiker og dermed, ifølge Roseanne, have mere plads til at fortælle sandheden end andre, bekræfter hun også i podcasten, at hun selv er jøde, eller, som hun siger, »en jødisk jøde – den skræmmende slags«.

Hendes jødiskhed siges at være grunden til, at der endnu ikke har været en massiv hadkampagne mod hende i medierne, som der var, da Kanye West kom med lignende, men meget mildere udtalelser om jøder. Roseanne Barr er dog tidligere blevet kritiseret af jøder for at lave Hitler-jokes og gøre grin med »Holocaust«. Hun er dog blevet forsvaret af andre jøder, som mener, at det er inden for rammerne af jødisk satire.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Jeg elsker at de altid går amok over hvor mange penge de bruger for at hjælpe Ukraine mod Rusland, men ikke tænker hvor mange penge de bruge mod dem under den kolde krig. Ruslands imperium er ved at dø og de tuder stadig over det? Hvad med alle de mio af illegale indvandre der foser ind i deres land. Seriøst hvor jødisk tankegang der selv NS’er har er mig en gåde.

  • Naturligvis jokede Roseanne bare om Holohoaxet. Hendes sarkastiske bemærkning var i forlængelse af joken om at Biden vandt i 2020. Dette bekræfter hun i sin nye upload. https://www.youtube.com/watch?v=Z2BK4ph8CTw

    Roseanne fortæller en masse sandheder, men ikke alt. I følge hende er problemet trods alt ikke jøderne, men satanisterne. Hun siger i ramme alvor, at hun naturligvis ikke tror at holohoaxet ikke skete, da hun er ‘vokset op sammen med folk, der overlevede holocaust!’

    Den magelige mediejøde bliver sørme OGSÅ angrebet/cancelled af de dér satanister…


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //