Rusland lukker for gassen – på ubestemt tid

ENERGIKRISEN: Russiske Gazprom har meddelt, at de vil lukke gasrørledningen Nord Stream 1 ned på ubestemt tid til efteråret.

Rør til Nord Stream 2. Foto: Gerd Fahrenhorst, CC BY 4.0, via Wikimedia Commons.

Siden Vestens sanktioner mod Rusland er mængden af ​​gas, der er blevet leveret gennem Nord Stream-gasrørledningen, gradvist faldet; ifølge det russiske gasselskab Gazprom på grund af forskellige tekniske problemer.

Det var meningen, at gasledningen skulle være lukket ned omkring månedsskiftet i tre dage for »service«, men nu melder Gazprom i stedet ud, at det bliver på ubestemt tid.

Kreml hævder, at det kun er sanktionerne mod Rusland, der forhindrer Nord Stream i at kunne fungere korrekt og med fuld kapacitet. Uden sanktionerne mener man, at Rusland har mulighed for at »løse Europas energikrise«.

Bare nyheden om, at Nord Stream ville lukke ned i tre dage, fik både gas- og elpriserne til at stige.

I Europa mangler der fra i dag politisk vilje til at komme overens med Rusland og løse energikrisen. I stedet planlægges næste træk i den økonomiske krig, samtidig med at elforbrugerne får stadig større regninger, skriver Nordfront.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Abrahamisme er en jødisk opfindelse says:

    Vi lever i et jødisk matrix, det hele er planlagt, en fortælling til masserne, en anden fortælling blandt dem der internationalt planlægger dette. Der er ingen politisk løsning på vores problemer, se bare tiden an, jeg ved jeg får ret.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //