Russisk ambassadør: «Israel er problemet i Mellemøsten – ikke Iran»

TERRORSTATEN ISRAEL: Det er Israels skyld, at Mellemøsten destabiliseres, siger Ruslands ambassadør i Israel, Anatoly Viktorov. Topanalytikere verden rundt anser, at det bliver mere roligt i regionen og bedre for både Iran og Kina, hvis Biden bliver præsident.

Ambassadør Anatoly Viktorov. Foto: Den russiske regering.

Det er Israel, der er problemet i Mellemøsten, ikke Iran, siger Anatoly Viktorov, der er Ruslands ambassadør i Israel.

Viktorov gav sin analyse i et interview med den israelske avis Jerusalem Post.

– Problemet i regionen er ikke iranske aktiviteter. Det er manglende forståelse mellem lande og manglende overholdelse af FN-resolutioner i den israelsk-arabiske og israelsk-palæstinensiske konflikt, sagde den russiske ambassadør til avisen.

Den jødiske journalist forsøgte at få Viktorov til at ændre mening og sige, at Iran og «deres allierede», Hizbollah, er den faktor, der destabiliserer Mellemøsten. Men Viktorov fortsatte med at beskrive situationen på baggrund af sine egne observationer:

– Israel angriber Hizbollah. Hizbollah angriber ikke Israel, sagde ambassadøren med henvisning til Israels bombning i Syrien.

Viktorov understregede også, at Rusland under ingen omstændigheder vil godkende israelske angreb i Syrien.

Han nægtede blankt at være enig i journalistens påstande om, at Iran skulle «finansiere den shiamuslimske terroristgruppe».

Viktorov sagde også, at han har set tunnellerne fra Israel til Libanon, som Hizbollah-agenter ifølge den jødiske stat er blevet brugt til at forsøge at angribe Israel, hvilket FN også har hjulpet med at opspore og inspicere. Viktorov sagde i interviewet, at «der ikke er noget bevis for, at Hizbollah lavede tunnellerne».

Efter offentliggørelsen af ​​interviewet blev Viktorov kaldt til det israelske udenrigsministerium for at «forklare sig selv», da hans «antisemitiske» udsagn vækkede raseri i den jødiske terrorstat.

Den russiske ambassade hævder nu, at «Viktorovs kommentarer blev taget ud af sammenhængen af ​​Jerusalem Post», men den kommentar er usand, da den israelske avis tydeligvis har været påpasselig med at give Viktorov  højt til loftet ved at føre sin argumentation på en sammenhængende måde.

 

Mediernes opmærksomhed på Israels destabiliserende politik

Massemedierne rundt om i verden har rapporteret ganske flittigt om mordet på den iranske topfysiker Mohsen Fakhrizadeh i november, hvilket stort set alle analytikereinklusive amerikanske regeringsembedsmænd, hvis man skal tro fake news producenten CNN – udpeger Israel og deres operationelle efterretningstjeneste Mossad for at stå bag.

Mohsen Fakhrizadeh, dræbt af Israel.

Rapporter om hvordan drabet blev udført har varieret meget i de internationale medier: fra at have handlet om en detoneret sprængladning på en bus, til en 12-manders patrulje støttet af omkring 50 mennesker, der skød mod Fakhrizadeh og hans besætning, til det punkt, til at det var et ubemandet maskingevær styret via satellitter, som mordet (eller attentatet) blev udført med.

Ud over de mange forskellige rapporter skaber usikkerhed om, hvad der virkelig skete – hvilket undertiden er en taktik, der anvendes af massemedierne for at forvirre nyhedsforbrugere – viser selve mordet på Fakhrizadeh et eksempel på Israels destabilisering af Mellemøsten – som de normalt beskylder andre for.

– Israel har dræbt iranske atomforskere i mindst tyve år, så dette er ikke noget nyt, sagde den russiske geopolitiske analytiker med en doktorgrad i historie Raphael Matthew Johnson.

– Selv institutioner som RAND og større massemedieselskaber kan ikke længere ignorere, at dette foregår. Jeg kan ikke engang holde styr på, hvor mange mord der er. Ingen benægter længere, at det er Israel, der gør dette, siger Johnson.

Den tidligere amerikanske marineofficer Scott Ritter mener, at selve angrebet primært var et angreb i den psykologiske krig mod og om Iran.

Omfattende rapportering om angrebet er vigtigt for, at dette psykologiske angreb har en højere effektivitet. Det faktum, at rapporteringen er modstridende, styrker massemediernes rolle i den samme psykologiske krigsførelse.

Men dette israelske terrorattentat på en iransk topembedsmand – som er den mest omtalte siden Donald Trump myrdede den iranske general Quassem Soleimani i januar i år – er blot et af ​​et stort antal lignende israelske drab på iranere, som ikke får så meget opmærksomhed som professor Fakhrizadeh, som arbejdede med atomkraft.

Ritter mener, at Israel nu sørger for at «give klare signaler» til den valgte præsident for USA, Joe Biden, om at Israels indsættelsesgave til Biden vil være at angribe Iran militært.

Anatoly Viktorov påpeger imidlertid i sit interview med Jerusalem Post, at han stadig ikke anerkender Biden som den næste præsident for USA – Viktorov kalder Joe Biden «den muligvis valgte præsident» og påpeger, at han kun «er blevet udnævnt til den nye præsident af pressen».

Men hvis Biden vælges til præsident af de amerikanske vælger, kan Biden have en beroligende effekt på situationen i Mellemøsten, mener Viktorov.

 

Biden kan øge stabiliteten – hvis Israel tillader det

Anatoly Viktorov ser derimod et lille lysglimt i situationen i Mellemøsten, hvis Biden bliver præsident. Han er ikke enig med den jødiske avis i, at Iran er skyld i sammenbruddet på 2015-kerneaftalen, JCPOA («Joint Comprehensive Plan of Action»).

– Det første skridt blev taget af … vores amerikanske kolleger, som desværre besluttede at bryde [kerneaftalen i 2018]. De sprang ud af planen, der har gjort det muligt for Iran at tage nogle handlinger, der ikke var helt i tråd med denne plan, hvilket også er trist, sagde Viktorov.

Hvis USA genopretter sin del af atomaftalen med Iran, hvilket Joe Biden har markeret lidt for, «vil det vil gøre mange ting lettere», sagde Viktorov.

– Det vil være i stand til at mindske uroen over Iran og give iranerne mulighed for at udvikle et fredeligt atomprogram og give [Det Internationale Atomenergiagentur, IAEA] mulighed for at undersøge, hvad der foregår på det militære område, sagde Viktorov.

Den indiske journalist og forfatter Shekhar Gupta – som driver den indiske onlineavis The Print med kapitalstærke selskaber bag sig – mener også, at en Joe Biden-administration kan bidrage til en mere fornuftig iransk politik end den, der i øjeblikket føres af Trump og Israel.

Men Gupta bemærker også, at de israelske mordoperationer i Iran, som Matthew Raphael Johnson omtaler, er blevet gennemført uanset hvilken administration USA har haft.

 

«Kina hjalp Biden med at vinde valget»

Bidens præsidentsejr hilses også velkommen af ​​den kinesiske økonomiprofessor Di Dongsheng, som under et stort foredrag i Beijing forklarede, at Kina sammen med allierede i USA – jøder med «store næser», flere statsborgerskaber og permanente boliger i Kina – har sørget for, at Joe Biden skulle vinde valget.

Årsagen er, at Joe Biden, i modsætning til Trump, «tilhører den traditionelle elite» i USA, og i den egenskab er meget gunstigere for Kina end Trump har været.

Joe og hans søn Hunter Biden har været velegnede til omfattende korruption på verdensplan, som Nordfront har rapporteret. De har privat solgt vigtig industriel information, herunder nuklear teknologi, under bordet til Kina.

Di Dongsheng diskuterer også Hunter Bidens kobling til Kina i den omtalte video, som senere blev censureret i Kina.

Men at Israel skulle acceptere, at Joe Biden og hans administration reducerer presset på Iran, er tvivlsomt. Håbet kan eventuelt være for Bidens tilsigtede og næsten udelukkende jødisk styrede administration, såvel som hans ambitiøse vicepræsident, Kamala Harris.

 

Problematisk for Rusland?

Med hensyn til Anatoly Viktorov og hans interview med Jerusalem Post har det statsfinansierede russiske nyhedsbureau RT ikke rapporteret internationalt om den diplomatiske konflikt mellem Israel og Ruslands israelske ambassade.

At Israel vil gøre det til en konflikt er indlysende, da Viktorovs udsagn kan betragtes som antisemitiske, da enhver kritik af den israelske politik på flere og flere områder stemples som «antisemitisme».

Måske har Viktorovs ædruelige måde at se på Israels og andre landes roller i Mellemøsten ført til en diplomatisk ydmygelse for Rusland.

Kilder:
The Jerusalem Post
Nordfront
The Times of Israel
Nordfront
Global Research
CNN
Russia Today
RAND Corporation
Frihetskamp
Frihetskamp
Wikipedia
Youtube
Life Site News
Nordfront
Frihetskamp


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Powerful talk by Jeffrey Daugherty at:
    https://youtu.be/O7ved4PChvk?t=585 ; “VACCINE & COMMUNISM: CHRISTIAN CAPITULATION!” The church has approved vaxx knowing that aborted fetuses are in the vaxx. He speaks against the blood sacrifice in the church. Nordics should have our own religion without aborted fetuses and blood sacrifices.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //