Står Rusland i vejen for Stor Israel?

I Danmark tuder politikere og medier folket ørerne fulde med angstfremkaldende ammestuehistorier om Rusland. Overalt i vestlige lande blæses i krigstrompeter, og NATO puster sig op til krig. Skulle Rusland vise sig at være en kæp i hjulet for zionisternes vision om et Stor Israel? 

Vi har de seneste dage set og hørt medier og politikere tale om ”hvordan vi får Rusland til at skifte kurs til en mere acceptabel rute, set med Europæiske briller”. Der har længe været politisk skælven og journalistiske løgne om blandt andet Rusland, og Ruslands oprustning ved landets vestlige grænser og den russiske hærs (alt for) store militærøvelser. Det seneste sprøjt ondsindet galde om Rusland kommer efter vestens trusler om, og angreb på, Syrien; en suveræn nation i Mellemøsten. Rusland har her vist sig som en sand allieret og ven af Syrien og dets folk.

Bevæggrundene for vestens angreb påstås at være, at Assad i sejrens stund skulle have besluttet sig for at anvende kloringas mod sin egen civilbefolkning. Taktisk giver dette naturligvis ingen mening, men ifølge mediernes absurde ”logik” tjener det som bevis for hvor ondskabsfuld Assad er.

Den virkelig grund til det vestlige angreb mod Syrien har selvfølgelig intet at gøre med det påståede gasangreb rettet mod uskyldige civile. Det er langt mere realistisk, at Syrien og Assad ganske enkelt står i vejen for den zionistiske vision om et ’Stor Israel’.

Stor Israel er ikke en politisk realitet, men er en vision, som nogle jødiske kredse har om Israels fremtidige territoriale udstrækning. Som deres rabbiner påpeger, er det et territorium som er blevet lovet jøderne i det gamle testamente (Første Mosebog 15:18-21). Stor Israel er desuden en vision om at erobre det område som Kong Davids imperium skulle have strakt sig over. Kort sagt: Jøderne vil udvide deres nation på bekostning af deres naboer.

Stor Israel, som det udlægges af jødiske skriftkloge.

Eftersom Israels naboer ikke er ubekendte med jødiske tricks, er den praktiske strategi til at nå målet, at fremprovokere krige i nabolandene, således, at landene bukker under og ender med at blive opdelt i mindre og svage lande. Eller sagt med andre ord: at dræbe eller fordrive deres naboer med vold. Jøderne er feje, men snu, så i stedet for militær invasion og åben kamp, lyver de om dem som de opfatter som deres fjender, og narrer ”dumme” europæere, amerikanere og arabere til at slås for dem.

Rusland står imidlertid i vejen for en overlagt vestlig invasion af Syrien, og fungerer umiddelbart som en kæp i hjulet for zionisternes vision om Stor Israel. Den russiske regering har valgt at hjælpe Syrien i den stedfortræderkrig, som efterhånden har hærget landet i syv år. Det er hovedsageligt sket ved at deltage i nedkæmpelsen af de islamistiske oprørsgrupper. Tilmed islamistiske grupper, som USA, Saudi Arabien og en række NATO lande, med stor sandsynlighed, men i al hemmelighed, i hvert fald delvist, har finansieret, trænet og udrustet.

Senest har Rusland opfordret vestlige stater til ikke at angribe det suveræne land på et falsk grundlag og i modstrid med folkeretten. Rusland har konsekvent gjort det hæderligste et land kan gøre, nemlig at forsvare det syriske folks ret til eksistens og selvbestemmelse.

Den Nordiske Modstandsbevægelse fordømmer de danske politikere og mediernes forsøg på at overbevise det danske folk om, at Rusland er en aggressiv og hensynsløs krigernation, samtidigt med at de støtter beskidte angreb på Syrien og støtter zionisternes stræben efter et Stor Israel på bekostning af de omkringliggende nationers eksistens.

Relateret læsning: Rede 1 i Sverige ‘bomber’ USA’s ambassade. 


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Rigtig god artikel! Endelig et medie der skriver sandheden.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //