Danske drenge ydmyget – tvunget til at kysse deres fødder

MULTIKULTUR: Seks unge mænd blev fredag af Retten i Roskilde fundet skyldige i både trusler, grov vold og røveri efter at de en aften sidste år i august udsatte to jævnaldrende for et groft overfald ved Hvalsø Skole.

Illustrationsbillede.

De seks unge mænd, som var en del af en større flok unge på mellem 10 og 20 personer, forsøgte at tvinge de to forurettede til at tage kontakt til en tredje kammerat, som de gerne ville have kom til stedet med det samme. Da det ikke lykkedes de to at få fat på kammeraten, blev de truet med en kniv og frarøvet et ur og en pung. Den ene fik samtidigt knust sine briller.

De fire blev også dømt for at have udsat de to forurettede for grov vold i form af både slag med flad hånd og knyttede næver og for spark, blandt andet med pigsko i hovedet. To af de dømte tvang samtidigt ofrene til at knæle og kysse overfaldsmændenes sko. Dele af voldsepisoden blev filmet og efterfølgende delt på de sociale medier mens det blev videofilmet.

En af de fire blev ydermere dømt for også at have truet en ung kvinde i Roskilde med at »smadre hende«, hvis hun vidnede i sagen.

To af de dømte på hhv 17 og 18 år fik hver et år og tre måneders fængsel. Anklagemyndigheden havde krævet den ene udvist af landet, men retten besluttede, at han skulle modtage en advarsel. To andre, begge 19 år, fik hver et års fængsel og de to sidste på hhv. 17 og 18 år fik hver seks måneders fængsel, hvoraf de to måneder blev gjort ubetinget.

Dommen sender et klart signal om, at det er en hel uacceptabel adfærd. Truslerne og volden er i sig selv noget, som der bliver set meget strengt på, men ydmygelserne gør, at sagen er ekstra alvorlig, siger senioranklager Pernille Fredin fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Fem af de seks ankede dommen til frifindelse eller formildelse, mens den sidste valgte at tage betænkningstid.

 

Dominans- og ydmygelsesvold – og indvandring

»Kys mine fødder«. Sådan lyder det typisk, når der bliver begået dominansvold.

Dominansvold er et modbydeligt nyt fænomen, som ser ud til at gribe om sig i takt med den voksende indvandring fra ikke-vestlige lande.

Men gerningsmændene er ofte sluppet med ingen eller kun en mild straf.

Uhyggelige eksempler på dominansvold

Der er uhyggelige eksempler ikke kun fra Danmark, men også fra Sverige og andre vestlige lande.

Dominansvold betyder, at ofrene bliver slået, ydmyget og filmet, og videoerne bliver lagt ud på de sociale medier.

Gerningsmanden er ofte en gruppe indvandrerdrenge. Offeret er ofte en dansk dreng, men kan også have indvandrerbaggrund, og offeret kan også være en pige.

Den Korte Avis har skrevet flere gange om dominansvold. Flere af eksemplerne er gravet frem af B.T.. Her er et par af dem:

Tre indvandrerdrenge tvang 18-årig til at tage tøjet af på stationen i Hillerød.

En 15-årig pige blev udsat for dominansvold af 10 ‘unge’ – sparket og ydmyget. En af gerningsmændene sagde: »Jeg kan sagtens kaste dig ud foran toget«.

En dreng bliver overfaldet af en gruppe-15-16-årige i Silkeborg. De slår ham i ansigtet med en knytnæve, så han falder om på parkeringspladsens asfalt. Mens han ligger ned, bliver han sparket. Så kræver de unge gerningsmænd, at han kysser fødderne på den ene af dem. Ifølge B.T. taler gerningsmændene med ghettoaccent.

En tidligere video viser, hvordan en dansk dreng bliver tvunget til at slikke og kysse skoene på en gruppe drenge, mens de siger »God hund, god hund«.

Ifølge B.T. havde de to hovedgerningsmænd fra Silkeborg at dømme efter deres navne »anden etnisk herkomst end dansk«. I gruppen på fem drenge befandt sig angiveligt også to med danskklingende navne.

En anden dreng bliver beordret til at drikke urin, før han modtager en byge af knytnæveslag, skriver B.T..

I Sverige var der sidste år et særligt grufuldt eksempel på dominansvold og had til ‘hvide’. Iraner og araber slog, voldtog og begravede to drenge levende på svensk kirkegård.

Og i Australien lokkede ni muslimske drenge en 12-årig dreng ind i en park. Her blev han truet med mishandling. »Han fik valget mellem at få tæsk af de ni drenge eller at kysse en muslimsk drengs fødder«, fortæller drengens mor til Australian Jewish News. (Den Korte Avis)


Nu skal de straffes hårdt, siger de konservative

Straffen for vold og bandekriminalitet er flere gang blevet forhøjet.

Men det er ikke godt nok, siger de konservative, som i april foreslog strengere straffe.

Og der er da også eksempler på, at gerningsmændene får en meget mild straf:

Sagen fra Silkeborg med gruppen på 15-16 år, der mishandlede og ydmygede en dreng, der blandt andet skulle kysse hans fødder, kom for retten i Viborg.

Men trods det usædvanligt grove overfald, bliver ingen af gerningsmændene sendt i fængsel. De slipper alle med betingede domme på mellem 20 og 40 dages fængsel.

Men denne gang har gerningsmændene altså fået fængselsstraf. Men ingen er dømt til udvisning. De kan blive i Danmark.

Kilde:
Den Korte Avis


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Gaderne bliver først rigtig sikre når de racefremmede bliver sendt ud af vores lande, 1 skridt er at sørge for at jødisk indflydelse bliver begrænset


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //