Nationalsocialisme i hverdagen

NATIONALSOCIALISME: Nordfront bringer her norske Ingrids artikel om, hvad hun lægger i nationalsocialisme, og hvordan hun bruger dette som en rettesnor i hverdagen. 

«Hvordan skal en nationalsocialist leve?»

Alle nationalsocialister bør stræbe efter at blive den bedste udgave af sig selv. Det at leve som nationalsocialist kan være udfordrende: Vi kan påvirkes af andres interesser som overskrider fornuften, vi kan lade andre styre vores behov. Vi er optaget af at andre kan lide os, at vi anerkendes og er populære.

Som nationalsocialist skal vi tænke selv, og ikke lade andre gøre det for os. Vi skal være bevidste om vores tilværelse i samfundet – og i hjemmet.

For en nationalsocialist findes der ingen undskyldning for ikke at leve i samklang med nationalsocialismen. Det vil sige: En nationalsocialist må selv tage ansvar for sin levemåde. Det som passer mig, min familie, eller naboens, er ikke et facit på hvordan du skal leve dit liv.

Jeg tror på nationalsocialismen. Derfor har jeg formet mit hjem og liv i henhold til artiklen «At leve som nationalsocialist». For mig startede nationalsocialismen i ungdomsårene. Dengang levede tankerne for sig selv. Nu som voksen lever tankerne i livsstilen. Da jeg bevidst tog ansvar for eget hjem, kom levemåden naturligt.

Mit mål er at leve normalt i hverdagens samfund med nationalsocialistiske værdier i hjemmet. For at lykkes med dette, har jeg en liste. Denne liste vejleder dagens gøremål på nationalsocialistisk vis.

1. Vær loyal

Vær trofast mod venner og kæreste. Tal mindre om mig selv. Vær en aktiv lytter. Vær forstående og gavmild overfor de nærmeste. Undgå falske mennesker. Vælg venner i Modstandsbevægelsen fremfor usande venner jeg ikke kan stole på. Vis støtte og stil op!

2. Vis stolthed

Vis min styrke. Vær stolt af mit ophav. Vær stolt af min race og mit udseende.

3. Optræd ansvarsbevidst

Tag ansvar over livet. Tag ansvar i hjemmet, i naturen, over forbruget, i alle sammenhænge hvor ansvaret behøves. Tænk ikke som alle andre: dette har jeg ikke ansvaret for! Jeg har selv ansvaret for opdragelsen af mine børn. Jeg har selv ansvaret for min egen opførsel. Jeg har selv ansvaret for min økonomiske situation. Læg aldrig ansvar som jeg allerede har fra mig!

4. Brug og køb norske varer

Køb og anvend norske madvarer. Boykot varer og tjenester som tilbydes af folkefjendtlige selskaber.

5. Vælg diæt og træning efter norske værdier

Lev sundt og varieret. Køb rene produkter. Vær bevidst om forskellige førevarer. Brug tid på planlægning. Kildesorter. Lad frugt og grønt være en del af livet. Undgå sodavand, slik og andre søde sager som påvirker kroppen negativt.

Prioriter frisk luft ude i naturen for hele familien. Lad naturen inspirere til træning. Vær kreativ og lad børnene udfolde sig. Videreudvikl disciplinerede børn.

6. Forstå og brug ord som lægger vægt på, at Norge er vores land

Vig aldrig fra nationalsocialistiske værdier. Folkemord på vort folk er en realitet. Dette skal stoppes!

7. Det naturlige er en mand og en kvinde

Der er intet alternativ.

8. Brug tid og energi rigtigt

Nutidens samfund er bygget på uro, stress og frygt. I kraft af dette slås vi mennesker med tanker som «vi slår ikke til», hvilket stresser os, som igen gør os urolige, som igen fører til frygt for svigt. Vær bevidst om hvad jeg bruger tiden på. Brug tid og energi på mennesker som gør gode ting. Falske mennesker forbliver falske! De vil aldrig forandre sig.

Brug tid på at leve som nationalsocialist.

9. Vær minimalistisk med tanke på forbrug

Vær kreativ og udviklende med mulighederne som byder sig. Ingen klynk eller klage over manglende materiel. Vær hellere glad for hvad jeg har. Lad ikke forbruget styre mig. Vær ikke optaget af anerkendelse og status.

Forstå familiens behov, og lev efter dette.

10. Undgå forstyrrende elementer

Vær afklaret om hvordan jeg vil leve i hjemmet. Lad ikke TV, PC, telefon eller tablets styre familiens hverdag. Vær kritisk overfor medier.

Vær kritisk overfor børne-TV og andre folkefjendtlige programmer.

Det er dig der bestemmer din måde at leve på; jeg har mig, og andre har deres. Find levemåden der tager udgangspunkt i hvad Den Nordiske Modstandsbevægelse siger. Du vil da finde ro, kærlighed og tolerance overfor dig selv og andre.

Uafhængigt af livssituation vil jeg opfordre nationalsocialister til at bevidstgøre sig som deres måder at leve på. Hvordan vil du leve som nationalsocialist?

Tag de nødvendige skridt, lev og forstå nationalsocialismen!

Man kan altså slå fast, at en sand nationalsocialist ikke bare er en person med et sæt stærke meninger: En sand nationalsocialist lever nationalsocialismen.

Uddrag fra «At leve som nationalsocialist»

 


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • hvor er nr. 7 og 8 henne?

  • Kan man leve som nationalsocialist imens man arbejder for Jøden?


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //