BLM frigør sig fra Antifa

USA: Spændinger bobler under overfladen mellem BLM og Antifa. Mens mange BLM-aktivister vil gennemføre fredelige protester, så foretrækker Antifa-ekstremister at gennemføre voldelige optøjer, hvilket BLM mener tager fokusset fra racekampen.

Temabillede. Foto: Twitter.

Efter at den stofpåvirkede afroamerikaner George Floyd mistede livet under en politiarrest, begyndte den antihvide organisation Black Lives Matter (BLM), i samarbejde med den venstreorienterede terrororganisation Antifa, systematisk at starte optøjer og begå voldshandlinger i hele USA i et kaos, som skulle forestille «spontane protester». Volds- og hærværksgrupper var sågar beskyttet af højt profilerede Demokratiske toppolitikere og guvernører.

Det organiserede nationsødelæggende kaos fortsatte hele sommeren og langt ind i efteråret.

Seks måneder efter Floyds død fortsætter «protesterne» i Portland, den største by i staten Oregon. Under overfladen har stærke spændinger dog bygget sig op mellem dem, der ønsker at bekæmpe «racisme», og de mere marxistisk orienterede grupper, der i deres kamp mod «kapitalisme» og etablissementet foretrækker hærværk og ødelæggelse, skriver In the News.

Nu ønsker BLM at frigøre sig fra Antifa, som de mener er privilegerede, da Antifa stort set består af selvhadende hvide og jødiske aktivister.

– De fleste sorte i vores samfund føler ikke, at de har privilegiet at kunne gå direkte på politiet og råbe ad dem, sagde BLM-aktivist Gregory McKelvey.

Kløften blev åbenbar den 4. november, da BLM og anarkister skulle afholde en fredelig manifestation sammen. På trods af opfordringer om at tage det roligt og ikke rasere, fra BLM-repræsentanter, som ikke ønskede, at BLM-demonstranterne skulle udpeges som vandaler, valgte anarkisterne hæmningsløst at smadre butiksvinduer og fik guvernøren til at sende Nationalgarden ind.

– Disse mennesker i «black bloc-beklædning», kan dagen efter gå på arbejde eller i skole og fortsætte med at leve deres hvide liv, kommenterede BLM-aktivisten Andre Miller.

– Mens jeg stadig er en sort mand, når protesterne ebber ud. Og jeg vil fortsat tvinges til at kollidere med politiet. Jeg har stadig fire børn, der også vil blive tvunget til at kollidere med politiet, konkluderede han.

Kilder:
Nordfront
OPB


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Bent Jørgensen says:

    Oga bogs..


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //