Da ytringsfriheden døde

D. 30 November var dagen hvor ytringsfrihed døde i Finland. Den Nordiske Modstandsbevægelse blev kriminaliseret den dag af politistyret i Finland.

D. 30 November var en mørk dag for ytringsfriheden i Finland. På opfordring fra det finske politi blev den finske gren af den Nordiske Modstandsbevægelse forbudt. Dette beviser dog at der i Finland ikke findes rigtig ytringsfrihed og at det kun er tilladt at ytre sig hvis at man ikke går imod den etablerede holdning som formet af zionisterne. At Modstandsbevægelsen er blevet forbudt i Finland er kun endnu et bevis på at zionisterne vil gøre hvad end de kan for at knuse oppositionen og sandheden, selvom det betyder at de bryder deres egne love.

Forbuddet bliver dog ikke sat i kraft før at den er blevet stadfæstet af en højere indstands. Dette betyder at Den Nordiske Modstandsbevægelse i Finland stadigvæk kan fortsætte nogenlunde som før. Den Nordiske Modstandsbevægelse vil anke dommen.

Nordfront.dk vil følge sagen tæt fremadrettet. Selv ikke censur skal kunne stoppe os!


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Dette vil blive en kamp. og vi i Norden må stå sammen. For nogen kampe kan ikke undgås, og er det er en naturlig ting, at et usikkert system, vil slå hårdt ned, når noget truer dens magt.
  Dette er kun en start, og viser at denne kamp må kæmpes endnu hårdere.

 • ytringsfriheden var falsk – hykleriet er til gengæld ægte

 • Lars Skeng says:

  Hil Sejr! Det helt store spørgsmål er, hvornår zionisterne overtager det danske retssystem, hvis dette endnu ikke er blevet beskidt. Demokratiet er en joke!


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //