Den Nordiske Modstandsbevægelse demonstrerer i Oslo

MODSTANDSBEVÆGELSEN: Den Nordiske Modstandsbevægelse demonstrerer for nationalsocialismen i Oslo. Opdateret med billeder og video.

Netop nu demonstrerer Den Nordiske Modstandsbevægelse i Oslo foran Stortinget. Der holdes en tale for at ære nationalsocialismen.

Talen indeholder følgende:

– Den 9. april 1940 marcherede tyske nationalsocialister ned ad Karl Johans gade. Set i bakspejlet har vi fået at vide, at tyskerne var de onde, at de ville overtage Norge, og at Vidkun Quisling var en forræder.

Hvad de færreste ved er, at de allierede allerede den 8. april 1940 udlagde miner i de norske farvande og havde planer om at invadere Norge og Sverige. Dette var for at kunne åbne en front mod Tyskland fra nord. Regeringen Nygaardsvoll udviste den største svaghed over for denne krænkelse af den norske neutralitet og gik bag om ryggen på det norske folk, der ønskede at forholde sig neutralt under krigen. Vidkun Quisling advarede imod dette, men kun få lyttede.

De allieredes planer om at invadere og bruge Norge som front mod Tyskland fra nord var selve årsagen til, at Tyskland så sig nødsaget til at sende sine egne tropper ind i Danmark og Norge. Dette var for blot at kunne stoppe de allieredes planer. De allierede nåede aldrig at fuldføre deres invasion af Norge, fordi den tyske flåde allerede sejlede langs den norske kyst. Den 9. april blev Norge invaderet, ikke af de allierede, men af ​​tyske tropper.

Som vi alle ved, var det de allierede, der i sidste ende vandt krigen. Det var de allierede, der med dette også skrev historiebøgerne, hvor de promoverede en….mildt sagt….bizar og løgnagtig fortælling om nationalsocialismen.

Bag mig, i Stortinget, står de sande lands- og folkeforrædere!!! Disse kræfter er det, der bag det norske folks ryg har afskaffet Norges suverænitet, gjort Norge til et lydigt kongerige for den internationale elite, helt i strid med grundloven. Og med deres politik er den orkestrerede masseindvandring af racefremmede og dagsordenen for befolkningsskiftningen blevet en kendsgerning, også i Norge. Nordmænd er blevet andenrangsborgere i deres eget land, og ydmyget for at være hvide. Nutidens politikere tager afstand fra budskaber som White Lives Matter, og selvsamme politikkere går uden den mindste modstand ned på knæ for Black Lives Matter. Dette samtidig med, at nordmænd jævnligt bliver ofre for den multikulturelle utopi og politikernes importerede kriminelle. Voldtægt efter voldtægt, mord, vold, røveri og chikane.

Dette er kun en brøkdel af den kritik, der kan rettes mod det nuværende globalistiske regime. Det var ikke »de gode«, der vandt krigen i 1945, det er ikke »de gode«, der har regeret Norge lige siden. Vores land er styret af forrædere mod landet og de mennesker, der bekymrer sig om nordmændenes ve og vel. For dem kommer udlændinge altid først, og altid på bekostning af os rigtige nordmænd.

Vi, der er her i dag, er Den Nordiske Modstandsbevægelse. Vi er kommet for at informere jer alle om, at nationalsocialismen er i fremmarch, Oslo er et nationalsocialistisk område, og med det mener vi, at nationalsocialismen allerede er veletableret her og vokser dag for dag.

Men det er også på tide, at DU engagerer dig. Tag kontakt, tal med os, meld dig ind i vores rækker og kæmp for et frit Norden.

LÆNGE LEVE NATIONALSOCIALISMEN!

 

OPDATERING: På tilbagevejen udbrød der angiveligt et slagsmål mellem Modstandsbevægelsens aktivister og politiet. Både indsatsstyrken og helikopter skal være taget i brug, og en række aktivister skal ifølge norske medier være blevet anholdt, så mange som 35.

Modstandsbevægelsens demonstration har vakt stor opmærksomhed i norske medier. Norsk politi oplyser, at de forsøgte at stoppe demonstrationen, fordi der ikke var blevet søgt om tilladelse.

Det svenske medie Expressen skriver, at indsatslederen for politiet hævder, at det er tilladt at afholde en »fredelig« demonstration – men at demonstranterne i det centrale Oslo ikke fulgte politiets anvisninger.

Video fra politivognen hvor aktivister fortæller om dagen:

Aktivisterne er ved godt mod og venter lige nu på at blive kørt til nærmeste politistation. Aktivisten Marcus Hansson siger, at det bare er som endnu en dag på arbejdet.

Aktivister i håndjern.

Aktionen har fået stor opmærksomhed i medierne. Flere artikler med videoer og billeder ligger øverst på flere norske nyhedssider som NRK og VG. Flere danske medier har også skrevet om hændelsen.

Skærmdump fra det norske nyhedsmedie VG.no.

Videoer fra den norske twitterkonto Filter:

Se billeder fra aktionen nedenfor:


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Søren kam says:

  Flot! Gid flere ville vågne op og indse sandheden. Hitler var en helt og en hædersmand. Han kæmpede for sit folk og for alt der var etisk og moralsk rigtigt.

 • Skal man melde sin ankomst til en demonstration. Nå, den var sq ny, du der betjent Lauritz. Så vil jeg gerne at de venstreorienteret melder deres ankomst, når de banker min arme skulder ned med et skulder slag.

  Men, vi har ytringsfrihed og Oslo er ingen undtagelser. Jeg skylder selv de “ gamle nationalsocialister min største undskyldning for den tid vi er havnet i, da der åbenbart er mere moral end moralen i sig selv.

  Men, skulle de venstreorienteret blive for smarte i betrækket, så udfordre jeg kun de fremmede for det kaos og vrede de udbryder mod en forsvarsløs dansker. I vil vel ikke se folk blive banket sønder og sammen for en pose indkøbsvarer de ovenikøbet vil stjæle fra danskeren. Vold eller krænkende adfærd overfor piger eller damer der går forbi de fremmede.

  NORMALT, Normalt ville og vil jeg lade jer venstreorienteret gå jeres egne veje og ikke tænke mere over jeres adfærd.

 • Fantastisk! Det er så vigtigt at folket ved at der er et alternativ.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //