Den værste smitte er globalismen

LÆSERINDLÆG: Svenske Henrik Gustafsson deler her sine personlige tanker om verdenssituationen og vort folks overlevelse i forhold til den pågående coronakrise.

Vor tids værste pestsmitte er globalismen. Den kommer snigende og er for mange usynlig.

Efter 11. september 2001 lykkedes det verdensordenen at skræmme alle med terrortruslen. Delvis på grund af dette lykkedes det globalisterne at destabilisere flere for dem mishagelige stater.

I den seneste tid er befolkningen i den hvide verden blevet skræmt af klimatruslen med Gretakulten i spidsen og George Soros i baggrunden. Lige nu synes jeg, at alt dette synes at have været en opvarmning til virustruslen og den krise, vi i øjeblikket står overfor.

Nu er folk blevet skræmt fra at gå ud blandt andre og undgår folkesamlinger, i det omfang de er tilladt. De er bange for en usynlig fjende i luften. Enhver kan bære på smitten. Undgå kropskontakt med alle. Stol ikke på nogen. Jeg er ikke sikker på, hvor rationel denne frygt er.

Det som jeg imidlertid mener, at vort folk bør være mest bange for, er forflytningen og befolkningsudskiftningen, vi står overfor, samt hvordan vores magthavere baner vejen for dette. Denne frygt kan skabe motivation til at gøre ting, der kan opnå en positiv forandring. Det er en reel alvorlig trussel.

Falsk sikkerhed

I Sverige har vi en ekstrem sikkerhedstænkning om alt muligt. Her cykler, og mange går, rundt med en refleksvest midt i den lyse dag på grund af frygt for ikke at blive set. Hvor som helst kan den usynlige fjende dukke op og ramme dem. Mange voksne har cykelhjelme, selvom de ikke har en sportscykel eller kører specielt hurtigt.

Nultolerance i trafikken har ført til installation af wire-autoværn overalt på vejene for at forhindre frontalkollisioner. Jeg spekulerer på, hvor meget alt dette hjælper. Jeg mener, at alle disse sikkerhedsforanstaltninger har skabt en generelt mere frygtsom befolkning. Det er også sikkert, at vi ikke altid har været en sådan.

Jeg tror, ​​det kan have den modsatte effekt, når det styrende organ påstår at gøre alt for at forsøge at beskytte folket mod alle ulykker. Da begynder folk at tro, at intet forfærdeligt kan ramme dem. Ikke her i Sverige. Svenskerne bøjer sig og bukker sig for alle autoriteter og følger deres mindste vink. Det kan være, at de lever deres liv, lullet ind i en falsk sikkerhed.

Selvom mange svenskere siger, at de ikke tror eller har tillid til herskerne, er de stadig bange for at gå imod dem. For mange er herskerne en usynlig fjende, da de bilder sig ind, at de virkelig ønsker dem deres bedste.

Krisetider og smitterisiko

Krisetider har en tendens til at bringe folk sammen. Prøvelser der overvindes sammen, har evnen til at svejse mennesker sammen og skabe stærke bånd. En epidemi synes derimod at skabe en mere kompliceret situation. Befolkningen opfordres til at holde afstand fra hinanden og ikke mødes i grupper.

Det er stadig vigtigere end nogensinde at holde sammen. Jeg tror ensomhed og isolering kan være mindst lige så farlig som influenza, medmindre du risikerer at dø af den. Balancen mellem hvad man kan udsætte sig for, og hvor meget man behøver at blive beskyttet, er en overvejelse, som enhver person må tage.

Det kan være vigtigt at udsætte sig selv for moderat dosis snavs og bakterier. Sådan får du et livskraftigt immunsystem. Jeg synes, at sammenligningen med anbefalinger om at undgå solen er passende. Hvis du udsættes for for meget sollys, er det skadeligt. Det, der dog er endnu farligere, er overhovedet ikke at få sollys.

Det er berettiget med ekstra beskyttelse for dem, der er meget gamle, syge eller skrøbelige. Jeg ser dog ingen grund til at begrænse sunde menneskers frihed.

Livskraft og viljen til at leve er et vigtigt aspekt af dette. Hvis herskerne fjerner møder med familie og venner, bliver vi også mere sårbare. Ved at forbyde sammenkomster frarøver de os håbet om fremtiden.

Det har altid været helt rationelt at undgå fysisk kontakt med mennesker, der har sygdomssymptomer. Jeg tror dog, at en irrationel frygt for menneskelig kontakt mellem raske mennesker kan være blandt de farligste der findes.

Mennesker er i høj grad afhængige af fysisk kontakt med andre for at have det godt. Hvis man undgår dette helt, risikerer man at havne i risikogruppen, der dør af en masse andre lidelser.

Det vanskelige ved sundhedsmæssige problemer er, at det er så svært at vide, om du er helt sund eller ikke. Det hjælper næppe at føle efter. Der findes sjældent et konkret svar eller en kur. Det hjælper bestemt ikke at søge på nettet efter information om forskellige symptomer. Derfor prøver alle at tage det sikre før det usikre, når de hører, at selv tilsyneladende sunde mennesker kan inficere andre.

Vort folks overlevelse fremfor alt

Det hele er en forvirrende situation for os, som ikke har tillid til dem, der styrer den stat, vi lever under. De mener, at de griber ind for folks eget bedste. Men min mening er dog, at de egentlig ikke har vores bedste i tankerne generelt.

Bevidst eller ej, så forsøger de der regerer denne stat, såvel som dens dominerende medier, at udskifte den hvide majoritetsbefolkning. Dette er en af ​​konsekvenserne af den politik, de gennemdriver. Det er en politik, der gennemdrives i alle hvide lande. Det er den mest alvorlige trussel, vi står overfor.

Prioriteringen at sikre vort folks eksistens må overskygge alt andet. Er corona-pandemien nogen trussel mod vort folks overlevelse? Det tror jeg ikke.

Det er derimod et udvidet kontrolsamfund med en endnu mere skræmt, undertrykt og underkuet befolkning. Dette er en reel trussel, som vi ser i kølvandet på det virale hysteri.

“Vaccine-Messias”

Så hvorfor skal man tro politikere, medierne eller FN-organet Verdenssundhedsorganisationen, når de siger, at de ønsker at beskytte os mod sygdomme. Det er vel i deres interesse, at vi er syge, svage og ikke gør modstand mod deres vanvittige styre?

Ville hele dette hysteri ikke bare være en test for at se, hvor langt de kan presse folket i en krisesituation? Eller hvilken slags krisesituation de kan skabe som følge af en virusepidemi?

Befolkningsudskiftningen bliver ikke sat på pause på grund af noget virus. Hvis den nuværende verdensorden prøver at skabe en slags trussel, som skal forene alle folk og racer i en verdensforening, må vi sikre, at de fejler.

Nationale i alle lande bør gøre krisen til en grund til at slutte sig sammen yderligere. Det er ikke kun virusset, der skal bekæmpes, men hele systemet og den verdensorden, vi er blevet påtvunget.

Dens fortaleres forsøg på at give indtryk af, at ville redde befolkningen, lyder falske for enhver uafhængig tænkende person, skønt mange fortolker situationen forskelligt.

Enhver der efterfølgende kommer med en vaccine mod corona, vil helt sikkert blive hilst velkommen som en messias af masserne. Jeg tror dog, at han højst sandsynlig, vil være en falsk.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //