Et interview med The National Socialist Creators Club

INTERVIEW: Daniel Zakal og Friendly Father fra »National Socialist Creators Club« interviewes om det seneste nummer af deres magasin »National Socialist«, som fokuserer på Den Nordiske Modstandsbevægelse.

National Socialist Creators Club udgav for nylig andet nummer af deres NSCC Magazine »National Socialist«, som har Den Nordiske Modstandsbevægelse som hovedemne. Her taler vi med to af mændene bag NSCC, chefredaktør Daniel Zakal og hovedkunstner Friendly Father, for at finde ud af mere om dem og deres pionerarbejde.

Detaljer om, hvor man kan købe magasinet, kan findes i slutningen af denne artikel.


 

Hej Daniel. Måske kunne du starte med at fortælle lidt om dig selv og dit arbejde i bevægelsen?

Jeg er Daniel Zakal. Fornavnet er rigtigt, og efternavnet er et pennenavn. Jeg opholder mig i øjeblikket i USA i staten Pennsylvania. Jeg bliver 27 år i år. Jeg modtog en Bachelor videnskab fra Pennsylvania State University og tjener i det amerikanske militær som reservist. Jeg er en af ​​hovedstifterne og medskaberne af National Socialist Creators Club og medstifter af Invisible Empire Publishing (IEP) sammen med den nationalsocialistiske digitale kunstner Friendly Father. Min nøglerolle i disse to organisationer er at vejlede, lede og sikre, at brandingen og verdenssynet bag organisationerne står på det nationalsocialistiske fundament. Enhver afvigelse fra det kernenationalsocialistiske verdenssyn afvises øjeblikkeligt med en nultolerancetilgang. Jeg er også chefredaktør for alle børgerne fra Invisible Empire Publishing og for NSCC Magazine. Den redigering, jeg laver, består i at sikre, at tekst lever op til retningslinjer for indhold og stil, at fastsætte og koordinere deadlines for at sikre rettidig udgivelse, at kommunikere og koordinere med magasinets eksterne skribenter, foretage research på fremtidige publikationer for at se, om de opfylder IEP-standarder, oversættelse af originale tyske dokumenter til engelsk med hjælp fra nogle tysktalende kammerater, revidering af tekster for afsnits- og sætningsniveau-spørgsmål såsom flow, syntaks og grammatik og revidering af tekster for større emner, herunder indhold, struktur, længde, tone og stemme. Hver titel, jeg arbejder på, kan tage 1-2 måneder at færdiggøre, især når der arbejdes på flere titler.

Fra den tidligste alder, jeg kan huske, var jeg altid en med en udtalt røst og havde altid overbevisninger, der gik imod det etablerede samfundet, altså, overbevisninger der simpelthen kunne karakteriseres som en solid nationalsocialistisk ideologi. I løbet af mine gymnasieår var jeg engageret i at bekæmpe løgnene og søge sandheden i alt fra ideologi, politik, filosofi og religion. Jeg var ligeglad med, om sandheden om et emne, jeg studerede, sårede nogens følelser eller skadede deres levevis. Jeg har altid stået ved, hvad der er sandt, uanset hvad. Jeg oplevede, at mange af mine jævnaldrende var status quo-får uden nogen kreativ eller konkret måde at behandle den politiske, sociale og økonomiske struktur i USA på. Der skulle træffes drastiske foranstaltninger. Der var kun ét problem: De fleste af mine klassekammerater ønskede at blive ved med at være uvidende om raceproblemerne i USA, fordi de inderst inde vidste præcis, hvem problemet var. De frygtede den forfølgelse, der kunne komme, hvis de udtalte sådanne ord imod den socialliberale status quo, og det er nok en af ​​hovedårsagerne til, at mange har en dårlig pavlovsk respons til os. Jeg vidste blot aldrig på det tidspunkt, at det, jeg følger dybt i dag, blev opfundet af Adolf Hitler som nationalsocialisme eller en, der følger den evige naturlige vej i vores univers og dets naturlove.

Mit andet år på gymnasiet ville være den afgørende faktor, der satte mig på denne vej, som jeg er oprigtigt taknemmelig for. Under en AP-historietime (amerikansk historie fra 1491 til nu. Red. anm.) om de tvungne lektioner om Holocaust og massemordet på jøderne, spurgte jeg simpelthen, hvorfor et regime, der var fast besluttet på at dræbe jøder, ville spilde tid på at levere tøj, barbere hoveder og huse jøder. Jeg spurgte også, hvorfor de overhovedet gad at fodre dem til skade for krigsindsatsen i en tid med sult og rationering. Hvis de helst så dem alle døde, ville de have ladet dem dø. Jeg bragte så det sludder op om, hvordan Zyklon B-pillerne ikke ville have været i stand til at blive gasformige, fordi Polen om sommeren og vinteren ikke når temperaturer, der er høje nok til, at disse piller kan gå ind i en gasform på egen hånd, og hvis de var blevet gasformige, ville de simpelthen være blevet potentielt brandfarlige på grund af de forfærdeligt varme højeffektive elpærer, der blev brugt. Historielæreren sagde prompte, at jeg »talte som en nazistisk sympatisør«, og på det tidspunkt svarede jeg: »Så hvad nu hvis jeg er det?« Jeg blev derefter sendt ud af lokalet og ind på rektors kontor, hvor jeg fik at vide, at det, jeg sagde, var ondt. Mens jeg blev irettesat, nægtede jeg at vige fra mine argumenter, og jeg fortsatte med at forsvare mit synspunkt. Jeg fortsatte således med at søge efter flere løgne om det nationalsocialistiske Tyskland, for efter at have læst Mein Kampf og mange andre bøger om nationalsocialisme fra NSDAP-medlemmernes bevidsthed at indse, at det, jeg vidste og troede på hele mit liv, var i overensstemmelse med, hvad Adolf Hitler beskrev i sit verdensbillede (nationalsocialismen). Fra da af opdagede jeg således, at jeg var en naturligt født nationalsocialist.

Jeg fortsatte med at studere ubarmhjertigt, og gennemgik alting rent nationalsocialistisk. Jeg skrev mine egne tanker og ideer i min dagbog og noter om alt, hvad jeg lærte og studerede. Det fortsatte jeg med fra 2012 til i dag, hvor det nu har antaget en professionel form ved navn  National Socialism: Our Struggle. Omkring august 2017, omtrent samtidig med Unite the Right Rally i Charlottesville, Virginia, blev jeg mere aktiv i miljøet. Det var her, jeg indså, at jeg ikke var den eneste, der vidste, at dette virkelig var den eneste rigtige vej at være på. Jeg meldte mig ind i online-fællesskaber på udkig efter seriøse og ivrige nationalsocialister for at finde ligesindede europæere. Der var mange grupper at vælge imellem, selvom ingen var i mit nærområde. Så jeg holdt kursen med online-fællesskaberne, hvor jeg diskuterede mine værker og ideer om at gøre mine dagbogsnotater til en bog eller guide til anre, så de kan følge den sande verdensanskuelse og levevis, som en nationalsocialist bør følge og forstå. Jeg arbejdede på dokumentet, indtil jeg kunne være tilfreds med det. 147 sider – hvilke fantastiske ting kan man ikke opnå bare med Microsoft Word. Jeg skrev under pennenavnet »Iron Eagle«. Jeg ville så udbrede det, så andre kunne finde den sande vej til at blive en sand og sund nationalsocialist. Jeg fandt American Nazi Party’s hjemmeside og dets kontakt. Jeg udfyldte kontaktformularen og beskrev mit arbejde, og hvad jeg tilbød som en gratis infokilde om det grundlæggende i nationalsocialistisk ideologi. Jeg modtog til sidst en e-mail fra en af ​​repræsentanterne på det tidspunkt for ANP, og de bad om at se mit arbejde. Jeg sendte den afsted. Der gik et par uger, og jeg modtog en e-mail om, at formanden godkendte dokumentet og straks fik det tilføjet til deres hjemmeside. Man kan stadig finde min første udgave af National Socialism: Our Struggle på deres hjemmeside, opført under »Andre bøger af interesse«.

Et udsnit af Invisible Empire Publishing’s udgivelser.

 

Hej Friendly Father. Måske kunne du starte med at fortælle lidt om dig selv og dit arbejde i bevægelsen?

Jeg kaldes »Friendly Father«, og jeg er en ung mand, der tror dybt på vores kamp i dens mange former. Jeg voksede op i et overvejende hvidt kvarter og startede på en næsten helt hvid skole. I den skole og det kvarter kendte vi hinanden som tyske, irske, italienske og så videre. Vi blev gjort opmærksomme på, hvor vi kom fra, og hvad vores etniske skikke var. Vi var det modsatte af rodløse. Vi lærte identitet i en positiv atmosfære. Tro det eller ej, denne opdragelse var mulig på et tidspunkt i bydelene i New York City for ikke så længe siden. Efterhånden som det sted, hvor jeg voksede op, ændrede sig, blev »racemæssigt forskelligartet«, og jeg måtte gå på flere ikke-hvide offentlige skoler med jødisk personale, observerede jeg det modsatte af min opvækst, og jeg var væmmet over de protopolitiske ideer, som disse skoler fremmede. Jeg begyndte at få mine egne politiske ideer. Jeg var racebevidst, men fandt mig også tiltrukket af libertarianisme, den eneste alternative mulighed for en ung mand, som var begyndt at stille politiske spørgsmål.

Min første politiske »handling« som ung, men dygtig kunstner, var at lave politiske memes, der afspejlede mine synspunkter og dele dem i 4chans politiske forum. Mange mennesker blev tiltrukket af ideerne og det visuelle. Toppen af ​​denne oplevelse for mig var at se mange videoer med Antifa-kommunister, der kæmpede mod hvide patrioter, der viftede med flag, som jeg lavede med politiske slogans, som jeg fandt på i Berkeley, Californien; den modsatte side af landet, hvor jeg havde boet. Jeg indså, at jeg var utrolig effektiv til at kommunikere politiske ideer gennem visuel propaganda, og at det gav genklang stærkt nok til at blive til handling i det virkelige liv.

Min overgang til oprigtig nationalsocialisme var let og naturlig. Jeg havde set, at de jødisk ledede kommunister og sorte raceagitatorer aldrig ville slå sig ned, hvis vi blot havde en rationel diskussion om liberale rettigheder med dem. De ønsker at gøre op med os, hvide mennesker. Jeg brød mig ikke længere om at give »retfærdighed« til folk, der aldrig ville give os det samme. Jeg vidste, at det var vores race, der gjorde os til dem, vi var og gav os vores særlige velgørende og ærefulde karakter. Jeg vidste, hvordan en retfærdig regering ville se ud, og det var nationalsocialisme. Jeg ville ikke kalde det det, før jeg læste Mein Kampf, hvor en mand hundrede år før mig ville sige alle de ting, til ende og mere, som det havde taget mig så lang tid at sammensætte på egen hånd. Det var sandt, fordi det var baseret på en levet virkelighed, ikke på lærde jøders fantasifulde uærlige sprog.

I dag ser jeg mit arbejde i bevægelsen som primært »legitimerende og mainstreaming« for nationalsocialistiske organisationer gennem æstetik og branding. Jeg har udført forskellige niveauer af denne form for arbejde for næsten alle populære moderne nationalistiske organisationer. Min rolle er at give en professionel fremtoning, der legitimerer og kalder på udenforstående uden nogensinde at ofre eller skjule vores verdensbillede, symboler eller helte. Mit arbejde er primært som en af ​​de mange dygtige kreative aktiver, der er tilgængelige for aktivistorganisationerne gennem National Socialist Creators Club (NSCC), den gruppe, jeg stiftede sammen med Daniel, som jeg vil beskrive som en freelance markedsplads og et lokalt projektorganiseringshub udelukkende for nationalsocialister. Jeg er også den ledende visuelle designer for Invisible Empire Publishing, et forlag, der udelukkende og eksplicit producerer nationalsocialistiske værker, gamle og nye, som de andre (men også meget gode) dissidente forlag ikke kan. Jeg er meget glad for udgivelsen af ​​det seneste NSCC-magasin, der byder på og sponsorerer NRM, til hvem alle indtægter vil gå til. Det arbejde, jeg er i stand til at udføre med de to organisationer sammen med Daniel, opfylder alle mine kreative behov. Det hjælper mig med at udvikle mine kunstneriske færdigheder og giver mig mulighed for at tjene og repræsentere vort folks kald til heltemod, så vi igen kan være den suveræne kraft i vores lande.

Et eksempel på Friendly Father’s kunstneriske arbejde.

 

Friendly Father, du har en meget karakteristisk kunststil. Hvor henter du din inspiration fra?

Jeg ynder at tænke på mit kunstværk som en kombination af klassiske krigsplakater og populær reklame, nogle gange med et strejf af dramatic cinema. Men hvis jeg skal være helt ærlig, så er »stilen« i min kunst ikke i mine tanker det meste af tiden. Grafisk design er hensynsløst pragmatisk. I modsætning til alle andre former for moderne kunst har den et funktionelt formål ud over at udtrykke kunstnerens »unikke individualitet«. Også i modsætning til størstedelen af moderne kunst er det æstetiske element en videnskab og oftere end ikke en praksis i problemløsning, et puslespil. Jeg eksperimenterer for det meste meget lidt. Der er regler, som, hvis de følges, vil producere et attraktivt billede, der effektivt kommunikerer et budskab. Dette fører ofte til stor forfærdelse for venstreorienterede og liberale kunstnere, som ved dette, men som alligevel hævder, at æstetisk kvalitet er subjektiv, og at kunst handler om selvudfoldelse frem for alt andet. Misforstå mig ikke, jeg nyder udtryksfuld kunst og har præferencer. Jeg laver ikke »vaporwave«, nogen anden form for cyber- eller glitch-inspirerede temaer i mit arbejde, fordi det er blevet gjort så ofte i vores politiske sfære. Jeg vil heller ikke lave noget, der præsenterer os som »onde« eller ondsindede. I mine tidligere år ville jeg skabe traditionel mellemkunst svarende til Ed Roths eller David Firths stilarter, det modsatte af den slags ting, jeg skaber i dag. Dette viser, at mit mål nu ikke er at lave kunst, der repræsenterer mig personligt, men snarere at repræsentere og tjene den meget større, kollektive hvide bevidsthed.

 

Kan du fortælle os mere om NSCC? Hvornår blev det grundlagt, hvilket arbejde beskæftiger det sig med, og hvad er dets mål?

National Socialist Creators Club (NSCC) blev stiftet for knap et år siden. Vi er en ung organisation, men en der helt sikkert vil stå tidens prøve. Vores medlemmer og bidragydere er de bedste i deres respektive fag og aktiviteter. I øjeblikket fungerer vi som en freelance markedsplads udelukkende for nationalsocialistiske skabere og aktivistorganisationer og som en central organisationshub for fællesskabsprojekter. Vores kollektive produktionskapaciteter er for store til at opliste på en fuldstændig måde, men en kort oversigt ville være som følger: Produktfremstilling/fremstilling, traditionel og digital visuel kunst, film- og videoproduktion, kreativ og historisk skrivning, musik- og lydproduktion. Selvom vi har ringe interesse i at sætte vores præg på alle vores individuelle medlemmers kreationer og samarbejdsbestræbelser, er der ingen tvivl om, at meget af det populære indhold og produktioner, som den større bevægelse nyder godt af, er muliggjort af det indre marked og netværk, som tilbydes af NSCC.

NSCC Magazine »National Socialist« er vores flagskibsprodukt, og det eneste produkt, der i øjeblikket repræsenterer organisationen som helhed. NSCC Magazine eksisterer af flere grunde: for at bringe intellektuelt og afslappet nationalsocialistisk indhold til læseren, for at fremvise projekter og kunstværker skabt af vores medlemmer, og vigtigst af alt for at fremhæve og forstærke en valgt aktivist eller organisation, der fremmer den nationalsocialistiske sag på en sand og positiv måde. NSCC Magazine vil altid være et non-profit initiativ, hvor alle indtægter doneres til vores fremhævede aktivist eller organisation.

Ud over vores kreative output byder vi ledere og repræsentanter for populære aktivist- og bevægelsesorganisationer velkommen, så vores skabere og interne ledelse kan være modtagelige over for aktivistiske kampagner, samt for at skabe den nødvendige dialog for at fremhæve og fremme deres indsats. Det begejstrer os at arbejde direkte med eliteorganisationer såsom NRM, og vi udvider dette aspekt af vores organisation med magasinet og andre uanmeldte projekter i fremtiden.

 

Det seneste nummer af NSCC Magazine sætter fokus på Den Nordiske Modstandsbevægelse. Hvorfor valgte I at dedikere dette nummer til vores organisation?

Den Nordiske Modstandsbevægelse er den maleriske vision af, hvad Adolf Hitler opnåede, før han tog magten i Tyskland. Den Nordiske Modstandsbevægelse er en af ​​de mest succesrige bevægelser til dato. Vi ser æren, tapperhed, modet, organisationens færdigheder, ærlighed og tillid, som NRM er et eksempel på. Vi ser, at Den Nordiske Modstandsbevægelse har skabt en næsten perfekt model for nationalsocialistiske organisationer, som næsten alle organisationer skulle have fremgang i at kopiere.

Derudover afspejler Den Nordiske Modstandsbevægelse vores egen præsentation, en retrygget og stolt nationalsocialistisk organisation. Mens andre organisationer viger tilbage, bruger andre begreber og ofte gør deres intentioner tvetydige, gør Den Nordiske Modstandsbevægelse det klart. Vi ved, hvad en nationalsocialist er, hvordan nationalsocialistisk ledelse skal se ud, og den giver ikke plads til »kompromis«.

 

Bortset fra Modstandsbevægelsen, hvad er nogle af de andre grupper og figurer, som gør et godt arbejde for vores sag rundt om i verden, ifølge jer?

Friendly Father: Jeg er blevet en stor tilhænger af alle strategier, og vi har gang i en masse i det indeværende år, så jeg undskylder, hvis læserens yndlingsaktivister ikke er nævnt. Vi er amerikanske, og det er derfor svært at lære organisationer uden for USA at kende på en meningsfuld måde. Når det er sagt, elsker vi selvfølgelig Thomas Sewell og Australian National Socialist Network, vores første fremhævede aktivist. Thomas Sewell har en klarhed og seriøsitet over sig, som er uovertruffen. Patriot Front laver en stor og meget offentlig demonstration af styrke, disciplin og antal. Og hvem ville ikke kunne lide den dristige americana-æstetik? NSC-131 er en unik type organisation, og jeg er glad for, at de findes. Det er sikrere at være en hvid person i New England-området på grund af dem. Før NSC-131 var Antifa-bøller uhæmmet til at terrorisere hvide mennesker og havde ingen frygt for modreaktioner. Det er godt at se en gruppe, der ikke kun er defensiv, men også antagonistisk over for golemerne, der søger at skabe en frygtelig tilværelse for den gennemsnitlige hvide person. Apropos den gennemsnitlige hvide person, så er de forskellige White Lives Matter-netværk de mest indbydende aktivistiske kampagner i Amerika og Europa. Det er fantastisk at se både mænd og kvinder i alle aldre mødes for at sprede ordet om hvid solidaritet. WLM er både for fuldtidsaktivister og den almindelige mand eller kvinde, der er træt af at sidde på sidelinjen.

Jeg sætter også pris på arbejdet i de mere jakkesæt- og slipsorganisationer. The National Justice Party »og venner« engagerer sig i en taktik, jeg er meget fortrolig med som tidligere libertarianer. I Amerika har tredjeparter tæt på nul chancer for nogensinde at besidde embedet, men det, de kan gøre med succes, er at presse mainstream politiske partier, talende hoveder og mediekorrespondenter til at vedtage deres politik og talepunkter. Det er en modig strategi, men de har set ægte succes i deres indsats. Jeg ville ikke blive overrasket, hvis politikere og mediepersonligheder er tvunget til at reagere direkte på NJP-udtalelser i de kommende år. Jeg siger »og venner«, fordi de er meget mere end de mænd, man har set holde taler. På samme måde som NSCC er de et massivt netværk af kreative mennesker, søsterorganisationer og mere. Til sidst vil jeg tilføje de fantastiske folk hos Will2Rise, jeg har haft fornøjelsen af ​​at arbejde med deres ledelse på forskellige projekter. De er den perfekte balance mellem action på gadeplan med de aktive klubber og kreative indsatser som Media2Rise og det tøj, de skaber i huset. Forvent store ting fra dem i den nærmeste fremtid.

 

Hvad fik dig til at beslutte dig for at producere et trykt magasin frem for en online publikation i vores stadig mere digitaliserede tidsalder?

Friendly Father: Daniel og jeg er unge fyre. Det er ikke tabt for os, at digitalt indhold er langt mere bredt distribuerbart og bekvemt. Og alligevel tjener det et formål og fortæller noget om vores dedikation til vores arbejde. At være trykeksklusiv betyder, at den eneste måde at få øje på indholdet på er at støtte vores fremhævede aktivister. Et trykt magasin kan ikke piratkopieres og deles. Det tillader dig ikke at være en del af det uden et reelt bidrag. Det kommer helt sikkert med ulemper, men i dette tilfælde er formålet front og center: Vær en del af den bevægelse, du tror på. Når du holder et NSCC-magasin i hånden, skjuler du ikke længere det indhold, der repræsenterer dine idealer i de mørke sprækker på din telefons lager. Denne kamp er ikke et politisk ukorrekt meme, man griner af og derefter lægger ud af syne – det er kampen for vort folks liv, man bør handle derefter.

 

Daniel, du er også forfatter til bogen National Socialism: Our Struggle. Kan du fortælle os lidt om bogen og hvorfor du skrev den?

National Socialism: Our Struggle er en bog, som alle kan læse, også fjenden. Det er et budskab til vort folk om at forstå nationalsocialismen og sætte en stopper for det blinde uvidende had og stigmatiseringen mod os. National Socialism: Our Struggle blev først skabt af mine simple noter i min dagbog. Det blomstrede derefter op til, hvad mange har beskrevet som et næsten komplet leksikon over nationalsocialismen. Bogens formål for mig var at sikre, at nationalsocialismen kunne leve videre i et fysisk medie som Mein Kampf, men med de supplerende ord fra andre topnationalsocialister fra Tyskland i løbet af 1930’erne. En anden grund til, at jeg forsøgte at skabe denne bog, var, at mange mennesker ikke har noget sted at starte, når de bliver nationalsocialister eller har lyst til at blive det. De bliver simpelthen bombarderet med at læse disse 15 bøger, og du er klar. Men disse bøger giver virkelig ikke en struktur til at lære eller vejlede dig til at blive en bedre nationalsocialist eller vide, hvordan du rent faktisk bliver det. Så det, der sker, er, at de ender i såkaldte nationalsocialistiske chatrum og bliver korrumperet af uærlige mennesker, der hævder at være ægte nationalsocialister. Så bogens primære mål er at hjælpe dem, der er nye og/eller erfarne, til at blive bedre og blive mere vidende om det verdensbillede, de følger. Bogen kan også læses fra ethvert udgangspunkt. Hvis du har et spørgsmål, så find svaret i indholdssiden og læs derfra. Jeg har også designet det første bind til at fungere som landingsside for nytilkomne. Dens formål er at besvare de ofte stillede spørgsmål, de fleste har i begyndelsen. Jeg ønsker virkelig, at den skal undervise, oplyse, muliggøre og avle mere ægte og ærlige nationalsocialister og forhåbentlig skabe fremtidigt potentiale for andre raceallierede i kampen mod de fysiske onde kræfter, vi kender alt for godt. Bogen dækker flere emner, lige fra ideologi, fysisk træning, race, filosofier, hvordan man præsenterer sig selv, hvordan man tænker, hvad vi er og hvad vi ikke er, økonomi, aflivning af myter, ære for de faldne, udvidelse af det nationalsocialistiske verdensbillede , holdninger til religion, skildring af vores symboler, fremvisning af SS’ lære og generelt hjælpe alle med at forstå essensen af ​​nationalsocialisme, og hvad det egentlig vil sige at være nationalsocialist.

National Socialism: Our Struggle er i øjeblikket i sin anden udgave og anses for at være bind 1. Fra nu af er bogen blevet udvidet kraftigt siden debuten af udgave 2 i juli 2020. Så snart jeg udgav bogen, gik jeg straks videre at udvide det. I øjeblikket har jeg et planlagt sæt af 5 eller 6 bind af National Socialism: Our Struggle i værkerne og planlægger at have det klar i foråret 2023. Den næste udgivelse vil blive betragtet som udgave 3, men vil bestå af flere fysiske kopier på grund af hvor stor bogen ville være hvis ikke opdelt i flere bind. Det nuværende sideantal er i øjeblikket på 1.500+ sammenlignet med kun 370+ sider i udgave 2. Så den næste udgivelse bliver betydelig. Mængden af ​​indhold og emner, der dækkes, er enorm, og hvert emne holder sig ikke tilbage. Når bindene er udgivet, vil udgave 2, der er tilgængelig nu, blive afbrudt, hvilket gør dette arbejde utilgængeligt.

De mange bøger i bindet, der udgør National Socialism: Our Struggle, vil have omslag skabt af Friendly Father. Jeg håber, at bøgerne ikke kun vil blive set som en kilde til information og en fysisk nationalsocialistisk database, men også blive betragtet som et kunstværk, som du stolt kan vise i dit hjem. Hvert cover vil være anderledes og vil afspejle den nationalsocialistiske ånd og vilje. Hvis det er muligt, kan jeg prøve at udgive en specialudgave af bogen, der indeholder alt. Jeg tror, ​​jeg vil kalde den The Great White Book, og den bliver måske på 1.000 sider i alt, hvis vores partner tillader den indbindingsstørrelse. Succesen med dette arbejde er mit livs mission. Der vil altid være opdateringer til den næste udgave efter dens udgivelse.

 

Har du mødt nogen forhindringer som dissidentforlag med enten magasinet eller din bog?

Daniel: Ja, jeg har stået over for problemer med at få National Socialism: Our Struggle til tryk. Dog har jeg lavet første og anden udgave som gratis PDF, som kan downloades fra bogens hovedtelegramkanal, hvor jeg også sender opdateringer til min næste udgave og volumensæt. Tilbage i august 2020 begyndte jeg at undersøge mulighederne for at få bogen til fysisk tryk på grund af stor efterspørgsel. Jeg fandt, at de fleste af svarene og feedbacken til PDF-versionen var gode, bortset fra én ting: folk vil have fysiske kopier.

Så jeg startede på et selvudgivelseseventyr med mange udgivelsessider og virksomheder. De fleste etablerede forlag afviste at udgive mit arbejde. Efter at have mailet og ringet til omkring 15 forlag, henvendte jeg mig til selvudgivere og print-on-demand-virksomheder. Jeg prøvede et par print-on-demand-websteder, men kun én så ud til at virke på kort sigt, og det var Lulu. Lulu tog desværre mit arbejde ned og annullerede min konto efter kun et par måneders udskrivning af mit arbejde for tilhængere over hele kloden.

Efter den jødiske mafia og deres lakajers nedlukning af mit arbejde på Lulu, begyndte jeg igen på jagt efter en virksomhed, der har global rækkevidde og ikke havde noget imod at udskrive mit indhold. Ikke nok med at jeg havde svært ved at trykke mit værk, syntes jeg også at opleve pushback fra såkaldte nationalsocialister i online-fællesskabet, hvor de sagde, at jeg ikke skulle sælge bogen for nogen form for indkomst. For mig bør ingen organisation ses som en velgørende organisation, og intet arbejde bør foregå uden en belønning.

Jeg fandt til sidst et print-on-demand-firma baseret i USA, som var åbent for at udgive mit arbejde, fordi de støtter andre synspunkter og tror på rettighederne til First Amendment i USA. De opmuntrede mig også til at fortsætte mit arbejde. Den dag i dag har værket National Socialism: Our Struggle hjulpet Friendly Father og mig med at opbygge Invisible Empire Publishing-selskabet. Vi kan tage vores heltes ord og bringe dem til det 21. århundredes læser med den respekt og værdighed, de fortjener. Nationalsocialismen lever videre gennem os alle! Jo flere af vort folk, der vågner og skaber i Adolf Hitlers navn, jo længere fortsætter vores Führer med at leve videre i hver af os i de kommende generationer!

 

Kan du fortælle os, hvad NSCC i øjeblikket arbejder på, og hvad jeres planer er for fremtiden?

Friendly Father: Med denne udgivelse af NSCC Magazine kommer en kort pause for officielt mærkede projekter. Vores medlemmer vil fortsætte med at finde sammen og samarbejde om deres projekter, hvoraf der er et par stykker, jeg er klar over, som vil blive annonceret gennem vores kanaler, efterhånden som de er klar til præsentationen. Denne tilbagevenden til business as usual giver mig også muligheden for at sammensætte en »superfed og tophemmelig« udgivelse, som jeg har villet at gp i gang med i over et år nu, så hold øje med det. Jeg minder også hele tiden Daniel om, at jeg vil have 3. udgave af National Socialism: Our Struggle. Han forsikrer mig, at en udgivelsesdato er i kikkerten, så det er jeg glad for.

…Og selvfølgelig kan du forvente yderligere numre af NSCC Magazine!

Sejr for kreativt arbejde!

National Socialist Magazine kan købes på Dissident Minds’ hjemmeside (NSCCs foretrukne butik), samt på Amazon og Barnes and Noble. NSCC har elskværdigt valgt at donere alle indtægter fra magasinsalget til Den Nordiske Modstandsbevægelse, hvilket gør dette til en fantastisk måde at støtte os og vise din påskønnelse til skaberne på NSCC. NSCC kan også følges på Telegram


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //