FN lancerer New World Order

NEW WORLD ORDER: FN’s nye hjemmeside præsenterer den nye økonomiske, politiske og lykkelige verdensorden. Happytalism er den nye globale kapitalisme, og den skal påtvinges os alle.

FN truer med at overtage verden.

Mandag offentliggjorde Nordfront.se nyheden om, at De Forenede Nationer (FN) har lanceret en ny portal kaldet The United Nations New World Order, på dansk: De Forenede Nationers nye verdensorden.

Dagen efter blev siden redigeret, blandt andet ved at ​navnene Ndaba Mandela – der er barnebarn af Nelson Mandela – og Jamye Illien blev slettet.

Ndaba har været FN’s globale AIDS-ambassadør (UNAIDS Global Ambassador), og hans organisation er blevet lovet 750 millioner dollars fra Bill og Melinda Gates Foundation.

Illien er grundlæggeren af ​​Happytalism og chef for ​​UNIDOHappiness. Han har været rådgiver og repræsentant for FN og fik i 2012 enstemmigt vedtaget UNIDOHappiness-resolutionen i alle 193 medlemslande.

FN’s New World Order-projekt tilskrives også Illien. Ambitionerne er store, da programerklæringen på hjemmesiden tydeligt siger:

FN’s nye verdensordensprojekt er et globalt initiativ på højt niveau, der blev grundlagt i 2008 for at fremme et nyt økonomisk paradigme, en ny politisk orden, og mere generelt en ny verdensorden for menneskeheden, som opnår FN’s globale bæredygtige udviklingsmål inden 2030, og lykken, trivslen og friheden for alt liv på jorden frem til 2050.

FN’s nye hjemmeside er tidligere blevet belyst af RT’s journalist Helen Buyniske, men Yahoo Finance har også rapporteret om organisationen UNNWO, mere specifikt allerede den 19. marts. Pressemeddelelsen fra UNNWO til Yahoo Finance var en betalt pressemeddelelse, nærmest en reklame fra UNNWO.

Med hashtaggen #TenBillionHappy samler man programmer, der lancerer det, der nu kaldes «happytalism», noget som antyder «kapitalisme», men som fokuserer mere på at verdens 10 milliarder mennesker inden 2050 skal  være lykkelige under FN’s nye globale paraplyorganisation.

Happytalism og sundhedsvæsen, stjerne og segl, samt global regnbuepolitik er inkluderet i logoerne for FN’s nye verdensorden.

«Happytalisme er et nyt økonomisk paradigme, der sætter lykke, trivsel og frihed i centrum for menneskelige udviklingsmodeller, systemer og alt liv», skriver FN. Logoet indeholder et hjerte, der får en til at tænke på sundhedsvæsenet, vaccinationsprogrammer og mere.

«FN’s internationale lykkedag (UNIDOHappiness) anerkender lykke som en grundlæggende menneskerettighed, og mål, og fejres hver 20. marts, for evigt». Logoet har et symbol, der ligner Nike-logoet, som også kan være måneskin, som peger på en strålende stjerne.

Privat eller officiel politik?

Selvom manden bag UNNWO er og har været vigtig for mange FN-opgaver, og har styret dele af FN’s politik, er der intet bevis for, at den nye portal officielt er blevet sanktioneret af FN.

Hjemmesiden skriver om Illien som ejer, samt de to resolutioner vedtaget af FN, som han er forfatter af, UN66281 og UN65309. Hvorvidt UNNWO eller logoerne officielt er sanktioneret af FN forbliver uklart, eller om det endda er lovligt for Illien at bruge dem.

UNNWOs program er i tråd med FN’s officielle ambitioner. Hvis markedsføringen af ​​projektet vil accelerere, kan man forvente, at retorikken bliver nedtonet for at virke mindre aggressiv.

Projektet for bæredygtige udviklingsmål beskrives som «at fremme et nyt økonomisk paradigme for happytalism for menneskeheden betyder at mobilisere 30 billioner dollars for at opnå 17 globale FN-mål, 169 mål inden 2030. Følg os».

Siden FN ikke bidrager til den økonomiske produktion, men i stedet bruger økonomiske ressourcer skabt af produktive producenter i sin virksomhed, betyder «mobilisering» af penge at tage andres penge, muligvis gennem skat fra nationalstater, som derefter bliver omfordelt.

FN stræber også efter at have sin egen beskatningsret. Denne skatteret dyrkes også i Sverige, fra visse sider.

I FN-billedet med de glade mennesker, som vil glæde sig over den kommende happytalisme, er det kun brune mennesker, de er endda lidt brunere end Illien selv.

Kilder:
UNNWO
UNAIDS
Business Insider
Yahoo
GP


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //