Greenpilled.com er tilbage!

ANNONCE: Netbutikken Greenpilled.com har været lukket i forbindelse med omorganisering, men nu er butikken igen åben!

Den nordiske netbutik Greenpilled.com har i omtrent to måneder været lukket i forbindelse men omorganisering, men nu er butikken igen åben!

Greenpilled.com kan man købe tøj, bøger, klistermærker, kopper og andet. Eksempelvis kan man købe Den Nordiske Modstandsbevægelses 20-årsbog, David Irvings bog om Goebbels eller «Døde der virkelig seks millioner» af Richard Harwood.

Kundeservice-Max som driver butikkens telefon og email kan nås på [email protected] og telefon +4636260367. Butikken er dog automatiseret, så for at gennemføre et køb behøver man kun følge instruktionerne ved kassen! Hvis man spekulerer på hvordan netbutikken fungerer kan man desuden læse sektionen om almindelige spørgsmål.

Besøg Greenpilled.com i dag og få 20% rabat på udvalgte varer!


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Das Ruthenbarberen says:

  STÆRKT!

 • Kunne være nice, hvis man kunne købe merch med dansk tekst. Alt det svenske kan vi jo ikke rigtigt bruge til så meget her i dk. Eller er det bare mig, der ikke lige fatter, hvordan man finder det danske?

  • Jacob Vullum Andersen says:

   Det er helt korrekt at der ikke findes noget på dansk på Greenpilled endnu. Det kommer på et tidspunkt. Indtil videre kan du købe af din lokale nazist 😉


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //