Jødinden Frances Fisher opfordrer til racekrig

JØDESPØRGSMÅLET: Den jødiske skuespillerinde Frances Fisher har i et tweet opfordret til racekrig: »Vil de have en racekrig. Vi vil give dem en racekrig!«

Hollywood-skuespillerinden og jødinden Frances Fisher offentliggjorde et betændt tweet i kølvandet på sagen om den afdøde afrikaner George Floyd, som blev arresteret af politiet i Minneapolis, hvor hun opfordrede til en «racekrig«. Jødinden citerede også domfældte politimorder Assata Shakur, før tweetet blev slettet.

«De vil have en racekrig. Vi vil give dem en racekrig«, skrev Frances Fisher i tirsdags ifølge et arkiveret skærmbillede af den slettede tweet. Hun udtrykte også sin støtte til bevægelsen Black Lives Matter. «Jeg er med #BlackLivesMatter. Vi vil vinde«.

Det forbliver uklart, hvorfor Fisher slettede sit tweet.

Jødinden syntes også indirekte at bebrejde præsident Donald Trump for George Floyds død og hævdede, at Trump-administrationen tilskynder til hvidt overherredømme. Jødinden reagerede på et tweet fra den tidligere præsidentkandidat Marianne Williamson, der opfordrede til en undersøgelse af Floyd’s død.

«Det er hvidt overherredømme der folder sig ud – opmuntret af Trump- administrationen«, skrev hun den 26. maj.

Frances opfordrede også Twitter’s administrerende direktør Jack Dorsey til at lukke Trumps Twitter-konto og sagde, at «intet mindre ville være suspekt«. Hun tilføjede, at Dorsey’s afvisning indtil videre må betyde, at «@jack må være en #republikaner«.

Kilde:
AmericanPriority


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Anders says:

    Hvem er det der ønsker en race krig? Når en hvid mand slår en sort ihjel er det racistisk. Når en sort slår en hvid ihjel skal du være heldig at finde ud af hvilken race han var fordi der kan de jødiske medier ikke tegne et forvrænget billed af en undertrykt uskyldig sort mand.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //