»Nazisymboler« forbydes i Australien

AUSTRALIEN: Nationalsocialisme og modstanden mod befolkningsudvekslingen samt homolobbyen er stigende i Australien. Nu reagerer regeringen med et nationalt forbud mod nationalsocialistiske symboler.

Foto: National Socialist Network.
Aktivister på vildmarkstur i Australien.

I Australien er modstanden mod arrangementer som »Drag Queen Story Hour« og befolkningsudvekslingen vokset markant i de senere år. Efter at nationalsocialister kom med romerske hilsner under en transkønnet demonstration ved parlamentet i delstaten Victoria, forsøger regeringen nu at begrænse menings og ytringsfriheden yderligere.

I flere stater er det allerede ulovligt at vise eller bære symboler fra det nationalsocialistiske Tyskland. Men politikerne signalerer nu, at disse symboler vil blive forbudt på nationalt plan.

Jøde bag forbuddet

En af dem, der står bag forbuddet, er den jødiske justitsminister Mark Dreyfus. Ifølge ham kan enhver fremvisning af flag, armbånd, t-shirts og offentliggørelse af symboler på internettet resultere i op til et års fængsel. Ifølge BBC vil det dog stadig være tilladt at vise symboler fra Det Tredje Rige til akademiske og journalistiske formål. Den såkaldte »nazihilsen« vil også være undtaget fra loven, med den tilføjelse, at det er op til delstaterne at lovgive om dette.

Der er ikke plads i Australien til symboler, der forherliger Holocausts rædsler. Vi vil ikke længere tillade folk at tjene penge at udstille og sælge genstande, der hylder nazisterne, sagde Dreyfus.

Fremkalder minder om »Holocaust«

Dvir Abramovich, leder af den jødiske magtgruppe Anti-Defamation Commission, siger, at den voksende nationalsocialistiske tilstedeværelse i Australien fører »Holocaust-overlevende tilbage til deres mørkeste dage«.

– Jeg tror ikke, de kunne have forestillet sig, at nationalsocialismen ville vende tilbage i deres [såkaldte Holocaust-overlevendes] levetid, beklagede Abramovich.

Han omtalte desuden den nye lovgivning som »et skæbnesvangert øjeblik, der repræsenterer kulminationen på en seks år lang personlig kampagne«.

Landets sikkerhedschef, Mike Burgess, har også udtalt sig om fænomenet og sagt: »Vi har set en stigning i antallet af mennesker, der bliver tiltrukket af denne ideologi [nationalsocialisme] af grunde, vi ikke rigtig forstår.«


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • “af grunde, vi ikke rigtig forstår.”
  lol
  Tillad mig at shille Thomas Sewell:
  https://odysee.com/@Thomas_Sewell


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //