Hver. Eneste. Gang

VERDENSJØDEDOMMEN: I den tilsyneladende endeløse række af »altruistiske« jødiske individer og grupper, der bruger næsten umenneskelige ressourcer til at bringe immigranter til Vesten, kan vi i denne omgang fortælle om de israelske milliardærer Sylvan Adams og Aaron Frankel.

Josva i kamp mod Amalek. Foto: By Philip De Vere (CC BY-SA 3.0).

Duoen Sylvan Adams og Aaron Frankel er bedst kendt for to ting: »hvidvaskning« af Israel, hovedsageligt ved at bringe internationale berømtheder eller begivenheder til landet og bringe jøder, der bor i Østeuropa til Israel. Nu har de udvidet deres gøren til også at bringe hele verden til Vesten.

Senest Afghanistan. Frankel og Adams har samarbejdet med flere israelske »humanitære« organisationer, der har opereret i Afghanistan, og deres første forespørgsel blev rettet til den canadiske regering. Forespørgslen gik på, om landet ville tage imod det afghanske kvindelige cylellandshold. Canada var derimod i en hektisk valgkamp og kunne ikke samles for at komme med en afgørelse på henvendelsen, selvom den kom fra to jøder. De to kreative og initiativrige jøder måtte derefter falde tilbage på en nødløsning: at henvende sig til deres egen indenrigsminister, Ayelet Shaked. Overfor Shaked blev det imidlertid præciseret, at de afghanske kvinders ophold i Israel kun skulle være i en meget kort tid, indtil de blev sendt videre til et land i Vesten (helst Canada), og det skulle kun dreje sig om få personer. Frankel og Adams nåede ikke at fuldføre anmodningen, inden indenrigsministeren afbrød dem og tog imod flygtningene, selv midlertidigt, da det ville »åbne dammen«, var det svar, de fik.

Frankel og Adams henvendte sig derefter til Qatar, som accepterede betingelserne: at dette kun skulle være midlertidigt, indtil kvinderne blev sendt til Vesten.

Hvordan to jøder, omend med mange penge, kan påvirke den internationale flygtningestrøm og have direkte kanaler ind i magtens korridorer i så forskellige regimer og kulturer som Canada og Qatar, er et spørgsmål, der må forblive ubesvaret og snarere opfattes som retorisk. Hovedsagen og det, der forener de to forskellige aktiviteter, kan dog opsummeres med: at styrke egen identitet, svække alle andres.

Eller som Adams udtrykte det for The Jerusalem Post:

»Det er trist, at den yngre generation af sekulære jøder mister deres forbindelse til zionisme og endda til deres jødiske identitet. Nøglen til at nå dem er uddannelse. Hvordan kan man være stolt over noget, man ikke kender, hvis man ikke kender vores folks stolte, ærefulde og lange historie?«.

I Skandinavien har vi et flyselskab, af alle ting, der gør sit yderste for at indpode befolkningen et budskab om, at der ikke er noget, der virkelig er ægte skandinavisk – en skandinavisk identitet. Én ting kan vi dog være sikre på: De ved, hvad de laver, Frankel og Adams, samt SAS. Dette er hybridkrig med lav intensitet: man svækker befolkningen fysisk såvel som psykisk.

»Holocaust«-mindesmærke i Haag. Inskriptionen lyder: Glem aldrig hvad Amalek gjorde mod jer! Amalek er da til enhver tid Israels fjender, som defineret af jøderne selv; i dag: kristne og hvide. Foto: By Brbbl – Own work, (CC BY-SA 4.0).

Kilder:
Haaretz
Jewish Telegraph
New York Post
The Times of Israel


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //