Sociale Dage i Rede 1

MODSTANDSBEVÆGELSEN: Medlemmer fra Rede 1 var i lørdags samlet omkring de Sociale Dage, hvor der blev udført samarbejdsøvelser, øvet selvforsvarsteknikker og spillet paintball.

Aktive medlemmer fra Den Nordiske Modstandsbevægelses Rede 1 var i weekenden samlet til de sociale dage. Dagen bød på blandede udfordringer og godt kammeratskab.

De første par timer brugte gruppen på en vandretur, hvori der var inkorporeret flere samarbejdsøvelser undervejs.

Første øvelse var at bygge en båre til at transportere en jernkugle. Deltagerne måtte kun benytte sig af to rafter, fire snore og to små træstykker. Jernkuglen skulle herefter transporteres gennem det bakkede landsskab, og tabte man jernkuglen, skulle øvelsen starte forfra

Gruppen skulle desuden fra start til slut have sanserne med sig, da der var gemt flere objekter rundt på vandreruten som skulle findes og bruges til senere øvelser.

Medlemmer i gang med at bygge en primitiv båre til jernkuglen.

Efter en veloverstået vandretur med jernkuglen på slæb, skulle gruppen nu øve selvforsvarsteknikker.

Den Nordiske Modstandsbevægelses medlemmer har en forkærlighed for boksning, men denne gang skulle de basale selvforsvarsteknikker øves. Der blev øvet lowkicks, halsgreb og mange flere øvelser og teknikker.

Der øves selvforsvarsteknikker.

Efter selvforsvarstræningen blev der desuden dystet i længdekast, bål på tid kun ved hjælp af ildstål samt andre uformelle konkurrencer.

En glad vinder.

Da konkurrencerne var afsluttet var det tid til at optælle de point som deltagerne havde optjent gennem dagens øvelser og konkurrencer.

Vinderen fik overrakt et flot håndlavet skærebræt af træ med en påbrændt Tiwaz-rune.

Slutningen af arrangementet foregik andetsteds, og var en overraskelse for deltagerne. Spændte drog gruppen videre og ankom senere til nogle nærliggende paintball-baner. Stemningen var i top – der skulle altså spilles paintball.

Her opdelte gruppen sig i hold og de næste par timer gik med at spæne rundt i mudder, flankere sine modstandere fra skoven og erobrer terrænet.

En hyggelig dag med kammeratskab og højt humør i højsædet havde nået sin afslutning.

Tilfredse og glade tog de alle afsked med høje forventninger til næste omgang af de sociale dage.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Ser hyggeligt ud 🙂


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //