Henry Kissinger – Manden bag marionetterne

Historie: Er Henry Kissinger en fredens mand eller en blodtørstig psykopat, som tjener den globale zionismes interesser? Vi ser nærmere på manden som hyldes som tidens mest geniale diplomat, men som også regnes af mange for at være en krigsforbryder.

Baggrund

Den 27. maj 1923 blev Heinz Alfred Kissinger født i den tyske by Fürth. Eftersom den zionistiske verdensorganisation erklærede krig mod Tyskland allerede i 1933, blev den naturlige effekt af dette, at jøder generelt var meget upopulære i det tyske samfund. Dette førte i sin tid til, at mange jødiske familier så det som det mest sikre at flytte fra Tyskland. Deriblandt familien Kissinger.

Familien Kissinger flyttede til New York i 1938 og Heinz skiftede navn til Henry. Kissinger blev amerikansk statsborger den 19. juni 1943, og blev indkaldt til hæren samme år. I og med at han talte tysk flydende, uden accent, fik han opgaven som tolk i den militære efterretningstjeneste. Da der var mangel på tysktalende i hæren gjorde han hurtig karriere. Efter krigen (i juni 1945) fik han ansvar for ”afnazificeringen” af byen Bensheim. Han forfulgte alle, som havde haft ansvarsområder i det nationalsocialistiske Tyskland.

 

Rockefeller, Vietnam krigen og Nixon

Efter diverse studier blev Henry Kissinger rådgiver for New Yorks guvernør, Nelson Rockefeller, som også var præsidentkandidat. Han var også rådgiver for fredsforhandlerne, som forsøgte at mægle fred mellem daværende Nordvietnam og USA/Sydvietnam. Disse fredssamtaler skete i Paris i 1968. Der fik han adgang til hemmelige oplysninger, som han videregav til Richard Nixon, som ikke ville vinde valget hvis der blev fred.

Nixon kontaktede derefter Sydvietnams præsident Nguyen Vanthieu og opfordrede ham til ikke at indgå fred. Han ville i stedet, at de skulle nægte at skrive under på en fredsaftale og lovede til gengæld militære aktioner, hvis han (Nixon) vandt valget. Dette amerikanske indenrigspolitiske spil forhindrede altså at der blev fred i Vietnam i 1968. Richard Nixon vandt valget, og udnævnte straks Kissinger til udenrigsminister og national sikkerhedsrådgiver (National Security Adviser). Kissingers daværende medarbejder har bevidnet, at han ikke engang kunne lide Nixon, Kissinger hjalp ham bare til magten, for at han selv skulle få en god position.

Under Nixons styre blev der kæmpet i Vietnam med en intensitet, som kostede enormt mange menneskeliv. I december 1972 kulminerede bombningerne med en sidste storoffensiv, som blev kaldt julebombningen. I 11 dage kastede 129 B52-fly over 40.000 ton bomber over Nordvietnam. I begyndelsen af 1973 blev der underskrevet en våbenhvile, som i praksis indebar, at USA trak sig ud af krigen. Aftalen var næsten identisk med den som næsten blev indgået i 1968. Krigen mellem Syd- og Nordvietnam fortsatte frem til 30. april 1975 da Saigon faldt, og Nordvietnam vandt og forenede landet som Vietnam igen.

Nixon blev meget upopulær på grund af beslutningerne som blev taget angående Vietnamkrigen. Det viste sig også, at Nixon-administrationen havde telefonaflyttet, ikke bare medarbejdere, men også journalister. Hans fald kom efter det blev afsløret, at der var blevet begået indbrud på demokraternes hovedkontor i Watergate-bygningen, for at spionere på deres valgtaktik. Sagen fik tilnavnet ”Watergate skandalen”, og mindst to indblandede medarbejdere blev dømt til fængsel. Kissinger derimod begyndte umiddelbart efter at arbejde for den nye præsident Gerald Ford.

 

Cambodia

Eftersom Cambodia af USA blev regnet som en vigtig base for kommunistiske strømninger i området, så man det som det mest sikre, at bombe hver eneste by i landet. I begyndelsen blev det gjort i hemmelighed, mens USA fortsat var i krig med Vietnam, men senere blev det gjort i stor skala. Mellem årene 1968 til 1973 blev cirka en halv million mennesker dræbt. Amerikanerne bombede infrastrukturen i landet tilbage til stenalderen. De fleste er enige om, at denne katastrofe muliggjorde at Pol Pot kunne få magten i landet, hvilket krævede yderligere tre millioner ofre.

 

Østtimor

Den 7. december 1975 invaderede Indonesien Østtimor og erklærede det for landets 27. provins. Mellem 1975 og 1999 okkuperede Indonesien landet. Omverden har kritiseret den grovhed som Indonesien behandlede det okkuperede folk med. Bare dage før invasionen var Henry Kissinger og Gerald Ford på besøg hos Indonesiens præsident Suhartu. De gav ikke bare klarsignal til invasionen, men lovede også at bistå med helikopter, uniformer, og våben. Invasionen af Østtimor krævede mindst 200.000 menneskeliv.

 

Chile

Kissinger var med til at planlægge militærkuppet i Chile i 1973 sammen med CIA, samt det tidligere lejemord på Allendes general Schneider (1970). En af grundene til kuppet var, at Chile ville nationalisere sin kobberdrift. Dette ville amerikanske mineselskaber tabe penge på.

 

Nobels fredspris

I 1973 fik Henry Kissinger Nobels fredspris for sin ”forhandlingsindsats” under Vietnamkrigen.

Det er tydeligt, at lige netop Kissinger var medvirkende til at Vietnam krigen blev forlænget og intensiveret. Hans råd og planer syntes altid at medføre pludselig død. I mange tilfælde har han koordineret direkte militære aktioner. Til trods for dette, fik han for sin indsats som forhandler, Nobels fredspris i 1973. Kissinger delte prisen med Nordvietnams Le Duc Tho, som han forhandlede med. Le Duc Tho nægter imidlertid at tage imod prisen med den enkle forklaring, at der ikke var fred i landet endnu. At Kissinger fik Nobels fredspris hører til de mest omdiskuterede overrækkelser.

 

Lobbyisten med magt

Kissinger er stadig gæst ved Bilderberg-møderne. Her på vej til møde i 2012.

I 1976 forlod Kissinger sine officielle stillinger og stiftede nogle år senere sit eget firma, Kissinger Associates Inc. Der lejer han sig selv ud som rådgiver og sidder i diverse råd og kommissioner. Han var blandt andet rådgiver for George W. Bush under invasionen af Irak. Af sine tidligere medarbejdere er han blevet beskrevet som en kynisk og listig, intelligent person, som ingen skrupler har.

Meninger er kommet op til overfladen om, at man burde stille Kissinger for retten for krigsforbrydelser, eftersom det er så åbenbart, at han har været krigerisk af astronomiske proportioner.

Han kom fra Rockefellers stab og har altid haft gode kontakter til de store bankfamilier. Disse familier som tjener store penge på hver krig USA er indblandet i.

Kissinger er en af grundlæggerne af Bilderberg-gruppen, som har møde hvert år hvor den politiske, finansielle og medie-eliten samles og udarbejder retningslinjerne for fremtiden. En slags verdensregering helt uden folkeligt indsyn. Henry Kissinger er en sand repræsentant for den verdenselite som har bragt menneskeheden enorm ulykke.

Mere information

For de som vil vide mere om emnet anbefales dokumentaren The Trials of Henry Kissinger.

 

 

 

 


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //