Kosovo angriber Serbien

UDLAND: Kosovo er gået til angreb på Serbien.

Serbiske soldater på beredskab på grænsen til regionen Kosovo. Skærmbillede fra Twitter.

Det forlyder nu, at militærstyrker fra den selverklærede region Kosovo har angrebet flere serbiske kontrolposter på grænsen mellem de to. Ifølge ubekræftede meldinger skal flere serbiske soldater være såret og er mobiliseret langs hele grænsen, samt at luftalarmen siges at være gået i gang flere steder i de serbiske områder i Kosovo.

Den serbiske præsident Aleksandar Vučić skal også have udtalt, igen ifølge ubekræftede rapporter på Twitter, at Serbien har efterretninger om, at Kosovo planlægger et fuldskalaangreb ved midnat. Præsidenten annoncerede også et pressemøde klokken 21.00 lokal tid, men det er nu blevet udskudt.

På det seneste har NATO udstationeret store mængder militært materiel i Kosovo, og i sidste uge gik de lokale myndigheder i Kosovo, hvor mange etniske serbere bor, ud og forbød biler med serbiske nummerplader. Derudover er de begyndt at udstede deres egne identifikationspapirer uafhængigt af Serbien.

Skærmbillede fra Twitter.

Skærmbillede fra Telegram.

 

Kilder:
frihetskamp
Zero Hedge


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Søren kam says:

    Så er NATO på krigsstien igen. Klar til at fremprovokere endnu en krig og sætte endnu et område i flammer. Hvor er det godt vi har forsvarsalliancen NATO. Man kan undre sig over hvilke skjulte motiver de nu har.

  • Torsten says:

    Folk bruger stadig argumentet: NATO er en forsvarsalliance og har ingen interesse i krig.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //