Nationalister, stil op!

MODSTANDSBEVÆGELSEN: Er du hvid, nationalist og villig til at arbejde for en bedre fremtid for dit folk, så findes her et fællesskab for dig.

(Denne artikel var først publiceret d. 10. juni 2022.)

Mine snart seks år i kampen som både aktivist og senere chef for først en rede og nu den danske gren, har lært mig noget om opløsningen af det danske folk og fragmenteringen i det nationalistiske miljø. Forskellen mellem jævne danskere er afgrundsdyb; en afgrund som kun få steder kan forceres via spinkle broer dannet af egenrådige forbrugerinteresser og naive forestillinger om parlamentariske løsninger og politisk ærlighed i forhold til Danmarks udfordringer.

Afgrunden er dybere og broerne over den må strække sig længere i forhold til nationalister og det tørre drivtømmer – de »almindelige« danskere – som blot følger strømmen, synes hver dag at bevæge sig fjernere og fjernere hinanden. I et samfund hvor den førte politik udelukkende og helt og aldeles kun fører til befolkningsudslettelse efterfulgt en opslidningskamp mod moralen og naturlige værdier, vil en opdeling i to lejre være en helt naturlig udvikling. Os og dem. Os, som kæmper og står fast for bevarelsen, og dem, som med deres uoplyste og naive stemme og engagement i folkefjendtlig politik muliggør ødelæggelsen.

Men den naturlige udvikling af optakten til magtprøven, når forholdene er degraderet så dybt i et land, at man må kæmpe og slås for livet, er blevet saboteret af den selvsamme slange som burde være i angrebssigtet for enhver; nemlig kulturmarxismen i samspil med liberalismen og disse doktriners sløring af et folks sjæl og rødder med hensigten at knytte mennesker sammen omkring internationalistiske, forbrugeristiske og (anti)-humanistiske behov og hensyn. Denne jødiske sabotage har drevet en kile og skabt en afgrund også mellem nationalister og har skabt fragmentering og et hav af nationalistiske identiteter, som forbruges snarere end leves, og den helt centrale organisering i nationalisme fravælges til fordel for egennyttige interesser.

Jeg har hørt nationalister sige, at de ikke behøver anden organisering end deres egen blandt nogle få kammerater i det skjulte. At man ikke vover eller er villig til, begge dele grunder i fejhed, at stå frem eller blive associeret med en nationalistisk eller nationalsocialistisk organisation. At man ikke tror på effekten af aktivisme i forhold til magthaverne. At man ikke mener man er god nok til at være en del af Modstandsbevægelsen. Undskyldningerne er mange og alle udspringer fra ikke at have evnet at forstå, at vi ikke har tid eller råd til at mundhugges eller skælve i angst over at skulle leve op til højere standarder og stå frem og ved sine overbevisninger.

Hvad fremtiden bringer ved ingen, men sikkert er det, at det bliver meget værre før det bliver bedre. Om den næste coronabølge kommer brusende og vores folkefjendtlige regering med drakoniske særlove i hånden, sender deres lakajer til vores dør for at hente os ud til deres hvide lastbiler for at køre os til deres interneringslejr, kan ingen vide, men det er en reel mulighed. Om den nuværende inflationskrise bringer med sig et totalt økonomisk kollaps og fattigdom, som bliver gnisten til racekrig, når knap 900.000 racefremmede vælger at holde sammen og komme til dit hvide område for at tilegne sig dine ressourcer, kan ingen vide, men det er også en mulighed. En ting er sikkert; det bliver værre, og det bliver ikke bedre før Den Nordiske Modstandsbevægelse tager magten i Norden.

Som nationalist, som har øjne for at se den tydelige glidebane for land og folk, må man mentalt berede sig på de værste scenarier. Om jeg håber eller tror, at vi kastes ud i tvangsinternering eller racekrig? Nej det gør jeg ikke. Om jeg tror vi undgår et ødelæggende økonomisk kollaps og Den Nordiske Modstandsbevægelses repræsentanter i ro og mag inviteres ind i Christiansborgs sale? Heller ikke. Fremtiden bliver nok et sted i midten, men ét er sikkert: Der kan kun være én organisation som går til kamp for Nordens fremtid – alt andet vil betyde fragmentering og tabte bestræbelser for forhånd. Kun én stor organisation som Den Nordiske Modstandsbevægelsen kan slå mur om vores værdier og vores familier, mens vore soldater kæmper den aktivistiske og politiske kamp mod et magtvælde, som vil knuse mindre uorganiserede grupper og udøve formynderskab over enhver, så snart den dissidente identitet er neutraliseret.

Denne tid og vores kamp har ikke brug for små spredte nationalistiske grupper uden kontakt til hinanden og overordnet lederskab. Vi har ikke brug for at fejheden råder i vore mænd, som i skam gemmer sig hjemme i familiens skød, mens landet brænder uden at vove at løbe en risiko. Vi har ikke brug for »irony bros«, defaitisme, lalleglade provokunstnere eller personer som stikker folk blår i øjnene med digitale underskriftindsamlinger eller borgerforslag til politikere, som gang på gang beviser, at de ikke kærer sig for hverken folk eller folkestyre.

Derimod har vi heller ikke brug for, at folk er top trænede aktivister med kroppe af granit, når de melder sig hos Modstandsbevægelsen. Både fysisk og ideologisk træning vil finde sted efter din rekruttering. Det vigtigste vi har brug for er, at vi som nationalister holder sammen og indser, at der kun kan være én kamporganisation, samt at alle besidder en vilje til forandring og forbedring i samfund såvel i sig selv.

Visse nationalister, som jeg har talt med, udtaler, at de er opmærksomme på Den Nordiske Modstandsbevægelse og bevidste om samfundsforfaldet, men venter med at melde sig ind til »lokummet brænder« lidt mere. Det er en naiv tanke at tro, at man kan komme til opmønstringspladsen i sidste time og forvente at blive indlemmet i et sammentømret korps uden selv at have bevist sit værd. Igen skyder jeg skylden på en verdensforgiftende strømning i skarp kontrast til nationalsocialismens kollektivismetanke; individualismen. Den individualistiske tanke og idé, at man allerede har gjort sig grundigt fortjent til respekt, udelukkende på baggrund af egne tanker om sig selv. Men når først sirenen lyder må man vide, at man ikke bare kan slentre ind i et fællesskab og nyde den samme respekt som de medemmer og aktivister, som i årevis har opbygget det.

For ud over at være en politisk organisation, er Den Nordiske Modstandsbevægelse også et fællesskab. Et hvidt fællesskab, hvor kammeratskab, selvforbedring og korpsånd, samt venskab, kærlighed og identitet er lige så vigtigt som den daglige politisk aktivistiske kamp. Det er fællesskabet der er rammen om kampen, og i tilfælde af det værste udfald af kampen bliver fællesskabet din sikkerhed, mens det i det bedste udfald bliver dit samfund, dine parader og fejringer og dit folks verdensanskuelse.

Ingen hvid kvinde eller mand med sin hvide identitet intakt, samt vilje og evne til at arbejde for en bedre fremtid for sit folk, skal nægtes sin del af et hvidt folkefællesskab. Så ansøg i dag.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • ZogBerg says:

  Godt skrevet og meget inspirerende!

 • Super godt demonstrativt indgang til at få os op af sofaen. Og, specielt tak for jeres aktivitet i Hjørring kommune. Jeg kan forstå, at der er begyndt at være fremmede på plænen i plejehjemmene og i hjemmeplejen. Det er svært at være medarbejder og tackle tegn fra en dement når undermenneskerne vil bestemme, og vi andre skal spille med bolden i luften og redde dem alle sammen. Jeg håber snart der kommer en egenbetaling for os hvide for at være på plænen og vise, at det kræver samarbejde og ikke modstridende samarbejde, da det er hårdt at være uduelig i det samarbejde. Jeg har aldrig i mit liv været mere forpustet og virket som en dumhed, sidst jeg arbejdede med et undermenneske. Hvis det skal være tempoet, ja, så mangler der i højt grad personale, og måske er det grunden til, at folk stopper, da undermenneskerne vrider sig om med løgn og et ejerskab overfor et menneske der ikke har bedt om magtanvendelse, inklusive os, de hvide. Jeg troede der var samarbejdspartner i vores fag, men den er måske uddø. De er en flok løgner, og uduelige folk, der absolut kun kører på det personlige plan.
  Hvad fanden har mit privatliv og det arbejde jeg udfører med hinanden at gøre. Jeg bruger faglighed og jeg gider sq ikke at bruge “ a sag’e hør’ meg med en accept fra en leder der eventuelt kun er til låns i det fremmeds medhør, ellers så det også sort ud, ikk’.
  Jeg er begyndt at være pålidelig, altså virkelig bruger mit faglig vurdering og ikke komme med anklager mod undermenneskerne, da de ikke forstå. I kan godt hører det lyder ikke godt. Ja, kommunikationen skal være iorden, og hvad så mere????

  1). Du skal forstå at vi ALTID er noget for vores familie og sådan er I HVIDE IKKE.
  2). Du skal forstå hvad jeg siger, eller er du racist…jo jo, for du sagde selv, at hende der måtte ikke være dansker, og det sårer mig.
  3). Råber og kæfter højt op, at det er for mange at skulle klarer, og forsøger med let flirten eller smiger og sladder at komme af med en eller næsten dem alle borger/patienter.
  4). Apropros sladder og løgn. Skriver og retter i andres journaler og siger helt alvorligt det videre til leder, at det sagde hende den anden jeg skulle gøre, elller så håbede de ellers på, at det ikke blev opdaget, og giver den videre med en lodret løgn.
  5). Stjæler folks madpakker og udgiver sig for, at det var deres, bare fordi den hvide var buttet og fuldendte en vagt på magiske vis.
  6). Nu har alle set hvordan pilgrimme valfarter til det der bestemte sted der er helligt i en by dernede i Mellemøsten ( Jeg har haft geografi, men har altså ikke lige sat mig ind i Mellemøsten, lige undtaget Einstein og de energier der er i pyramiderne) pyha, ja bolden blev til ti og vupti, så sidder man der og tænker, hva’ fanden skete der lige, og begiver sig videre med sin egen del. Jeg håber aldrig jeg bliver mundlam eller dement med undermenneskerne.
  7). Forflytningerne er noget med lifte, vendlet og så videre ( på dansk hedder forflytning af en person der enten delvis eller ikke har det naturlige bevægemønster, så kommer pleje personale til hjælp efter forflytnings loven, og yder den støtte eller hjælp der skal til for at forflytte en borger eller en patient fra sted til stedet). Simpelt, tænker i andre så. Det er det sådan set også, hvis man gør tingene rigtig. Helt uden at hive, skubbe og så videre med den der skal forflyttes. Men, nåhh ja, en forflytningskursus kunne godt være effektivt her. Hva’ fanden har undermennesket været på kursus, jamen hvad laver de så……..eller er bristen løbet løbsk for de sagsløse.
  8). Privatlivets fred er ukrænkeligt…Jo, hvor er det så lige det hej kom fra lige foran alle mennesker.
  9). Udnyttelse af andre HVIDE der absolut ikke er de hurtigste til en adfærd der minder om undermenneskerne selv, bare den forskel, at gøre grin med, at nok undermenneskernes støste gøremål og måske det vigtigste for dem. Jeg troede jeg kun havde en leder….
  9). En leder der vægter undermennesker mere end det faglige.
  10). En fortælling til en dement eller en hjerneskadet, at “ jeg kom til Danmark med en lille båd, bus og fly. Den demente forsætter heldigvis med at skulle forstå det sagte, indtil det kan forståes. Leg er alletiders videnskab. Klokken er halvotte om aften, og nu skal der snart være sengetid og ro. Jubiiiiii…….

  Så hvis i vil være gamle med en båd fuld af fortællinger og opstillinger til hvordan vi HVIDE skal opfører os, skal i nok træde lidt varsom med dem der kommer hertil. For de vil sku bestemme og bruger magtanvendelse både over for personale og de mennesker der helt og fuldkommen hilser en fremstrakt hånd velkommen.
  Jeg kan ikke tillade mig at sige noget, da det er racistisk, og selv den lov, blev lavet for en dame fra Mellemøsten, den åbenbart også blevet til vores rammer om kæft, trit og retning.

  Der er socialloven og sundhedsloven, ikk’. Snydt, der er deres lov. 😡 Jamen, så sig dog noget. Æ’ har vær’t de’r. Og, hvem vandt. Ikkkkeeee miiigggg. Du ikk li mig du er imod mig og så videre. Geografisk er jeg på hjemmebane og ikke udebane, det handler om taktik så. 🤣

  Nå men, jeg pisser sq af på ekstra arbejde imorgen søndag, og så kører det forhåbenligt derudaf. Hyg og hejsa og god vind til mig så….🤣

 • Tak fordi i kæmper for min og andre nordiske unges fremtid. Den mest værdifulde besiddelse vi har her på jorden er vores eget folk, og for det vil vi ofre alt. Tak!


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //