Våben giver frihed!

MODSTANDSBEVÆGELSEN: Den Nordiske Modstandsbevægelses leder, Simon Lindberg, skriver her om frihed, demokrati og våben.

Begreber som frihed og demokrati bruges meget vilkårligt af forskellige individer, myndigheder og organisationer, der hævder at repræsentere det samme. Det herskende etablissement i dag sidestiller begreberne med liberalisme og kulturmarxisme. At homofile kan adoptere børn, at landets grænser står vidt åbne for lykkejægere fra alle verdenshjørner, at raceblanding ikke blot accepteres – men også opmuntres, og at børn skal proppes med lykkepiller i massevis – dette er blot nogle af tingene i den vestlige verden beskrevet som frihed og demokratiske rettigheder.

Demokrati i sin oprindelige form har imidlertid meget lidt at gøre med nogen af ​​disse undergravende fænomener. I stedet betyder ordet demokrati folkestyre. I overensstemmelse med hvad de antikke grækere mente – ja, altså dem, der opfandt udtrykket og bestemt var blandt de første, der brugte systemet, var heller ikke alle borgere set som værende en del af dette folk, der fik lov til at regere. For eksempel havde hverken kvinder eller indvandrere stemmeret. Alligevel var det demokrati.

Hvor ordet frihed stammer fra, og præcis hvad det betyder, er lidt mere kontroversielt. Frihed for mig er absolut, at man skal kunne forsørge sig selv og have et tag over hovedet, at man skal være i stand til at leve sit liv, som man ønsker – så længe det ikke er skadeligt for andre – og retten til at tænke og tale som man ønsker. Frihed for mig er imidlertid også noget meget større end det, der kun gælder for individet. Frihed er for eksempel også, at den nation, man lever i, er suveræn og selvforsørgende, samt at staten findes der for folket og aldrig omvendt.

Staten i Sverige i 2020 er, ligesom i mange andre lande i den stadig mere åbne verden, hverken suveræn eller selvforsørgende, og den agerer næppe i overensstemmelse med folks bedste. I stedet er staten af i dag en parasit, der udsuger folket til fordel for globalismen. Staten af i dag er folkets fjende.

Staten er meget bevidst om alt dette og er derfor kommet til at frygte folket mere og mere. Det opvågnede folk er nemlig på samme vis statens fjende. For ikke at denne fjende ikke skal blive alt for stærk, begrænses ytringsfriheden. Derfor sendes tankeforbrydere i fængsel. Derfor bruges hvert år mere og mere af statsbudgettet på forfølgelse og chikane af dissidenter – til at bekæmpe anderledestænkende. Derfor beslaglægges også legale jagt- og sportsskydevåben fra lovlydige og velopdragne borgere, udelukkende fordi de går ind for politiske holdninger, der strider mod staten.

I dette kommer vi også til kernen i denne artikel. For et afvæbnet og pacificeret folk er nemlig drømmen for en totalitær stat. På samme tid som våbnene er taget fra folket, beholder systemet naturligvis sine. Hvis folket en dag skulle få nok og alvorligt kræve deres land tilbage, vil høtyve og spejderknive blive mødt af statens maskingeværer. Således vil demokraturet være i stand til at bestå. Forudsat at folket da ikke skjuler ulovlige våben.

I et ægte demokrati, på den anden side – eller under et ægte folkestyre – i en virkelig frihedsstat, har enhver af folket, som ønsker det og ikke misbruger det, adgang til våben. Ikke kun for at skyde til måls og jage med, men også for, at de om nødvendigt kan afsætte korrupte magthavere. Det er langt mere demokratisk at give folket mulighed for at gøre oprør i morgen, end det er at lade dem vente fire år og derefter lægge en seddel i en kasse. Det bliver ikke bedre, når de i løbet af denne tid desuden kan spendere milliarder på hjernevask af folket, så de stemmer “rigtigt”. Derudover kan en afstemning naturligvis manipuleres meget lettere end et brændende oprør. Stemmesedlen i stedet for riflen er noget meget ønskeligt for et folkefjendtligt regime.

Vor Vej
Den nordiske Modstandsbevægelse vil sørge for, at de mænd og kvinder som har aftjent deres værnepligt kan beholde og tage vare på deres våben, også i det civile liv. En sund befolkning skal ikke behøve at frygte sine magthavere, og sunde magthavere burde ikke frygte folket. Alle og enhver vil vide, at fjender af Norden vil blive mødt af et folk som står klar til at forsvare deres land med egne våben.

Frihed er for øvrigt også tryghed. Ikke at behøve at bekymre sig om sig selv, ens nære eller ens ejendom bliver påvirket af noget påtvunget ubehag, er at være fri. En mand med adgang til våben besidder denne frihed, da han kan forsvare sig selv og sine kære, og det uafhængigt af en eventuel korrupt eller underbudgetteret politistyrke.

At tage folkets våben er at tage dets frihed. Da der findes individer, der med våben forsøger at skade dig og dine kære, giver egne våben tryghed. Da der er stater, som med våben forsøger at underkue andre, giver egne våben suverænitet. Da der findes korrumperede magthavere, som ikke agerer i overensstemmelse med folkets bedste, giver egne våben folkestyre.

Et bevæbnet folk er et frit folk. Modstandsbevægelsen vil, som måske den eneste aktive politiske organisation i Norden, give dig denne frihed. Tag dit skridt ind i kampen og hjælp med at realisere vores mål. Våben giver frihed!

Læs også:
Vores Vej – Den Nordiske Modstandsbevægelses mål og visioner


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • FINT.

  Hitler havde sit folk bag sig-hele folket!

  Det kalder vore magthavere i dag diktatur.

  De samme afsindige folkevalgte folkefjender handler,i alle væsentlige henseender, i modstrid med folkets behov og ønsker.Det lærer man os,lige fra børnehaven, at kalde
  Demokrati.

  TORBEN

 • Human weapons are only good against humans. Who is it that has directed energy weapons that can burn houses to the ground, but not harming the trees nearby? Is there a demon force in another dimension doing this? We do not even know who our real enemy is. This enemy creates storms which destroys many buildings.

  Let’s have more faith in our spiritual and racial father, Odin the Norse God. Believe in his power. Feel his energy coming into our lives. Devotional service to Odin and Frigga should be fun. Odin and Frigga favor the brave who are following them. The demons have their weapons and Odin has his weapons. The demons have their plans to destroy us and Odin has his plan to save us.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //