«Defeat never – Victory forever!»

MODSTAND: Haakon Forwald skulle holde tale ved weekendens demonstration i Finland, men efter politiet havde gennemsøgt hans rygsæk ved grænsen, var talen på “mystisk vis” forsvundet. Nordfront bringer her en indspillet version af talen. 

Lederen af den norske gren af Den Nordiske Modstandsbevægelse, Haakon Forwald, var inviteret som taler til den finske demonstration mod systemets ønske om at forbyde organisationen i Finland. På vej til demonstrationen blev han og Emil Hagberg, fra den svenske Rigsledelse, standset af finsk toldbetjente og politiet ved grænsen og måtte tåle en gang sædvanlig politisk chikane. Hagberg og Forwald blev sat i en celle, og bilen og bagagen blev  gennemsøgt, inden de cirka 30 minutter senere kunne fortsætte rejsen.

Senere, lige før demonstrationen skulle starte, opdagede de dog, at systemets håndlangere havde gjort mere end blot gennemsøge deres bagage. Forwalds tale, som han skulle holde under demonstrationen, var nemlig på “mystisk vis” forsvundet fra hans rygsæk.

Forwald valgte alligevel at holde en kortere og improviseret tale, men lovede samtidig under et interview, at den originale tale ville blive indspillet og publiceret på Modstandsbevægelsens medier.

Lyt til talen her.

 


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Det er en utrolig god tale!


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //