Vore dyder

IDEOLOGI: Tor Bjørnsen skriver i denne artikel om den nationalsocialistiske kamp, og hvordan den også er en kamp om højere værdier.

Som overbeviste nationalsocialister drives vi af vores moralske forpligtigelser til vort folk. Vi har med hjertet valgt den smalle sti, i uselvisk selvofring og strid, fordi vi ved, at det kræves af os. At vi i troen på vort folk rejser os, og helhjertet kæmper mod den hær som længes efter vores endelige undergang.

De som har valgt at bære folkets skæbne på deres skuldre, har fulgt deres indre blodskald. De har indset, at det højeste gode på denne jord, er det som vort blod nærer; en rigdom af uendelige dimensioner, som binder dig sammen i et ubrydeligt bånd med dit folk. Gennem dine forfædres bestræbelser kan du se kimen i dit eget liv. I dine årer løber deres blod, som et vidnesbyrd på den livskamp de kæmpede for dig. Som utallige generationer før dig, har deres arv gået fra klan til klan. Det er vores pligt, at videreføre den skat de har lagt i vore hænder, for en dag er det os, som skal overrække den til vores efterkommere. Du bærer en hellig arv i dig. Glem det aldrig!

For os handler det om at nå en højere bevidsthed om os selv. At styrke vores karakter, sådan at vi står bedre rustede mod de udfordringer som venter os. At kultivere vore færdigheder og evner. At søge stadige nye højder i fællesskab. Gennem samarbejde kan vi udrette store bedrifter og bringe menneskeheden mod uanede højder – hvis blot vi har vilje nok.

Vi skal ikke bare ytre smukke ord om vores idealer, men med hele vores væsen være et levende eksempel og et forbillede for den fremtid vi kæmper for. Stå frem som en sandhedens fakkel, tilbyde havn for vores folkefæller fanget på et stormfuldt hav, at være den havn de længes efter i deres hjerter. Være den spire som vækker glød og fremtidstro, og leder dem, som fægter vildt i blinde.

Vi har forstået betydningen af, at vi underordner os selv. Kampen for en højere sag kræver at vi samler vores kræfter, hvor de gør størst nytte. Det organiserede fællesskab viser sig i dag i Den Nordiske Modstandsbevægelse. Samlet kan vi være den spydspids, som værner om vores folk i skæbnens time. Der findes ingen kompromisser i vores kamp for vort folks eksistens.

Lev hver dag som var det din sidste. Overgiv dig ikke til et liv med meningsløs livsnydelse, forbrug og selvrealisering. Løsriv dig fra disse forgængelige bånd! Vi skal turde hengive os det offer der kræves af os, i en tid hvor vort folks fremtid vil bestemmes en gang for alle. Hvem er den som intet gjorde, den som intet gav, intet vovede; dengang da det virkelig gjaldt. Hvad skal du efterlade dig i denne verden – hvordan vil du mindes? Ønsker du overhovedet at blive erindret?

Vort blod kræver af os, at vi opnår vores mål. Vor gerning på jorden kan give os evigt liv. Valgene vi tager i livet, kan udrette underværker, om blot vi vælger med forstand. Gør derfor hvad du kan, i den tid du har på jorden.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Martin H says:

  Det er på tide at folk vågner op og indser det at sidde foran fladskærmen og leve igennem spil og tv, ikke er at leve sundt og ordentligt.
  At stræbe efter et stort hus, ny bil og andre forbrugsgoder, gør dig og din familie til slaver af bankerne, da der hele tiden skal arbejdes for at skaffe penge til de lån og de (((renter))) der har slavebundet dig til bankerne. Gør dig fri fra storkapitalen!
  Handel lokalt, stop overforbruget, kom ud i naturen, og lev livet sammen med mennesker i stedet for at blive tryllebundet af Hollywoods magiske utopisk multikulturelle verden.
  tag skyklapperne af og kæmp mod kulturmarxismen og for dit folk!


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //