De kan aldrig stoppe os!

Den Nordiske Mostandsbevægelses leder, Simon Lindberg, giver i denne artikel sit syn på forbudet i Finland og andre repressalier fra systemet, som har ramt organisationen, og beder samtidig om din hjælp.

I dag kom dommen, beskeden vi har ventet på siden retssagen i Tammerfors for godt en måned siden. Den Nordiske Modstandsbevægelse er nu forbudt i Finland. Detaljerne om nøjagtig hvad forbudet indebærer har jeg endnu ikke, da jeg ikke er helt indeforstået med den finske foreningslov og derfor på nuværende tidspunkt ikke kan give så meget mere information. Hvad jeg derimod kan, er at fortælle det jeg faktisk ved.

Samme dag som retssagen blev afsluttet udtalte jeg mig i Radio Regeringen og sagde at såfremt vi blev kriminaliseret, så har det været en skind-retssag og forbudet har vært bestemt på forhånd. Dette eftersom at den finske politiledelses «bevis» rent ud sagt var latterligt. Den afgørelse vi fik i dag var altså ikke noget som var blevet debateret frem og tilbage, men snarere noget som blev besluttet for længe siden, måske endda før anmeldelsen blev indleveret af politiets ledelse.

Når man læser dommen fremgår det med al tydelighed at man ikke har taget hensyn til et eneste ord som blev sagt af forsvaret under retssagen. Man har dømt et hundrede procent efter hvordan anklagerne, ledet af kommunisten og indvandringsforkæmperen Markku Fredman, har præsenteret sagen. I dommen vejer for eksempel forræderen og lystløgneren Henrik Holappas ord tungere end Antti Niemis (den finske grens leder).

At den finske rigsledelse, samt Pär Öberg, fik lov at vidne og udtale sig under retssagen, var kun et spil for galleriet. Dette narrespil viser med alle tydelighed at Finland nu er en korrupt forbryderstat og globalistenes skødehund!

Grunden til at man gennemtvinger dette forbud, er indlysende. De kan snakke så meget de vil om at vi fremmer vold og racehad. Så længe der findes andre organisationer i Finland som helt åbent fremmer både vold og kriminalitet eller åbent står for racehad, holder denne undskyldning ikke. Nej, de forbyder os helt og holdent fordi de er bange for os. De ved at vi vokser, at vi bliver mere aktive og at den folkelige støtte øges. De ved at vi har et enormt potentiale! De ved at når folket er kommet over på vores side, til sandheden, så findes der ingen vej tilbage – og begrebet «liberalt demokrati» vil ikke vække noget andet end væmmelse.

Af samme grund nægter politiet os vores grundlovssikrede rettighed til at udtrykke vore meninger. Af samme grund lukker bankerne vore konti. Af samme grund chikanerer sikkerhedspolitiet os. På grund af samme uro og rædsel bliver vi hængt ud og svinet til af fjendemedierne. Alt dette er dog kun små sten i vejen og ikke noget som kommer til at stoppe os. Vi er den sande og ubestikkelige opposition og vi kommer til at jage folkets fjender gennem ild og is, til sejer eller død, hvad de end stiller i vor vej.

Om det til slut ender i sejer eller død, er også op til dig som læser dette. Vi har nemlig brug for din hjælp. I dag er det desværre sådan, at systemet tildels kan vinde ved at angribe os. Dette må vi sammen ændre på. Vi må forandre vores mentalitet og se til at vore fjender taber mere end de vinder, ved at angribe os. Til dette har vi brug for din stemme og dit engagement.

Ring til banker, politiet, medier og skæld dem ud når de optræder folkefjendtligt. Giv os et bidrag når de gør det vanskeligere for os at tage imod donationer. Uddele løbesedler i dit nabolag. Eller hvorfor ikke gøre det som systemet hader mest af alt, at gå med i kampen og blive en del af Modstandsbevægelsen.

Vi er helt klart på rette vej. Er du defaitistisk og tænker at løbet er kørt, at det går for langsomt eller at vi må blive mere defensive og i stedet for at kæmpe her og nu, bør forberede os på fremtiden? Da er det på tide at vågne op! Systemet tror åbenbart på os og det kan vel ikke være sådan at vore fjender tror mere på vort potentiale end vi selv gør?

Kan vi sammen få etablissementet til at tabe mere end de vinder hver gang de chikanerer os eller udsteder forbud mod os, så forhindrer det nok ikke deres desperate forsøg på at stoppe os, men det vil forvandle stenene i vejen til trædesten, som i stedet bringer os fremad og nærmere sejeren. Uden dig kan vi bestemt gøre en hel del, noget vi også har bevist, men sammen kammerat, som en folkebevægelse, kan vi få systemet til at knække!


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Dette er en kamp for vort nordiske folks overlevelse. Og dem der ligger forhindringer for dette, kan kun være fjender af folket.
    Norden stå sammen.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //