I sagen om hærværk mod jødiske gravsteder i Randers er to af vores aktivister blevet sigtet. De er naturligvis uskyldige!

SAMFUND: I den nordiske modstandsbevægelse laver vi ikke hærværk. Ikke nok med at det er amoralsk at ødelægge privat ejendom, så er det også et dårligt signal at sende til den almene befolkning, hvilket også vil sige, at det er dårlig propaganda.

Dette er altså tydeligvis ikke noget, vi er interesseret i. Vi er stålfaste i vores principper om, at agere som moralske fyrtårne, som den almene borger kan se op til. Det opnår vi selvfølgelig ikke ved at ødelægge nogle gravsteder. Derfor siger jeg det igen. De aktivister fra vores organisation der er blevet sigtet, er uskyldige.

Pressen har lige fra start anfægtet os, som var vi skyldige i al verdens ondskab. Det er vi selvfølgelig ikke, og det sagde den sigtede redechef Jacob Vullum også til TV2 Østjylland i mandags. Allerede dengang var budskabet klart, det er ikke os. Men medierne forsatte deres løgne. Alle overskrifterne lød noget lignende ”nazister ødelægger 84 jødiske gravsteder”. Dette på trods af at der ingen beviser var for at hærværket havde noget med os at gøre.

Tilbage i september 2012 blev tre jødiske gravsten udsat for hærværk ifølge Mosaisk Troessamfunds rapport over det år. Dette var ikke den eneste gang i 2012 og sikkert heller ikke siden. Hærværk er ikke en ny ting i Danmark, men at beskylde en politisk organisation uden beviser i alle landets aviser er.

KILDE:
Mosaisk Troessamfunds rapport


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Jeg håber ikke at det er aktivister fra NMB, i er bedre end det.

  Det fremmer ikke sagen.

 • ANTI-ZION says:

  Hey rabbi whatcha doin? it is obvious the jews is behind this and try to blame it on you it is typical jewish behaviour and has been proven before that these kikes do falseflags against themselves to cry out in their jewish own newspapers to get sympaty from the dumb goyim and new laws enforced

  • Dissident Daisy says:

   You are correct sir. In NY it was reported that 9 out of 10 times jewish buildings or cemeteries was vandalized , it was ppl within the Jewish communities who did it.

 • Meget glad for at læse dette.
  Gravskænding og udlevering af folks privat adresser er efter min mening nogen af de mest nederdrægtige forbrydelser man kan foretage sig.

 • Ellers udemærket signal at sende. Vi kan ikke have jødelig som forgifter vores jord i Danmark.

 • Slein Nesnej says:

  False flag !
  Det er et organiseret angreb på NMB

 • Tobias Skåne says:

  Judiska lögnkäftar!!

 • Jeg finder det svært, at overbevise mig selv om, at det her skulle være et “frame-job”.. Samtidig har jeg også svært ved at tro, at en redechef gør noget, som er i så åbenlys strid med Modstandsbevægelsen reglement. At skænde gravsteder er en skændsel, også selvom de gravsteder så tilhører ens værste fjender. Selv i krig lader man fjenden tage sig af sine faldne.

  Dette er et utal af skridt tilbage for NMB’s optik i Danmark. Randers, der ellers tog relativt godt imod dukke-kampagnen, har nu helt sikkert mere anstrengte forhold til jer.

  • Muhh optik !! :OOO

   Optik er fuldkommen ligegyldigt, hvordan folket reagere på aktioner er ligemeget. De er alle sammen får og NPCer.

   • Pas på du ikke skær dig selv på alt den kant.

    Og du er omtrent lige så smart, som de her normies du foragter, hvis du tror at man kan styre et land uden folkets opbakning. Latterlige siegeposter. Så gå ud og gør noget radikalt bruh. Se om det hjælper os.

    • Læs Siege. Hvis du ikke gør noget der er radikalt er du ubrugelig, og ligegyldig.
     Selvfølgelig skal man handle radikalt, når man er nationalsocialist.

 • 4 år for voldtægt, 6 år hvis man laver en shoah på 6 billioner gravsteder af guds udvalgte folk. Oy vey

 • Dissident Daisy says:

  Det er afskyeligt at de beskylder en lovlydig og god mand som Jacob og oven i købet uden et eneste bevis. Jeg havde aldrig troet det danske retsvæsen ville synke så lavt. – hvad bliver det næste? Genopdragelse lejre for alle os anderledes tænkende. Tillykke Danmark du er på vej mod svenske tilstande. “Gratulerer”


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //