Samlingsplads og tid for 1. maj-demonstrationerne i Sverige

INFORMATION: Her bringes samlingstid, samlingsplads, samt tid og sted for taler og andet i Ludvika og Kungälv.

Den 1. maj arrangeres to svenske demonstrationer under parolen “Arbejdere mod globalisme – for en nordisk nation!”. En bliver gennemført i det centrale Kungälv og en anden i det centrale Ludvika. Samlingstiden er sat til kl. 12.00 begge steder.

I Kungälv finder samlingen sted ved kiksfabrikken, Gøteborgs kiks. Der er en stor parkeringsplads lige ved samlingspladsen, men også masser af parkeringsmuligheder i nærheden.

I Ludvika finder samlingen sted på Mossplan, overfor ABB. Der er masser af parkeringspladser.

Begge demonstrationer er annonceret og går i gang kl. 13.00. Inden skal der gøres en del forberedelser. Tidligere erfaringer har vist, at det er umuligt at tilslutte sig demonstrationerne hvis du ankommer sent, og derfor understreger vi kraftigt, at alle er sørger for, at de er på plads inden kl. 12.00.

Talerne vil blive afholdt omkring kl. 14.00. I Kungälv på Nytorget og i Ludvika på Garvarens torg. Vi anbefaler alle der ønsker at se talerne, at ankomme til mødested kl. 12.00 og også deltage i demonstrationsoptoget. Ved flere tilfælde gennem årene har politiet forhindret tilskuere, der ikke har deltaget i optoget, i at se talerne.

Mere information om ordensregler, samkørselsmuligheder og talere vil blive præsenteret indenfor kort tid på Nordfront. Vel mødt!


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Tag afsted dagen før eller tidligere. Der er masser af private svenskere der lejer sommerhuse ud til flere gæster -man kan betale for en enkelt overnatning på et enkelt værelse foreksempel. Det koster ikke en bondegård.
    Rejs med tog, bus eller kør i bil derover. Rejs alene eller rejs med folk der godt kan “holde armene nede”. Det er ikke kun det svenske politi der er på udkig efter “nationalt-sindede”, det er ligeså meget helt almindelige billet konduktører -der så kan finde på at “sladre” til ordensmagten.
    Moddemonstranterne er ikke noget problem overhovedet -ikke i Ludvika i hvertfald. Det gælder også for politiet. Da jeg var derovre fulgte jeg faktisk efter klovneparaden(bogstavelig talt) og spurgte politiet om vej, for at finde mødestedet. Det var heller ikke noget problem at komme derfra. Jeg spurgte en høflig dialog betjent om jeg kunne komme ud fra afspærringen. Han henviste mig til en åbning hvor der stod nogle klovne på den anden side. Ikke noget problem overhovedet. De var meget høflige og lod mig pænt komme igennem.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //