Scandza Forum i Oslo – Greg Johnson pågrebet og sendt ud af landet for at have «forkerte» holdninger»

OSLO: Scandza Forum blev lørdag morgen angrebet af PST (norsk Politiets Sikkerhedstjeneste), som forlangte at Greg Johnson skulle udvises fordi han har «forkerte» holdninger.

Den akademiske konference Scandza Forum blev afholdt i Oslo lørdag. Det er et lukket arrangement, hvor forskellige akademikere holder foredrag for et udvalgt publikum.

Omkring elleve om morgenen stormede politiet det lovlige arrangement og krævede, at amerikaneren Greg Johnson, der står bag netsiden Counter-Currents, skulle arresteres og sendes ud af landet. Ikke fordi han skulle være en slags terrorist og dermed en fare for rigets sikkerhed, men simpelthen fordi han menes at have “forkerte” holdninger, ifølge PST.

Greg Johnson var en af ​​talerne, der talte ved det lukkede arrangement.

Ifølge kilder, der var på stedet, havde maskerede venstreekstremister også mobiliseret sig til arrangementet og blokeret indgangen. De var af politiet blevet tilladt at komme temmelig tæt på.

Scandza Forum blev sidst afholdt i Danmark den 12. oktober, og også her havde maskerede venstreekstremister mobiliseret sig uden for lokalerne og blokeret indgangen med politiets tilladelse.

Det rapporteres også, at strømmen blev afbrudt, men at arrangørerne skulle have løst sagen, og at konferencen kunne fortsætte.

Læs også:
Venstreekstremister forstyrrede Scandza Forum i København


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Godt at se at NMR også skriver om dette.

  • Farvel grindr greg, du er ikke savnet

  • Så de anholdte og deporterede en bøsserøv? Based!


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //