Se Italiens nye premierministers angreb mod storfinansen

ITALIEN: Storfinansen ønsker at reducere alle til rodløse tal, så vi kan være slaver af forbruget. Dette ifølge Italiens kommende premierminister, der sværger til at forsvare familien og moderlandet.

Giorgia Meloni, partileder for »Italiens Brødre«. Foto: Presidency of the Italian Republic / quirinale.it.

Mandag blev det klart, at Giorgia Meloni, partileder for Italiens Brødre (Fratelli d’Italia), vil kunne danne en ny regering i Italien trods trusler fra EU-chef Ursula von der Leyen. Italiens Brødre er blevet anklaget for »nyfascisme«, på trods af, at de har taget afstand fra fascismen.

Men i et klip fra en tale med Meloni, der nu cirkulerer på sociale medier, kan man se, hvordan hun går hårdt til angreb på den international storfinans og forsøger at slette alle menneskelige identiteter for at reducere mennesker til forbrugsslaver.

– Alt det, der definerer os, er nu en fjende for dem, der ønsker, at vi ikke længere skal have nogen identitet, men i stedet blive perfekte slaver af forbrug, siger Meloni og fortsætter:

– Så de angriber national identitet, de angriber religiøs identitet, de angriber kønsidentitet og de angriber familieidentitet. Jeg må ikke identificere mig selv som italiener, kristen, kvinde, mor, nej! Jeg skal være borger X, køn X, forælder 1, forælder 2, jeg skal være et nummer. For når jeg kun er et nummer, når jeg ikke længere har identitet eller rødder, så bliver jeg den perfekte slave i hænderne på finansspekulanter, den perfekte forbruger.

Ifølge Meloni er denne indsigt grunden til, at partiets fjender frygter Italiens Brødre så meget, fordi de ikke ønsker at reducere folk til tal. Ifølge Meloni har hver person »en unik genetisk kode, som ikke kan kopieres«.

– Og man kan lide det eller ej, men dette er helligt. Vi vil forsvare det, vi vil forsvare Gud, fædreland og familie, alt det, der afskyr folk så meget. Vi vil gøre det for at forsvare vores frihed, proklamerer Meloni til klapsalver.

— For vi bliver aldrig slaver og simple forbrugere i hænderne på finansspekulanter, fortsætter hun.

Meloni runder talen af ​​med at citere den britiske forfatter G.K. Chesterton, der blev anklaget for »antisemitisme« i løbet af sin karriere:

– Bål vil blive tændt for at vidne om, at to plus to er fire. Sværd vil blive trukket for at bevise, at blade er grønne om sommeren. Den tid er kommet. Vi er klar!

 


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • !Torben Have says:

  Bliver endnu en gang overbevist om, at jeg får ret i min påstand, når jeg for, vist nok, tredje gang påstår, at

  MODIGE POLITIKERE BLIVER MORGENDAGENS HELTE!

 • Det var en god tale, så jeg kan godt forstå, at hun er populær. MEN hun støtter stadig Israel og NATO, så jeg skal se konkret indført politik før jeg tror på, at hun er bare 1/10 af hvad det ligner.

 • Hun er Zionist og elsker jøderne. På trods af den inspirerende tale må vi ikke forvente nogen form for rigtig ændring. Hun minder vel lidt om DF, Sverigedemokraterne eller NB.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //