Senilt, hyklerisk og korrupt: Vestligt lederskab anno 2022

GLOBALISME: Kejserens klæder mangler ikke bare længere. Han ser ud til at have smidt både hud, sener og muskler, mens blot et falmet og gulnet skelet står tilbage.

Hvis man havde rejst tilbage i tiden og beskrevet for mig, hvordan vestligt politisk lederskab ville se ud i 2022, så havde jeg nægtet at tro på det. Vi har nået et niveau af klovnagtighed, inkompetence og ondsindet forsømmelse af ansvar, som ville minde mere om Sovjetunionen ca. 1922 end hvad vi har lært at forbinde med det såkaldte vestlige demokrati. Hvis du tror jeg overdriver, så tag blot et hurtigt blik på antallet af vestlige lande med akut legitimitetskrise på samme tidspunkt.

Mette Frederiksen i overdreven beskyttelsesudstyr på en nedlagt minkfarm uden mink, fordi de er blevet aflivet – uden grund, da de alle var raske. Foto: Twitter.

 

Danmark

Mens de tidligere så sig tilfredse med blot at ignorere den danske arbejderklasse, ser det i fremtiden ud til, at Socialdemokraternes champagnesocialistiske nyliberale ledelse endelig har besluttet at rive de sidste rester af den socialdemokratiske maske af og pege fingeren af Hr. og Fru Danmark fra deres privilegiets balkon, mens Folket beder til Gud, Jesus og Helligånden om, at vinteren skal forblive mild, så de når foråret ribbet til skindet, men i det mindste ikke frosset ihjel.

Ret burde være ret, kammerat Ole Sohn og resten af ​​Mao Brigaden kan sole sig i deres femten minutter i rampelyset over at have haft fuldstændig ret om konsekvenserne af Acer og importen af ​​europæiske elpriser. Fakturer derefter ind, at tyskerne lukker deres sidste atomreaktorer pga. »Den grønne omstilling« (som udelukkende handler om at tjene som endnu et værktøj til at forarme den vestlige middelklasse), og at klinisk forstyrrede amerikanske (jødiske) eliter, forstyrrer importen af ​​russisk gas gennem Ukraine, og man har et cirkus uden lige som vi har det i Europa. Det er ikke specielt morsomt, men ingen kan hævde, at det ikke er absurd.

Og tilbage har du den evige taber, Hr. og Fru Danmark, der bare skal finde sig i den nye normal, mens staten kradser enorme rigdomme ind i skatter, der i typisk nyliberal stil bliver pisset væk på alt fra U-landshjælp, homoseksuel propaganda og aflivning af mink. Og hvorfor skulle vi stoppe der? Hvis vi stadig skal drive staten, som om vi levede i en Monty Python-sketch, så lad os gøre det officielt. Til helvede med ligestillingsministeriet, lad os få et ødselsministerium: »Ødselsministeriets opgave er at forbrænde fede stakke af dansk valuta til overs efter at have betalt for eksperimentelle lægemidler fra jødiske medicinalgiganter. Er du bankerot og uden strøm, fordi det koster 250 øre per kilowatttime, kan du desværre ikke varme Dem ved pengeovnen, fordi vi skal overholde afstandskravet«.

Hvis dette ikke overbeviser dig om, at den nuværende danske elite består af et kleptokrati, hvis eneste mål er at berøve dig og dine børn for alt, hvad du ejer, så gætter jeg på, at intet gør.

 

USA

Man er nødt til at tage hatten af ​​for Joe Biden. Udover at mestre kunststykket altid at give indtryk af altid at være fem sekunder fra at krepere, har han præsteret det utænkelige, nemlig at overgå Donald Trump som USA’s mest impotente og latterligt glorificerede maskot. Det er en ret imponerende bedrift i betragtning af, at hans forgængers vigtigste bedrift var at gemme sig i en bunker, mens Black Lives Matter og Antifa brændte landet ned, og derefter sendte hans mest ivrige tilhængere hen for at besætte kongresbygningen, så han kunne få dem arresteret og tortureret i føderale fængsler.

Nu, to år senere, kan vi se, at Joe Biden er lidt mere end en savlende pinjata, der dingler foran det amerikanske folk for at absorbere massernes utilfredshed med den mest dysfunktionelle og jødiske stat på planeten, mens udenrigsminister Antony Blinken de- facto tjener som USA’s første jødiske præsident. I en nylig meningsmåling fra NBC svarede 70 % af amerikanerne, at de ikke havde nogen tro på, at landet kunne løse polariseringsproblemet, og hele 76 % svarede, at de mente, at demokratiet var truet (af disse ville et betydeligt antal sandsynligvis også have svaret at demokratiet allerede er dødt). Tanken om, at den zionistiske besættelsesregering i Washington D.C. tjener folket, er lige så latterligt som tanken om, at Joe Biden faktisk styrer sit eget kabinet.

Og ved du, hvad det mest skræmmende er? Denne fyr var den MINDST latterlige karakter, de havde til rådighed for at erstatte Zion Don.

 

Storbritannien

Premierminister Boris Johnson er et festmenneske, siges det, men nu er festen slut, og det er meget muligt, at han bliver smidt ud af Downing Street. I de seneste uger har premierministeren med sin udsøgte frisure været omgivet af rasende anklagere, efter det blev kendt, at mens almindelige briter blev nægtet begravelser af deres kære under Covid-nedlukningerne, brød Johnson sine egne regler med vilde fester, hvor alkoholen flød frit og afstandskravet blev overtrådt..

Undersøgelsen af ​​hændelsen, som blev offentliggjort i mandags, konkluderede, at »partygate« viste en total mangel på lederskab og dømmekraft. Det er dog langt fra sikkert, at skandalen vil koste Johnson premierministerposten, og det faktum, at den ikke allerede har gjort det, er blot endnu et eksempel på, at den nyliberale herskende klasse ser på de love, de påtvang vestlige borgere med politibrutalitet og magt, som en komplet joke.

 

Canada

Lørdag i sidste uge rapporterede flere medier, at den canadiske premierminister Justin Trudeau (som formentlig er en uægte søn af den nyligt afdøde Fidel Castro) flygtede fra sin egen hovedstad med halen mellem benene, da ca. 50.000 lastbiler indtog Ottawa i protest mod tvangsforanstaltninger mod uvaccinerede.

Man skulle tro, at en ansvarlig leder ville have mødt protesterende borgere og gjort et ærligt forsøg på at forhandle sig frem til en løsning. I stedet udgav Trudeau et passivt-aggressivt filmklip, hvor han absurd præsenterede BLM som et eksempel på en fredelig protestbevægelse med mål, han kunne stå bag. Om en protestbevægelse er »demokratisk« og »fredelig« afhænger klart udelukkende af, om dens formål stemmer overens med nyliberale og anti-hvide værdier og har ingenting at gøre med objektive fakta om vold og reel støtte fra masserne.

Jeg kunne blive ved, men jeg synes, pointen er blevet illustreret. Den nuværende vestlige »elite« er intet mindre end den mest latterlige og korrupte kabale af grise og klovne, verden nogensinde har set. Tanken om, at disse kvalmende hyklere besidder en eller anden form for moralsk overlegenhed over åbenlyst autoritære regimer eller såkaldte højreekstremister blandt deres egne borgere, er så latterlig, at en intens propagandakampagne 24/7 365 dage om året er nødvendig for at bevare illusionen om deres legitimitet i live. Disse mennesker og dette system fortjener ingen respekt. Alt det fortjener er din uforbeholdne hån og foragt.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Det er en ond verden vi lever i, godt vi er nogle der vil ændre den


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //