SIAN-medlemmer udsat for drabsforsøg

NORGE: Fem medlemmer af SIAN (stop islamiseringen af Norge) blev i dag udsat for drabsforsøg på motorvejen ved Oslo da en racefremmede kvinde påkørte dem med sin bil.

Kvinden som med vilje kørte ind i en SIAN-bil med sin egen på E6 i Oslo. Foto: Skærmdump fra video.

Det var efter fire SIAN-markeringer forskellige steder i Oslo i dag, at en kvinde angiveligt fulgte efter SIAN-leder Lars Thorsens bil og bevidst kørte ind i den på E6 i Oslo, så bilen væltede og endte på taget.

I bilen var også fire andre SIAN-medlemmer. En af dem blev kørt på hospitalet.

– Det er ikke rart at blive udsat for en handling, der kan medføre død for dem, der sidder i bilen, siger Lars Thorsen til norsk TV2.

Kvinden blev kort efter anholdt af politiet.

– Vi har styr på føreren, der har kørt bilen, som bevidst har kørt ind i den anden bil. Vedkommende er kørt til arresten og er sigtet for forsøg på grov legemsbeskadigelse, siger indsatsleder Tore Barstad.

 


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Lars Agerbæk med æ says:

  overrasket over at et militær køretøj er så nemt at vælte. Kan heller ikke se hvorfor de ikke ligeså godt kan blive tiltalt for mordforsøg.

 • Lars, jeg tænkte præcist det samme. Kvinden i bilen formår simpelthen at påkøre kamuflage Mercedesen, så den ruller om på taget… og de kører ikke ligefrem 200 i timen… Vildt.
  Norske VG har taget historien op. Ville ønske de også tog historien op omkring HVEM der i årtier har importeret disse racefremmede til Skandinavien og HVORFOR det har været “nødvendigt?”. Samtlige Ali’er og Mustafa’er har jo ikke ligefrem tomlet op med kanonkugler efter dem…

  Er lidt træt af, at vi skal (((frygte))) ISLAM, når fjenden er en helt anden.

 • Fjende, tja hvorfor ikke. Islam kan alle gemme sig under, men jeg er bare ikke moralsk dum.

 • ZogBerg says:

  Hun trænger vist til at komme hjem til gryderne og gederne hvor hun forhåbentlig kan få mere fred for dæmonerne.

  10 knivstik er heller ikke mordforsøg længere da det jo er en del af deres feje kultur og den må for Jehvas skyld bevares af “alle forenede nationer” så de kan forsikre at kunne bruge dem som fodsoldater på os hvide.

  Knivstik hedder i dag bare “grov vold” eller endda “kvalificeret vold” nogen gange. (Selvfølgelig kun når det er farvet mod hvid – omvendt hedder en hvid mand der så meget som slår igen i selvforsvar; terrorisme, folkemord, planlagt drab med etnicitet som mål og med forsæt til følge etc.)

  Ét er om man kan/vil se det eller ej, eller om det er retfærdigt eller ej. Men spørgsmålet om grunden til at hun ikke bliver sigtet/tiltalt for mordforsøg er på nuværende tidspunkt omsonst at spekulere i.

  Men der er ingen tvivl om at det er et bevidst mordforsøg.

  Hvad får kvinderne egentlig hvis de er selvmordsbombere eks.? Er der nogen der ved hvad kvinderne tror på at de får ud af det ved at udføre samme halvhjernede angreb som mændene?


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //