Simon Lindbergs budskab om vigtigheden af forpligtelse til kampen

NATIONALISTISK KAMP: Nordfront bringer her et uddrag fra en nylig tale af lederen af Den Nordiske Modstandsbevægelse.

Simon Lindberg om forpligtelse til kampen for et frit og forenet Norden:

Hvis sejr er hvad vi søger for vor sag, bør ingen rekreativ aktivitet kræve mere tid end kampen. Ingen nydelse bør koste mere. Ingen ven bør være vigtigere end kammeraten ved din side. Ingen kæreste, mor eller hvem det måtte være, bør få dig til at vakle. Ingen karrieremulighed bør få dig til at nedtone sagen. Ingen trusler, skader eller selvofring bør besejre dig.

Ej heller kan valget om at hellige sig kampen være et forbigående indfald eller overfladisk ønske. Vi kan ikke give alt for kampen i et år eller to og tro, at vi har gjort vores del. For da kommer vi aldrig til at vokse; da bliver X blot erstattet af Y hele tiden, og vi kommer ingen vegne.

Nej, hvis det virkelig er sejr vi ønsker, må vores helhjertede engagement være for livet, uanset hvor langt eller kort det måtte blive.

Kampen kræver et helt liv med offer i form af tid, penge, frihed og blod. Kampen kræver alt.

Men kampen giver alligevel mere end den tager. Den giver mig de bedste kammerater og en mening med min eksistens. Den giver mig håb i en mørk tid, og den giver mig privilegiet, at kunne se mine fore børn i øjnene uden at skamme mig.

Fra talen »30’erne nærmer sig – Inspiration til dagens kamp fra gårsdagens martyrer«

 

Læs også:
Hvorfor kæmper vi?


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //