Skænderi på socialt medie førte til dødeligt masseslagsmål

SAMFUND: Det 18-årige offer blev stukket ihjel, og politiet oplyser, at flere personer havde medbragt våben til slagsmålet, der fandt sted nord for København. Politiet har anholdt tolv personer, der er i alderen 13 til 19 år.

En uoverensstemmelse i den digitale verden fik i nat tragiske konsekvenser.

Sådan lyder politiets umiddelbare vurdering af årsagen til det masseslagsmål, der i nat kostede en 18-årig mand livet.

“Det er to grupper med et vist kendskab til hinanden, der har haft en uenighed på et socialt medie. Og det har så affødt, at man har aftalt at mødes for at afklare den uenighed” siger efterforskningsleder Michael Gaml fra Nordsjællands Politi.

Politiet har anholdt 12 personer, der var på gerningsstedet, da patruljevognene dukkede op efter anmeldelsen kort før klokken halv to i nat. Af dem er tre lige nu indlagt på forskellige hospitaler med skader.

De anholdte er alle i alderen 13 til 19 år, og både forældre og sociale myndigheder kommer derfor på banen i behandlingen af sagen.

Stadig på gerningsstedet

Det 18-årige offer blev stukket ihjel, og politiet oplyser, at flere personer havde medbragt våben til slagsmålet, der fandt sted på en plads ved Gentofte Stadion nord for København.

– Vi er stadig på gerningsstedet, og vi arbejder med sporsikring, samler beviser og foretager andre former for tekniske undersøgelser, siger Michael Gaml.

Derudover arbejder politiet på at finde ud af, om nogle af de anholdte, der sidder i Helsingør, skal løslades i løbet af i dag, eller om der skal foretages varetægtsfængslinger.

Ifølge efterforskningslederen er hændelsen “på ingen måde banderelateret”.

Der bliver ikke oplyst etnicitet på nogle af de involverede.

KILDE:
DR


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Asbjørn Nielsen says:

    Da jeg var 13 spillede jeg WoW 🙂


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //