Slut dig til os og gør oprør!

MODSTANDSBEVÆGELSEN: Lederen af ​​Den Nordiske Modstandsbevægelse fortæller om, hvad det vil sige at være en revolutionær bevægelse, og hvordan handlingen mod “holocaust”-konferencen i Malmø manifesterer det.

Nu og da bliver jeg og andre repræsentanter fra Den Nordiske Modstandsbevægelse spurgt, hvad vi mener med at være en revolutionær organisation, og hvordan vi kan kalde os revolutionære, mens vi ikke er en voldelig organisation, med undtagelse af til selvforsvar. Spørgsmålet er også blevet besvaret på mange forskellige måder gennem årene, f.eks. I denne stærkt anbefalede artikel eller i dette lydklip.

I denne artikel er det min hensigt at besvare spørgsmålet igen, da det er et meget vigtigt spørgsmål. Faktisk er spørgsmålet et meget afgørende spørgsmål for de nordiske folk at forstå, for så længe de placerer deres håb i ikke-revolutionære organisationer, foreninger og partier, spilder de både deres eget håb og reducerer også chancerne for, at vores kommende generationer vil have noget som helst for at kunne håbe på længere.


For at besvare spørgsmålet denne gang, hvad det egentlig betyder, at vi er revolutionære, tænkte jeg, at jeg ville undersøge, hvad der egentlig definerer en revolutionær bevægelse. Der er med garanti flere svar, men nogle af de ting, der kommer lige til mig, er følgende:

  • Bevægelsens ultimative mål er en total transformation af hvert eneste politiske, ideologiske, moralske og åndelige aspekt af samfundet. En revolution i hele folkets sind og virkelighedsopfattelse, hvor intet er overladt til tilfældigheder eller kompromisser, men præcis alt skal ændres til det bedre.
  • Bevægelsen rammer opad – mod de højeste herskere, dem bag kulisserne. Man slår opad, selvom det ville have været betydeligt lettere at nøjes med at angribe mål længere nede i magthierarkiet og dermed undgå de mest magtfulde og ressourcestærke fjender og den værste undertrykkelse.
  • Bevægelsen består af offeridealister, der uden tvivl gør deres pligt og endda står klar til at blive martyrer, hvis det er det, der kræves for, at revolutionen kan blive virkelighed. Du tager risici og forstår, at kun den, der tør vinder.
  • Bevægelsen består af omsorgsfulde altruister, der med glæde arbejder hårdt på, at revolutionen bliver gennemført, også selvom de aldrig får set det selv. De gør, hvad de gør af hensyn til det højeste kald – ikke for deres egen skyld.
  • Bevægelsen bekymrer sig lidt om, hvordan den opfattes af dem, der endnu ikke har forstået nødvendigheden af ​​revolutionen. Den forsøger ikke at tilpasse sit budskab til at bringe de fuldstændig bedragede eller de konservative ind, i stedet forstår bevægelsen, at man ved at være kompromisløs og stædig kan få hele det sociale klima og det politiske aspekt til at tilpasse sig et skridt ad gangen til tonerne der kommer fra den revolutionære bevægelse.
  • Bevægelsen er virkelighedsnær i sin analyse af, hvordan revolutionen kan gennemføres og forstår bedre end at gå utålmodige viljer i møde. Tålmodighed og loyalitet er dyder, og forbrændingshastigheden på slagmarken vil på ingen måde være konstant, men blusse op og blusse ned i forskellige perioder, men uden at bevægelsen nogensinde mister fokus.

“Bevægelsens ultimative mål er en total transformation af hvert eneste politiske, ideologiske, moralske og åndelige aspekt af samfundet. En revolution i hele folkets sind og virkelighedsopfattelse, hvor intet er overladt til tilfældigheder eller kompromisser, men præcis alt skal ændres til det bedre.”

Med disse seks punkter vil jeg også gerne beskrive en revolutionær bevægelse med et billede, da et billede siges at sige mere end tusind ord:

“Holocaust er fup” projekteret på Malmø synagoge under en stor holocaust konference.

Denne fantastiske handling er sammen med flere andre, vi har gennemført gennem årene, på så mange måder et symbol på præcis alt, hvad vi i Den Nordiske Modstandsbevægelse ønsker at være og blive associeret med. En sand revolutionær bevægelse!

Aktionen blev udført af organiserede nationalsocialister, og således er det et paradigmeskifte der efterstræbes, et helt nyt verdensbillede, som skal komme frem uden nogen tanke om at bevare for bevarelsens skyld.

Den Nordiske Modstandsbevægelse vil ikke tage det tilbage, der engang var vores land, vi vil i stedet gøre det så utroligt meget stærkere og bedre, end det nogensinde har været før!

Handlingen rammer utvivlsomt opad, og det er så langt opad som man kan komme, da det er direkte mod verdensherskerne, der faktisk sidder i så høje stole, at almindelige mennesker, der kæmper for at bevare deres magt, ikke engang ser dem eller tror på, ​​at de eksisterer på grund af de uklare skyer.

Den Nordiske Modstandsbevægelse vil naturligvis ikke lade magthavernes lakajer i form af politikere, journalister, lobbyister og grådige finansmænd undslippe deres ansvar, men vil heller ikke nøjes, før herren på den allerhøjeste hest er blevet fjernet.

Aktionen blev udført af offervillige aktivister, der forstod, at de højst sandsynligt ville blive anholdt af politiet, måske ydmyget og misbrugt på stedet eller i fængselscellen, for i sidste ende at blive retsforfulgt og dømt for det, de planlagde at gøre, men aktivisterne så stadig fordelene ved, at handlingen blev udført så store, at aktionen ville være dette personlige offer værd.

Den Nordiske Modstandsbevægelse forstår, at handlinger som denne kan fremprovokere og derved skræmme systemet, i det omfang de bruges mod os til at håndhæve ny undertrykkelse, chikane, love og måske endda et forbud mod hele virksomheden, men ser det stadig som vores pligt til aldrig at lade fjenden diktere, hvad der er sanktioneret og ikke, men konstant at udfordre dem.

Handlingen blev udført af aktivister, der med deres livsværk klart har taget valget om at placere sig under det sædvanlige materielle og økonomiske niveau i samfundet. De kæmper ikke for deres egen skyld, men for andres skyld – også for dem, der bekæmper aktivisterne i dag.

Den Nordiske Modstandsbevægelse står klart imod hele verden og er dermed langt forud for sin tid, måske så langt, at vi, der er aktive i dag, aldrig vil opleve den uundgåelige tid, hvor verden rent faktisk vil give efter og indrømme, at vi altid har haft ret.

Aktivismens budskab var så langt fra et overfladisk eller populistisk budskab, som det er muligt at komme, så langt væk, at PR-konsulenter havde begået harakiri for noget, der kun var halvt så modsat flatterende sætninger som dette. Det var imidlertid sandheden, der blev spredt, og i vigtige spørgsmål er det altid vigtigere og mere presserende at bringe frem, end hvad folk måske foretrækker at høre.

Den nordiske modstandsbevægelse vil altid først henvende sig til den lille procentdel af de mennesker, der rent faktisk vil og kan bidrage til vores organisation helhjertet og uanset, hvilke bump vi møder på vej. Styrke styrer masserne og derfor vil det at appellere til masserne, i stedet for de stærke, er som at bede en af ​​harpisterne i symfoniorkesteret om at ændre musikstykket i stedet for at gå til dirigenten. Vores budskaber er radikale, ligetil og ærlige, fordi vi ved, at lige så meget som masserne ikke kan lide dette, så værdsættes det af de rigtige giganter.

Handlingen var godt planlagt og måske endda usædvanligt afbalanceret i forhold til risiko versus gevinst. Der er selvfølgelig mange grader af tungere artilleri, der kunne have været brugt, men ikke uden at risikoen var blevet væsentligt større og sandsynligvis så meget større, end den potentielle gevinst kunne have været. Selvfølgelig kunne der også have været foretaget en mere risikofri handling, men da næppe med den samme gode effekt, som der var nu.

Den Nordiske Modstandsbevægelse er forpligtet til konstant at udfordre systemet og stå op som rollemodeller mod strømmen, tage de nødvendige risici for at føre os videre på den planlagte vej, men samtidig gøre vores bedste for aldrig nogensinde at handle impulsivt, hastigt eller uansvarlig. Vi vil aldrig forsøge at berolige dem, der med naiv (eller systemstyret) tunge taler om at komme flere skridt fremad, end vi har grund til, men i stedet med stor loyalitet og lige så meget tålmodighed lade tiden tage sin gang for at sikre sejren ved nødvendigt tempo.

HANDLINGEN BLEV UDFØRT AF ORGANISEREDE NATIONALSOCIALISTER, OG DERFOR SØGES DER ET PARADIGMESKIFTE, ET HELT NYT VERDENSBILLEDE, DER SKULLE DUKKE OP UDEN NOGEN TANKE OM AT BEVARE FOR BEVARELSENS SKYLD

Laseraktionen mod “holocaust”-konferencen krydser altså hele listen af.

Med “holocaust”-laseren hiver vi bukserne ned på hele etablissementet. Mens den øverste leder af den ekstremt indflydelsesrige World Jewish Congress klapper sine dukker på hovedet og fremhæver Stefan Löfven som et forbillede for andre verdensledere i kampen mod “antisemitisme”, forfulgte verdens mest aktive antizionistiske organisation aktivisme bag deres ryg – bogstaveligt talt.

På trods af de enorme mængder penge der er blevet lagt i politiindsatsen, for at halvdelen af ​​Malmø kunne blive afspærret, og at SÄPO offentlig har udtalt, at de har fulgt os “ekstremister” ekstra tæt før stuntet, og at der var militære snigskytter, helikoptere og hundepatruljer i tjeneste, så kunne Den Nordiske Modstandsbevægelses aktivister komme rundt til forskellige steder i byen med en laserkanon og projicere budskaber over hovedet på magthaverne – bogstaveligt talt.

Det hele er sindssygt meget mere revolutionerende end for eksempel at posere med kraniemasker og automatrifler for at skabe radikale internetmemes.

Og selvom der absolut ikke er noget galt med det i sig selv, så må det alligevel siges, at det at eje et hus, infiltrere erhvervslivet, mandater ved kirkevalg og selvstændige vennegrupper, der laver prepping eller træning, er meget tåbeligt og borgerligt sammenlignet?!

Den revolutionære karakter skal også danne grundlag for alt andet arbejde, for at det på sigt kan spille en afgørende rolle.

Dagens samfund har været i frit fald alt for længe til nogensinde at blive reformeret, mens vi naturligvis ikke bare kan give op og forberede os på undergang. Heldigvis er der en tredje vej, og det er Den Nordiske Modstandsbevægelse. I, der ikke forstår dette, vil forstå det med tiden. Du der derimod modtagelig for det allerede nu, hvad venter du på? Slut dig til os og gør oprør mod den moderne verden!

MELD DIG IND I DAG!


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //