Småkagespørgsmålet

HUMOR: Hvor lang tid tager det at bage seks millioner småkager? Se den amerikanske nationalist Nicholas J. Fuentes fundere over småkagespørgsmålet.

Den unge amerikanske populist og nationalist Nicholas J. Fuentes har modtaget en masse opmærksomhed i de amerikanske medier i de seneste dage, efter at han blev nægtet deltagelse som tilskuer ved en politisk begivenhed for unge konservative afholdt af den politiske organisation TPUSA, som blandt andet har tætte bånd til det republikanske parti og pro-zionistiske organisationer.

Årsagen til, at Fuentes, der driver sit eget politiske show på YouTube kaldet America First, blev nægtet adgang, er fordi han har kritiseret en af ​​organisationens øverste talsmænd Charlie Kirk for at have sat Israels interesser over USA. Han har også kritiseret det republikanske parti og andre såkaldte konservative personligheder for at fremme homoseksualitet, liberale værdier, indvandring og for at forsøge at lægge låg på debatten om den demografiske befolkningsudskiftning i USA. Censuren har imidlertid ført til, at mange unge hvide konservative har taget Fuentes i forsvar, og flere har brugt arrangementets spørgeskema til at konfrontere Kirk og hans meningsfæller for deres folkefjendtlige dagsorden. En respons, der ser ud til at være stigende i omfanget under skoleturneen, og som også er gået viralt på sociale medier.

Under Fuentes’ TV-show tidligere i år sendte en af ​​seerne en meget interessant matematisk gåde: “Hvis det tager en time at bage et parti småkager, og kagemonsteret har 15 ovne, der bager småkager døgnet rundt i fem år; hvor mange år tager det så kagemonsteret  at bage seks millioner småkager?” Der er noget, der ikke hænger sammen, siger den 21-årige, inden han dykker dybere ned i kagespørgsmålet.

Kilde:
71Republic


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Jacob Vullum Andersen says:

  Haha. Den var go’!

 • Jeg har hørt at et småkagebageri fra Polen nåede at bage 4 millioner i perioden 1943-1945 – det skrev de så ned på en sten. Så var der nogen der syntes det var overdrevet, hvorefter det blev sat ned til 1,5 mio, hvilket de så igen skrev på en sten. Nu er de vist nede på 1 mio. småkager.

  Det mystiske er dog, at samlet set for alle småkagebagerier i den periode der vedblev totalen altid at være 6 millioner bagte småkager, selv da det omtalte småkagebageri nedsrev deres tal med 3 miol. Noget andet mystisk er at i årtierne inden disse 6 mio. bagte småkager, der var dette mystiske tal nævnt igen og igen i diverse småkageproducentaviser!

  • Asbjørn Nielsen says:

   Det er alt sammen så mærkeligt. Men hvorfor skulle småkageproducenterne lyve om deres produktion? Hvad kunne de dog få ud af det?

   • Det er et godt spørgsmål, som folk bliver smidt i fængsel for i store dele af Europa, hvilket afleder endnu et spørgsmål om hvorfor det sker?

    • Det må være en hemmelig opskrift befolkningen ikke skal stille spørgsmål til, men bare betale og æde løs uden at tænke videre over indholdet

     • Asbjørn Nielsen says:

      Det kunne være vi skulle grave dybere i dette småkagespørgsmål. Jeg tror vi har fat i noget vigtigt her!


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //