Sons of the Founders – dokumentaren om Patriot Front

DOKUMENTAR: Media2Rise præsenterer dokumentaren Sons of the Founders – et eksklusivt indblik i den nationale organisation Patriot Front.

Det amerikanske alternative medie, Media2Rise, har for nyligt præsenteret en vellavet dokumentarfilm. ” Sons of the Founders” giver os et eksklusivt indblik i den amerikanske nationale organisation Patriot Front .

Organisationen blev grundlagt i 2017 og har siden gjort et stærkt indtryk på den nationale scene i USA. Patriot Front har særligt gjort sig kendt for sin omfattende aktivisme og storslåede demonstrationer.

I dokumentaren følger vi aktivisterne på et internt møde i staten Pennsylvania, hvor der blev trænet, øvet formationer, holdt taler og seminarer og fortaget en masse interviews.

Venskab, aktivisme og radikal kamp var nøgleord for samlingen.

– Det revolutionære kan ikke sidde stille. Den revolutionære skal gøre noget. Vi vil have de fyre, der vil være aktive. Vi vil ikke have de fyre, der føler, at aktivisme er noget under dem, eller at det er en håbløs kamp. Det er den type demoralisering, der breder sig som en sygdom, kommenterer en aktivist.

Senere kan du følge en eksklusiv rapport fra den højt profilerede demonstration i Philadelphia, som Nordfront tidligere har skrevet om, samt interviews med organisationens leder, Thomas Rousseau.

Dokumentaren blev instrueret af Rob Rundo fra Media2Rise og Rise Above Movement, reporteren var Lucca Corgiat og producenten var Graham Whitson .

Dokumentaren består af to dele, som du kan se herunder:


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //