Sort kvinde skal spille vikingen Håkon Eriksson i ny jødisk tv-serie

ANTIHVID PROPAGANDA: Den «svensk-danske» og sorte skuespillerinde Caroline Henderson skal spille vikingen HÅKON Eriksson i den nye jødiske tv-serie «Vikings: Valhalla».

Til venstre: Tegning af vikingen Håkon Eriksson. Til højre: Skuespillerinden Caroline Henderson. Foto: Twitter.

Skaberne af den velkendte tv-serie «Vikings» producerer nu en efterfølger, der går under navnet «Vikings Valhalla». Efterfølger-serien finder sted hundrede år efter sin forgænger og vil følge nogle af vikingetidens mest berømte nordboere.

For eksempel er vikingerne Leif Eriksson, Freydis Eriksdotter og Harald Hardrada med. En anden person nævnt i Snorre Sturlassons Edda og fundet i den nye tv-serie – er Håkon Eriksson Ladejarl.

Sidstnævnte blev født i slutningen af ​​det 10. århundrede og blev i løbet af sin levetid konge af Norge og anses generelt for at have været en dygtig kriger. Derfor blev mange også chokeret, da de hørte, hvem der ville spille Eriksson Ladejarls rolle.

Det er nemlig den «dansk-svenske» afrikaner Caroline Henderson, der får rollen som den omtalte viking. Produktionen mener således, at den mørke jazzsangerinde passer perfekt ind i rollen som denne høje nordmand.

Det er heller ikke første gang Hollywood har tilladt afrikanere eller andre racefremmede at skildre europæiske helte på filmlærredet. Tidligere har afrikanere optrådt som den nordiske gud Heimdal, den romerske kejser Julius Ceasar og den finske nationalhelt Gustav Mannerheim, for at nævne nogle få.

Sorte skuespillere som optræder som hvide. Foto: Twitter.

Kilde:
Express.co.uk


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Der er snart ikke noget der chokerer mig længere. Tvivler på at der er nogle der overhovdet ser sådan noget lort. Hollywood bliver holdt kunstigt i live.

 • Dette er jo et præmie-eksempel på den store udskiftning

 • Lars Agerbæk med æ says:

  jøderne har alle dage været de største komikere men den her joke er altså ved at være lidt gammel.

 • Antihvid propaganda på DR TV. Rane Willerslev er professor i social antropologi fra Aarhus universitet med en ph.d. fra Cambridge University og en kandidatgrad i visuel anthropology fra Manchester University. Han fortæller flere gange dagligt på DR TV at vores DNA kun har overlevet fordi vi har knaldet med dem fra Vestasien og Mellemøsten og hvis vi ikke blander os med fremmede så uddør vi.

 • De har 3-4 af de reklamer på DR2
  “hvis du synes kulturradikalisme er lidt hyggeligt” og andet i den slags.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //