Sort rapper i Sverige opfordrer til drab på hvide: «Vi skal tage dem som slaver!»

MULTIKULTUR: I en gruppe på Instagram for «kun sorte» opfordrer nigerianeren Jesse Ekene Nweke Conable andre sorte til at forslave, terrorisere og myrde hvide. «Det her er bare begyndelsen, black power!», siger nigerianeren i videoen.

Det var avisen Samhällsnytt som afslørede hvordan nigerianeren Jesse Ekene Nweke Conable, mere kendt under kunstnernavnet «JCBUZ», i lukkede grupper på sociale medier opfordrer til vold og forfølgelse af hvide. Samhällsnytt skriver, at den nigerianske rapper indvandrede fra Nigeria i 2008 og har nu svensk statsborgerskab.

Det er hovedsagelig på en nyregistreret og låst Instagram-konto med navnet «barasvarta» («kun sorte», red.), at nigerianeren har publiceret materialet. I et filmklip som Samhällsnytt har fået fat i fra den låste konto, kan man se den ophidsede rapper henvende sig til sine sorte venner:

Mine brødre og søstre, mine sorte brødre og søstre. Jeg har en vigtig besked til jer. Jeg vil bare fortælle jer, alle mine sorte brødre og søstre derude – i er specielle og ingen er som jer. Fortsæt krigen.

Vi sorte skal overtage – vi skal blive nummer ét – en smuk dag, skal vi blive nummer ét – vi skal skal overtage de her hvide. Sådan som de her hvide tog os som slaver, skal vi tage dem som slaver og behandle dem endnu værre.

Men netop nu kæmper vi bare på, vi skal være smartere, vi skal være hurtigere, vi skal være bedst på alle måder. Vi skal tage deres bitches og vi skal tage deres penge. Vi skal blive, helt ærligt, blive den bedste race nogensinde. Dette er bare begyndelsen, det begynder småt, men tro mig, vi kommer til at vokse og blive større. Vi kommer til at blive den stærkeste gruppe i Sverige . Ingen kommer til at vove at lægge sig ud med os. Bare vent, en smuk dag.

De hvide forsøger at lægge sig ud med os – så ved du hvad der vil komme frem [pistoltegn med fingrene]. Vi skal vise dem hvad vi gør. Vi er krigere, forstår du? Vi er afrikansk warrior – de er ikke på vores niveau. Det her er bare begyndelsen, black power, black power!

Hvis nogen hvid fyr eller pige prøver at tale grimt om dig – skyd dem! Hvis de taler grimt om din familie – skyd dem!

Læs også:
Race – det afgørende spørgsmål


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Hvis en hvid rapper sagde det om sorte ville det være i nyhederne 24/7 i 3 måneder


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //