Sorte i USA forbereder sig til racekrig

RACEKRIG: Sorte i USA er nu begyndt at organisere sig som forberedelse til en racekrig mod hvide amerikanere. En sort militsgruppe kaldt «Not Fucking Around Coalition» viser sig frem med automatvåben i Stone Mountain.

Den sorte militsgruppe «Not Fucking Around Coalition» (NFAC) forbereder sig til racekrig i USA. Den fjerde juli marcherede militsgruppen gennem Stone Mountain, Georgia. Hundredvis af bevæbnede sorte dukkede op for at demonstrere i en park i Stone Mountain.

Iklædt sort tøj, skudsikre veste og maskering, og bevæbnet med automatgeværer, udfordrer gruppen alle hvide til at komme ud på gaderne og konfrontere dem.

– Hvor helvede er i? Vi er her. Vi er i dit hus. Kom så! NFAC, i morkneppere, siger gruppens leder, «Stormester Jay«, til alle hvide.

Jay siger, at han vil have at sorte skal få et landområde i USA hvor de kan etablere deres egen etnostat for sorte. Han hævder også, at hans militsgruppe er meget godt forberedt på en væbnet konflikt.

– Vi er alle tidligere militærfolk. Vi er alle meget disciplinerede. Vi er alle ekspertskytter. Vi vil ikke længere tale. Vi ønsker ikke at forhandle, vi vil ikke synge sange, vi tager ikke plakater med i en væbnet strid. Vi er en øje-for-øje-organisation, siger Jay.

 


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Asbjørn Nielsen says:

  Separation er den eneste fredelige løsning.

 • Martin says:

  Hvem mon er bagmanden bag denne bevægelse (((?)))

 • Det kunne faktisk være sjovt at se hvis man gav et lille område i Usa til afro-amerikanere og se om de kunne overleve uden “whities” godhed


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //