Spanien vil registrere alle som nægter at tage coronavaccinen

OVERVÅGNING: Spanien opretter et register over alle indbyggere, der nægter at tage vaccinen mod coronavirus. Registret deles derefter med andre EU-lande, forklarer landets sundhedsminister.

Illustrationsbillede. Foto: CC public domain.

Spaniens sundhedsminister Salvador Illa siger, at landet vil oprette et register over alle indbyggere, der nægter at tage coronavaccinen. Registret deles derefter med andre EU-lande. Det vil dog ikke være tilgængeligt for offentligheden, forsikrer Illa.

Ligesom Norge vaccinerer Spanien nu store dele af befolkningen. I efteråret var Spanien hårdt ramt af coronavirus og de efterfølgende restriktioner. Sundhedsministeren mener, at den eneste måde at vende tilbage til en normal tilstand er «at vaccinere nøjagtigt alle – jo flere desto bedre».

Vaccination er ikke obligatorisk i Spanien, men hvis man nægter at tage vaccinen, vil man ende i et register.

«Folk, der tilbydes en behandling, som de af en eller anden grund nægter at tage imod, vil blive opført i registret. Så der ikke kommer fejl i systemet. Så vi ikke går glip af at give folk mulighed for at blive vaccineret.» forklarer Illa under et interview med den spanske tv-kanal LaSexta.

Ifølge den seneste meningsmåling er antallet af spaniere, der ikke ønsker at tage vaccinen, faldet fra 47 procent i november til 28 procent i december.

Spanien har i øjeblikket et landsdækkende udgangsforbud, der gælder mellem 23:00 og 06:00. Udgangsforbuddet gælder indtil begyndelsen af ​​maj. Undtagelser kan kun gøres for at gå på arbejde, købe medicin eller tage sig af sine børn.

Kilde:
BBC


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Alex Jones: “The average American thinks that I’ll wear my mask, do what I’m told, and this will all end. No it never ends. The masks don’t come off until you take them off. The businesses don’t open until you open them. China is bragging. It was all a hoax.” https://banned.video/ 12/31/20

  • Krautling says:

    Wayne – Der kan også hurtigt gå jøderi i den, når det kommer fra zionisten Alex Jones. Der foregår helt klart en masse ting, folk ikke ved, og myndighederne udnytter også coronaen til at teste befolkningens lydighed, men tvivler nu på, at der ikke bliver åbnet op igen her snart, så snart nok naive mennesker har taget vaccinen.

    Hvis det fortsætter meget længere, så kommer der optøjer og generel uro/ustabilitet, og det tvivler jeg på, at eliten ønsker. Det fungerer meget nemmere for dem, når der er ro og orden. Yderligere lockdowns vil kun få endnu flere folk til at spærre øjnene op.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //