Spansk farma-boss forfalskede sin vaccinationsstatus

VACCINEPAS: Da Sousa-Faro valgte at betale i dyre domme for almindeligt salt, i stedet for covid-vaccine i sin sprøjte, blev han en del af en omfattende skandale inden for den spanske elite.

Foto: Mos.ru (CC BY 4.0).

Jose Maria Fernandez Sousa-Faro, administrerende direktør for den europæiske medicinalgigant PharmaMar, er blevet anklaget af spansk politi for »at være blevet falsk vaccineret mod Covid-19«. Sousa-Faro er en del af et større spansk virvar, hvor velhavende mennesker er blevet tilføjet til Det Nationale Immuniseringsregister til gengæld for store pengesummer. Blandt de involverede er flere kendte ansigter og kendte navne blevet afsløret.

 

Dyrt salt

Politiet hævder, at Sousa-Faro arrangerede at blive injiceret med saltvandsopløsning i stedet for Covid-19-vaccinen og efterfølgende betalte tusindvis af dollars, for at få sit navn tilføjet til Spaniens immuniseringsregister, hvilket blev bekræftet af politikilder og rapporteret af El Periodico de Espana.

Dr. Sousa-Faro er blandt de mere end 2.200 »berømtheder« og »personer, tilhørende den spanske elite« på listen udarbejdet af det nationale politi over »falsk vaccinerede« mod covid.

Avisen El Mundo beskriver, hvordan spansk politi gennemførte en efterforskning kaldet Operation Jenner, som afslører det store netværk af prominente personer, som har betalt penge for at få deres navne registreret i det nationale immuniseringsregister, selvom de har formået at undslippe covid-vaccinen.

EuroWeekly News rapporterer, at lederen af ​​netværket var sygeplejerske på La Paz Universitetshospital, hvor han er anklaget for at have modtaget mere end 200.000 euro for svigagtigt at registrere 2.200 personer, som vaccinerede i det nationale register mod covid. Han er blevet anholdt og er i øjeblikket varetægtsfængslet.

 

Fremtrædende mennesker

Ifølge sott.net kan man blandt de anklagede for »køb af falsk vaccination« finde Bruno González Cabrera, fodboldspiller, forsvarsspiller, som spillede for klubberne Betis, Getafe, Levante og Valladolid. Fabio Díez Steinaker som er en tidligere beachvolley-stjerne, bedste nummer to i Europa og fem ved OL i Sydney. Den tidligere valencianske bokser og wrestler José Luis Zapater alias Titín er også på listen.

Andre »kendte personer« på listen inkluderer, ud over førnævnte Sousa-Faro:

Trinitario Casanova, en af ​​de rigeste mænd i Spanien, Kidd Keo, sanger på engelsk og spansk, Anier, rapper, Jarfaiter, rapper, Veronica Echegui, skuespillerinde og Camilo Esquivel, kendt læge.

Ifølge politiet, der efterforsker de 2.200 falske vaccinationsattester, har det betalte gebyr været afhængigt af den vaccineredes sociale status: Jo vigtigere personen er, desto højere er prisen.

Kilder:
sott.net
EuroWeekly News
El Mundo
Euro Weekly News


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Interessant. Gad vide om det rammer TV2 nyhederne… :O) Eller om Reuters tager historien op.
    Hvis historien bliver stor nok, tager “faktatjekkerne” den nok under behandling..

  • Torsten says:

    2200 er ret mange så hvad ved de mon som pøblen ikke bliver fortalt?


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //