Spektakulær aktion i Randers: Det danske folk er ofre på multikulturens alter

AKTIVISME: Et blodigt alter dukkede natten til torsdag op på en parkeringsplads udenfor Randers Storcenter.

»Det danske folk er ofre på multikulturens alter – Tag del i forsvaret af folket i Den Nordiske Modstandsbevægelse«, står der på hundredvis af flyveblade spredt på asfalten på en parkeringsplads udenfor Randers Storcenter i den Østjyske by.

Mellem de mange flyveblade, i en pøl af blod, står et blodigt alter, og på enhver flade i nærheden af alteret er plakater opsat med samme konstaterende tekst.


Hvad end man er rød eller blå, apolitisk, islamkritiker, nationalist, patriot eller nationalsocialist, kan man ikke benægte, at Danmark er offer for en befolkningsudskiftning. Eller sagt på en anden måde: Det danske folk udskiftes = udslettes.

De etablerede medier og det politiske cirkus berører kun befolkningsspørgsmålet når der skal argumenteres for mere indvandring, med formuleringer som «ikke hænder nok», og med den evige herre økonomien i tankerne åbnes Danmark op for ikke-europæisk indvandring.

De «demokratiske partier» har vist sig uduelige til at opnå noget positivt i befolkningsspørgsmålet. Som dele af Systemet har partierne, sammen med kulturterrorismen, kendt som kulturmarxismen, stået bag den individualistiske egokult, som har ført til splittelse, klassekamp, moralsk forfald, og vore danske kvinders lave fødselsrater, som «nødvendiggør» den ødelæggende masseindvandring af fremmede folkeslag til Danmark. 

Det folkefjendtlige System har ikke kun fejlet med alle deres tiltag og forslag, det har aktivt arbejdet for et samfund og en folkeglæde så ødelagt, at familieforøgelse og fortsat eksistens bevidst eller ubevidst fravælges af folket.

Denne forræderiske og fjendtlige indstilling, og Systemets bevidste vilje til aktivt at nedbryde vores folkestamme og vores nordiske race, kræver et lige så aktivt og bevidst forsvar til bevarelsen af vort folk. Denne tid kræver nationalsocialistisk perspektiv og vilje.

Det kan ikke overlades til Systemet selv, med dets kulturmarxistiske og socialdemokratiske nikkedukker eller højrefløjens markedslakajer , at løse befolkningsproblemet, da ethvert løsningsforslag skal ses i relation til deres tørst efter økonomisk velstand for nationen, mens folket for dem ikke bærer nogen værdi, og mere indvandring vil blive resultatet. Selv såkaldte »identitære« og »socialkonservative« ønsker, at vores væsentlige racerene folk skal assimileres med de indvandrede fremmede raceelementer, hvilket tilvejebringer den langsomme aflivning af folket.

En aflivning af folket er det. Blodet der flyder i gaderne som resultat af multikulturens indtog på dansk jord, stammer i dag (kun) fra overfaldne og knivstukne danskere, som i øjeblikket må vige for de racefremmedes fremfærd. Den kommende totale aflivning af folket som et hele bliver betydelig mere ikke-blodigt, da folket blot bliver siet fra ved biologiske processer, som et resultat af raceblanding eller simpel uddøen som konsekvensen af, at vi ikke formåede selvopretholdelse. Ikke desto mindre, blodig eller ej, vil folket i fremtiden være aflivet, ved et folkemord som sker i dag. Men det behøver ikke blive sådan.

Lyt til jødinden Barbara Spectre fortælle hvem hun mener står bag multikulturaliseringen af Europa:

I folkets skæbnestime står én bevægelse fast på sine principper: Folket først!

Folket før økonomien og »markedet«, og folket defineret som det racemæssige europæiske/nordiske folk.

I denne sidste kamp er det kun Den Nordiske Modstandsbevægelse, der står fast i sin tro på vore forpligtelser over for vort folk og vor race, og den eneste modstandsbevægelse, som kan præsentere et komplet løsningsforslag.

Tag del i forsvaret af folket!


Læs også:
Opsigtsvækkende og blodig aktion i Aalborg

 


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Allan Jørgensen says:

  Fandme godt arbejde… Meget mere af det 😉

 • Asbjørn Nielsen says:

  En video alle bør se. Rigtigt godt arbejde!

 • Krautling says:

  Genialt.

  Jeg har tanker om at uddele parkeringsjøder her på Sydsjælland, hvor jeg bor. Altså ligesom parkeringsbøder, men hvor der står “Parkeringsjøde!” og er et billede af Le happy merchant, og en tekst der siger “Hvorfor har jeg fået en parkeringsjøde?” og så med et link derunder til f.eks. dokumentaren “Europa: The Last Battle”.

  Ville også gerne oprette min egen hjemmeside og lave en begynderguide for folk, men har ikke et klap forstand på det. Hvis jeg bruger alm. services, bliver jeg jo banned på ingen tid, og hvis jeg ikke har styr på sikkerheden, risikerer jeg at blive doxed, og det vil jeg helst gerne undgå. Man skal alligevel have lidt forstand på det, og jeg er en kegle hvad angår alt, der har med hjemmesider at gøre.

  I må også gerne låne idéen. I kunne lave en guide for begyndere med ABC hvad angår jøder her på siden, og så lave parkeringsjøder og sætte dem i vinduesviskerne på biler rundt omkring.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //