Spektakulær aktion i Sveriges Näste 1: Rappellende aktivister på Kulturhusets vægge!

MODSTANDBEVÆGELSEN: I torsdags gennemførte en gruppe af Den Nordiske Modstandsbevægelses aktivister en spektakulær aktion i Stockholm. Aktivisterne rappellede nemlig ned ad Kulturhusets vægge og fæstnede et banner med et sundt budskab på bygningens ruder. Se filmen!

Torsdag eftermiddag udførte ti aktivister og medlemmer af Modstandsbevægelsens Näste 1 i Sverige  en kreativ og dristig aktion i det centrale Stockholm. To personer fra gruppen rappellede nemlig ned ad Kulturhuset, hvor de fæstnede et banner med teksten “Stop udryddelsen af ​​vort folk” på bygningens vinduer. Omkring hundrede mennesker i restauranten i Kulturhuset så på, mens handlingen foregik på den anden side af glasruden.

Aktivisterne rappellede derefter ned ad bygningen og forlod stedet. Efterfølgende dukkede ordensmagten op, som kun formåede at stoppe fire personer fra gruppen. Disse blev forhørt og mistænkt for kriminalitet. Ifølge politiets hjemmeside er disse mistænkt for ulovlig indtrængen. Selv en anmeldelse om vold mod tjenestemand blev indgivet.

 

Se filmen fra den innovative aktion her:


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Stærkt arbejde!

  • imponerende


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //