Stadig flere indvandrere vælger ulovlige ruter ind i Europa

BEFOLKNINGSUDSKIFTNINGEN: EU’s grænsepoliti Frontex oplyser, at antallet af »flygtninge og migranter«, som ind til videre i år er kommet ulovligt til Europa, er steget med 70 procent sammenlignet med samme periode sidste år.

Temabillede. Foto: Borut Podgoršek, MORS. Creative Commons Attribution 3.0

Antallet af racefremmede indvandrere, der kom til Europa »via illegale ruter« i løbet af årets første måneder er steget med næsten 70 procent i år sammenlignet med samme periode sidste år, oplyser EU’s grænsemyndighed Frontex. Ifølge Frontex rejser størstedelen af ​​disse til Europa via Middelhavet og det vestlige Balkan. I april i år var antallet af illegale migrationer næsten 80 procent højere end i samme måned sidste år.

Det kan i denne sammenhæng påpeges, at disse statistikker kun refererer til migrationsbevægelser, der er ulovlige efter gældende ret. Desuden er al migration fra Ukraine blevet ekskluderet.

Illegale migranter kommer fra den anden side af Middelhavet og via det vestlige Balkan fra blandt andet Syrien, Pakistan, Bangladesh, Nigeria, Egypten, Congo og Tunesien.

Migrationsstrømmene over Middelhavet forventes at stige i de kommende måneder.

Når det kommer til ulovlig transport af ikke-europæere til Europa, er UNHCRs fokus udelukkende på sikkerheden for de såkaldte flygtninge og migranter. Det henvises til, at 700 mennesker skønnes at have mistet livet under rejsen over Middelhavet indtil videre i år, mens omkring 2000 mennesker siges at være døde sidste år.

Læs også:
Dagens video: Hvidt folkemord i Europa
Dagens video: Jødisk rabbiner indrømmer at målet er at ødelægge den hvide race
Dagens video: Hvem står bag masseindvandringen?
Jøde: »Befolkningsudskiftningen skal ske hurtigere«


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Hazel39 says:

    Ikke overraskende. Det vil også stige i årene fremover. Se bare på billedet hvordan myndighederne eskorterer og beskytter dem. Sæt nu der skulle komme nogle farlige “typer” forbi, som ville smide de “stakkels flygtninge” ud. Det viser statsledernes sande intentioner. De VIL de fremmede.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //