Jøde: »Befolkningsudskiftningen skal ske hurtigere«

KOMMENTAR: Den jødiske risikokapitalist Gabriel Urwitz skriver i Dagens Industri om sit syn på befolkningsudskiftningen. Han synes at det er en god ting, men at alle partier skal være med til at fremskynde processen. Karl Folkesson kommenterer her på dette.

Gabriel Urwitz. Foto: Twitter.

Gabriel Urwitz er en jødisk risikokapitalist, grundlægger af virksomheden Segulah og finansmand bag det venstreekstremistiske Expo. I artiklen »Sverige skal tilpasse sig sin nye demografi« i Dagens Industri, skriver den jødiske propagandist om sit syn på befolkningsudskiftningen.

 

Masseindvandring

Urwitz konstaterer indledningsvis, at Sveriges demografi er ændret til det mørkere i de sidste 30-40 år. »Sverige er det land i EU og Storbritannien, der har den højeste andel af udenlandskfødte i sin befolkning«, skriver han.

Andelen af ​​udenlandskfødte mennesker, der bor i landet, når op til 20 procent, og et overvældende flertal af denne befolkningsgruppe består naturligvis af indvandrere fra den tredje verden. Dette omfatter ikke en gang de hundredetusinder af racefremmede, der også er blevet født inden for de nordiske grænser.

»Udviklingen er mere dramatisk end i noget andet EU-land. Jeg vil tro, at forandringen er gået hurtigere her end i noget andet land i verden i hele efterkrigstiden, muligvis med undtagelse af Israel«, skriver den frække propagandist.

Hvis loven havde tilladt det, havde jeg kaldt ham noget værre.

Den eneste »lille« forskel er, at indvandringen til Israel, siden anden verdenskrig udelukkende har bestået af etniske jøder, i modsætning til Europa, hvor millioner af racefremmede udlændinge fra hele verden har søgt et luksusliv på bekostning af vores folk.

Masseindvandringen har medført uhørt lidelse for det svenske folk gennem de indvandrede individers kriminelle aktiviteter og udnyttelse af de svagere medlemmer af samfundet. Men det værste af alt er, at man på sigt er risikerer at raceblande det nordiske folk ud af eksistens for altid.

 

»Svenskerne må acceptere befolkningsudskiftningen«

Urwitz behøver dog ikke bekymre sig om dette, han er ikke nordisk. Tværtimod siger han, at han ser positivt på befolkningsudskiftningen, hvis bare det går hurtigere:

Korrekt håndteret, langsigtet indvandring kan skabe gode betingelser for økonomisk vækst – især i et samfund med en aldrende befolkning og skabe positiv dynamik. Men så skal det håndteres af vores politikere, noget de hidtil er alvorligt mislykkedes med. […]

Jeg ser ikke omdannelsen af ​​Sverige til et mere multikulturelt samfund som noget negativt – tværtimod. Hvorfor elsker så mange svenskere at tage til New York? Sandsynligvis blandt andet for at opleve og mærke dynamikken og kraften i det multikulturelle samfund, som New York i aller højeste grad er. Også Sverige kan, hvis håndteret rigtigt, have stor gavn af at være et mere multikulturelt samfund.

Uanset om du vil vandre i det multikulturelle New York eller ej, så vil Sveriges forvandling være uigenkaldelige, hævder Urwitz.

»Det går ikke at ønske sig tilbage til et Sverige, der ikke længere eksisterer. Det ser politikerne ikke ud til at have forstået eller accepteret«, skriver han.

Grunden til, at skoler, sygeplejen, retsvæsenet, velfærden og pensionssystemet svigter, kommer ikke af selve befolkningsudskiftningen – men af at svenskerne ikke ønsker multikulturalisme, fortsætter hans ræsonnement.

Han beskriver, hvordan politikernes debatter om bandekriminalitet, huslejemarkedet og privatisering er irrelevante, da de ikke aktivt fremskynder »integrationen«:

Den nuværende regering undgår enten at tage stilling til nogle af problemerne eller bevæger sig for langsomt, men andre partier har det samme problem. Sverigedemokraterne har, ligesom Donald Trump, taget fat på visse vigtige spørgsmål.

Men samtidig længes partiet efter at vende tilbage til et Sverige, der ikke længere eksisterer, aldrig vil eksistere eller aldrig har eksisteret. Partiet har også et yderst ubehageligt menneskesyn og vil opgive den tolerante, liberale samfundsmodel, som er en hjørnesten i Sverige. Venstrepartiet sætter spørgsmålstegn ved markedsøkonomien som en hjørnesten i den svenske økonomi, selvom dette har været grobund for Sveriges stærke økonomiske fremgang i en stadig mere globaliseret verden.

 

»Svenskere vanskeliggør globalismen«

Her er en interessant del af artiklen. Hvad skal der ifølge Urwitz gøres for at bevare dette liberale, globalistiske Sverige, »som altid har eksisteret«?

Jo, han advarer indirekte om, at dagens liberal-demokratiske samfund ikke vil kunne klare en nordisk majoritetsbefolkning.

Den vigtigste foranstaltning for ham er at udskifte folket, og forskellene mellem alle partier må tilsidesættes for at nå dette slutmål:

»Hvis man er seriøs om at tage ansvar for Sverige, skal både socialdemokrater og moderater slippe politisk prestige og populistisk ideologisk fastlåsning. Det er nødvendigt at de to største partier skaber et realpolitisk samarbejde, det vil sige, at socialdemokrater og moderater samarbejder om at løse de store problemer, som findes«, skriver Urwitz med hensyn til politikernes »integrationsarbejde«.

»Befolkningsudskiftningen skal komme først«, lyder Urwitzs konklusion, selvom han ikke tør skrive det i klartekst.

Afslutningsvis vil jeg sige, at Urwitzs artikel er lige så fræk, løgnagtig og ondsindet, som man kunne forvente af en person som ham. Han læner sig officielt op af sætninger som »en aldrende befolkning«, og at det »under alle omstændigheder ikke er muligt at vende tilbage til et tidligere Sverige«.

Som nævnt hævder den jødiske propagandist, at et Sverige uden multikulturalisme »aldrig kommer til at eksistere«. Men han skal få lov til at æde den påstand en skønne dag!

/Karl Folkesson

Læs også:
Dagens video: Kalergiplanen – Befolkningsudskiftning
EU-plan: 70 millioner afrikanere til Europa inden 2035
Jøder og afrikanere allierer sig i anti-hvid kulturprojekt
Forsker: Etniske svenskere i mindretal i deres eget land om 45 år – derefter begynder folkedrabsfasen
Dybtgående analyse: Hvordan Israel skabte den europæiske flygtningekrise
Jøde i SVT spreder had mod hvide europæere


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Krautling says:

    Han burde omarrangeres lidt og syes om til fodbolde, og doneres til afrikanske børn.

  • Justitius says:

    The nineteenth-century Spanish historian José Amador de los Rios wrote of the Spanish Jews who assisted the Muslim conquest of Spain that “without any love for the soil where they lived, without any of those affections that ennoble a people, and finally without sentiments of generosity, they aspired only to feed their avarice and to accomplish the ruin of the Goths; taking the opportunity to manifest their rancor, and boasting of the hatreds that they had hoarded up so many centuries.”


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //