Storbritannien: Deling af adgangskoder er en krænkelse af ophavsretten

STREAMINGTJENESTER: Den britiske regering offentliggjorde en officiel erklæring, der klassificerer adgangskodedeling som en mulig krænkelse af ophavsretten.

I de senere år har opblomstringen af streamingtjenester, der har erstattet ulovlig downloading, betydet at mange i stedet deler adgangskoder med hinanden. Tidligere har Netflix udtalt, at de vil forbyde deling af adgangskoder for at afhjælpe deres faldende mængde abonnementer.

Nu går den britiske regering ind i kulturkrigen og har sammen med virksomheden Meta mandag offentliggjort en officiel erklæring om ulovlig downloading og forfalskede produkter, hvori det fremgår, at det kan være en krænkelse af ophavsretten at dele dit kodeord med andre.

Piracy is a major issue for the entertainment and creative industries. Pasting internet images into your social media, password sharing on streaming services and accessing the latest films, tv series or live sports events through kodi boxes, fire sticks or Apps without paying a subscription all break copyright law. Not only are you breaking the law but stopping someone earning a living from their hard work.

Onsdag blev afsnittet om adgangskodedeling dog fjernet, og fokus var på piratkopiering.

I det seneste år er flere streamingtjenester blevet tvunget til at se brugere flygte fra platformene på grund af den »wokeness«, de lægger i deres egne produktioner.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Adålf Hitler med å says:

    De glubske jøder kan ikke få nok. Holocaust fandt aldrig sted, men det burde det have gjort.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //